Nie jesteś zalogowany.
@Ard, a maszyna napisze za Ciebie skrypt xD?
Ahh i odnośnie kodowania - dla mnie jest najtrudniejsze, bo zupełnie tego nie łapie ^_-.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-07-21 19:30:52)
No pewnie, skrypt wygenerowany przez program (nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest xP), będzie za pewne doskonały - jakość powalająca i jeszcze ten malutki rozmiar ^_-.
A za kodowanie to i ja będę się musiał za jakiś czas wziąć (jak skończę co zacząłem, nie, niewazne co xP).
Hmm... a teraz czas na mnie... timing (do zrobienia xP) czeka xD.
gdzie niby w aegisub się robi skrypt? bo jakoś mi się to nie widzi?
ard to ja też proszę o wytłumaczenie na priv...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-07-21 19:58:16)
Hatake, przecież i tak nikt ze starych się nie zgodzi, a nowy się będzie musiał kilka tygodni uczyć, to mu się odechce..
no tak, ale to nie przeszkadza w nierobieniu offtopa nie?
ale fakt przynajmniej temat na wierzchu^^.
Ale radzę wam przestać bo jak przyjdzie gracol, to.....pousuwa wam posty:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-21 20:40:51)
wiedziałam, że topic sie przyda:P tak więc, chcę oznajmić, iż grupa StrayLife Fansubs, nadal poszukuje ludzi do timingu! liczba miejsc jak narazie nieograniczona! poniżej warunki:
Żeby się do nas dostać, musisz spełniać poniższe warunki:
1. Uwielbiać timing wręcz:D no może nie uwielbiać, ale musisz to lubieć, chyba że nie lubisz a chcesz robić timing to też może być, ale wtedy nie może ci się odechcieć:P
2. Wyrabiać z 1 epkiem na tydzień.
3. Podstawowe doświadczenie, w robieniu timingu, na ścieżce dźwiękowej, a co za tym idzie znajomość takich programów jak: MEDUSA, Aegisub, Sub Station Alpha i tym podobne.
4. Zgłaszając się do nas, musisz być na 100% pewny(a), że tego chcesz i po przyłączeniu nie myśl sobie, że tak łatwo od nas odejdziesz:D.
Ten ostatni punkt został napisany, z powodu, że prowadzimy ciągle nabór ludzi, a kilka odeszło po 2 dniach O_o i to bardzo na nas niekorzystnie wpłynęło.
Zgłaszając się do mnie, na PW, gg, tlena - wszystko to macie w moim profilu.
Kto chętny?