Nie jesteś zalogowany.
Witam. Jest taka sprawa, że potrzeba nam osoby, która jest w tym dobra. Ja sam móglbym robić timing, bo to wcale nie jest trudne, ale niestety nie mam tyle czasu, a inni timingowcy już są zajęci innymi projektami. Osoba ta musi mieć przynajmniej 3 godz dziennie wolnego czasu no chyba, że potrafisz ktoś super szybko zrobić timing:D
Narazie ta osoba przyda sie tylko do projektu zwanego Naruto odcinki od 1 do 185.
Ktoś chętny?
Pisać na GG, na tlena na PW jak wam wygodniej:)
EDIT: Żeby nie było. wiem że naruto to gniot, ale tylko od 136 epa, te poniżej to prawdziwa manga[szpan].
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-20 18:56:53)
Ja nie Chociaż tm uwielbiam :]
Ja nie, nienawidzę timingu.
Ja też nie, ale w przeciwieństwie do Gracola średnio lubię timing - jedna z nudniejszych czynności przy produkcji hardka xD.
Hatake - manga O_o? Nie anime xD?
I mam pytanie - ile chcecie by ta osoba robiła wam dziennie odcinków O_o? - tak z czystej ciekawości pytam.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-07-20 19:25:18)
Ja też nie, ale w przeciwieństwie do Gracola średnio lubię timing - jedna z nudniejszych czynności przy produkcji hardka xD.
Hatake - manga O_o? Nie anime xD?
I mam pytanie - ile chcecie by ta osoba robiła wam dziennie odcinków O_o? - tak z czystej ciekawości pytam.
No co wy? Tm jest cooool ;] A co do odcinków to jeśli chcą mieć dobrze to pewnie 1 ep na 2 dni.
ja bym mogla czyms takim sie zajac.. ale jeszcze nigdy niczego podobnego nie robilam, i pewnie by mi nie wyszlo[baka]
yep Gracol tm jest cool, tylko że zajmuje duuużo czasu czasami xD
może i bym się podjął, ale jak widzę te 185 epków (i ze 3 na tydzień zapewne) to łohoho[rip]
no chyba, że będzie z 3 timerów robić naraz kazdy swojego epka
więcej info Hatake
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-07-20 19:50:34)
yep gracol tm jest cool, tylko ze zajmuje duuuzo czasu czasami xD
moze i bym sie podjął, ale jak widze te 185 epków (i ze 3 na tydzień zapewne) to łohoho
No weź jeszcze pod uwagę, że do hardka będzie robiony na ścieżce dźwiękowej. Czyli nie ma tak dobrze, że sobie ktoś insert powciska i tm zrobiony. Hehe, a do tego jeszcze potem jego obrobka.
1 ep na 2 dni czyli 6 godzin na epek majÄ cy koĹo 300 linijek? Czy to nie przesada xD? Jeszcze zaleĹźy jak dokĹadnie Naruto wyglÄ da, nigdy nie oglÄ daĹem, ale wydaje mi siÄ, Ĺźe spokojnie (dobry timing) moĹźna zrobiÄ w jakieĹ 3h ^^'.
1 ep na 2 dni czyli 6 godzin na epek mający koło 300 linijek? Czy to nie przesada xD? Jeszcze zależy jak dokładnie Naruto wygląda, nigdy nie oglądałem, ale wydaje mi się, że spokojnie (dobry timing) można zrobić w jakieś 3h ^^'.
Tak, masz rację. Ale weź pod uwagę, że to jest 180 epków. Jak myślisz: po ilu tempo pracy drastycznie spadnie?
Edit: Poza tym ja lubie mieć wszystko dopieszczone, czyli 3h to dla mnie mało. Trzeba go sobie obejrzeć, tu coś wydłużyć, tam coś skrócić - do tego scene, flash... sam wiesz o co chodzi. Ma być dobrze to wymaga to czasu.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-20 19:57:33)
hmm 10 epków?
Ja bym mogl ale od konca sierpnia bo teraz wyjezdzam na 3 tygodnie.
W sumie to fakt... ja bym nie wydolił robić codziennie po 3 godziny O_o.
A tm nie jest cool, bo jest strasznie czasochlonny i strasznie schematyczny xD.
Ale wydaje mi się, że OT zrobiliśmy.
Gracol, moderatotrze, wstydziłbyś się xD.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-07-20 19:57:33)
Ale wydaje mi się, że OT zrobiliśmy.
Gracol, moderatotrze, wstydziłbyś się xD.
Eh, jak zaczynam o tm to się powstrzymać nie moge. Ok. Koniec offtopa!!!
no dobra wtrące się do tej konwersacji.:) więcej info, proszę:
1. więc, tak, jasne chcemy mieć dobrze, w końcu to hardek, oczywiście na ścieżce dźwiękowej.
2. im więcej timerów tym lepiej, robota trochę się skróci.
3. niekoniecznie 1 ep na 2 dni, czy nawet 3 epy na dzień bez przesady:D mamy jeszcze na głowie naruto na bieżąco, oraz Blood+ i Majikano. liczę, że 1 ep na 4-7 dni by starczył. w takim tempie przynajmniej wszystko się zrobi dokładnie. nic na pośpiech.
4. jeśli ktoś chce sie zgłośić, to piszta na gg lub pw albo tlena, łatwiej mi potem będzie:)
5. grupa ZUO Team wgrywa nam kopie bardzo dobrej jakości na sendspace.com, dzięki czemu będe wam timerom podawał link i będziecie mogli robić timing do tej samej wersji co mamy my.
6. Eragon pamiętaj o nas^^.
7. chyba wszystko więc dodam jeszcze do Smoczek: tak anime, tylko mialem na mysli anime na podstawie mangi. no wiesz literówka. wybaczysz nie?:D
A.D 7 - spoks, tak tylko zauważyłem i nie mogłem się oprzeć xD.
Timing jest beee :/ Prze niego zrobienie napisów do jednego 30-minutowego epka zajmuje mi pół dnia :/
Timing jest beee :/ Prze niego zrobienie napisów do jednego 30-minutowego epka zajmuje mi pół dnia :/
Cóż, ja ze swoją nową metodą otrzymują dobry IMHO timing w mDVD w całkiem długim odcinku czasowym. Inaczej nie potrafię. Ostatnio w ogóle zmodyfikowałem robienie subów, więc sprawia mi to jeszcze więcej przyjemności (mniej mnie timing wkurza, ale tylko przy avi.). Timing pochłania mi cały dzień, oczywiście nie, żebym go robił przez tyle godzin. Myślę, żeby zebrało się koło 5, bo w tym samym czasie dodaję proste sekwencje, szybkie błyski mojego umysłu w materii tłumaczenia etc.
Mam pytanie do Założyciela tematu. Czy timing mógłby być wykonany w mDVD, a Wy byście sobie go przekonwertowali? Czy coś takiego nie wchodzi w rachubę? Ja się na hardkach nie znam, ale od razu to mnie zaciekawiło.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged, szczerze wątpie... zwłaszcza, że to musiałby być timing zgodnie ze ścieżką dźwiękową, czyli zupełnie bez sensu robić go mDVD.