Nie jesteś zalogowany.
Hmm zapychacze badziewne zaczynają się od około 150 odcinka bo jeszcze historia z robaczkami była fajna ale Curry życia to jest tragedia. Co do zapychaczy ja obstawiam początek roku szkolnego czyli wrzesień. Nowy sezon w szkole i nowe odcinki, to mało prawdopodobne by w czasie wakacji puścili nowe odcinki gdy większość osub wyjeżdża. Więc jeszcze sobie troche pooglądamy
Naruto wróci do mangi jak będzie można zgrać pamięć do komputera i będzie emulator ps3 na amige 1200. Tak mi coś dzisiaj wróble ćwierkały
Mam takie pytanko, po mału zbliżam się do owych zapychaczy, i czy omijając je wszystkie i czekając na wznowienie dalszego ciągu anime, stracę wątek w Naruto?? Bo jeśli zapychacze nie wnoszą nic nowego, to nie będę ich oglądał
kyuubi wydostanie się z Naruto na stałe. Pewnie dlatego że wtedy wyżwoli całą moc demona.
Mało prawdopodobne. Kyuubi nie siedzi w Naruto z własnej woli, przypominam. Jest uwięziony. Pożyje tyle, ile Naruto.
no tak ale Kyuubi jest tam dlatego poniewaz nie moze zlamac pieczeci ktora stworzyl czwarty ale kiedy naruto wpada w szal ( np poczatkowe odcinki ) wtedy pieczec slabnie a w momencie kiedy naruto straci calkowicie skraci kontrole moze dojsc do zlamania pieczeci i bedzie sie mogl on wtedy wydostac
Mam takie pytanko, po mału zbliżam się do owych zapychaczy, i czy omijając je wszystkie i czekając na wznowienie dalszego ciągu anime, stracę wątek w Naruto?? Bo jeśli zapychacze nie wnoszą nic nowego, to nie będę ich oglądał
mówiło sie 100000 razy, nic nie wnoszą:)
no tak ale Kyuubi jest tam dlatego poniewaz nie moze zlamac pieczeci ktora stworzyl czwarty ale kiedy naruto wpada w szal ( np poczatkowe odcinki ) wtedy pieczec slabnie a w momencie kiedy naruto straci calkowicie skraci kontrole moze dojsc do zlamania pieczeci i bedzie sie mogl on wtedy wydostac
"Kiedy Naruto wpada w szał pieczęć słabnie"? Nic na to nie wskazuje.
Pieczęć nie słabnie, 4th Hokage założył taką pieczęć, by Naruto mógł czerpać z demona czakrę, chociaż może ona zostać złamana, na co wskazał tekst Kakashiego w walce z Zabuzą, kiedy wspomiał iz jest ona bliska złamania, ale jeszcze to nie nastąpiło. Orochimaru założył Naruto pieczęć blokującą przezco tan nie mógł dobrze wykorzystywać swojej czakry ani lisa, dopiero Jiraya zdjął pieczęć Oro. Jednak uwolnienie demona z naruto oznacza śmierć głównego bohatera ale niekoniecznie demona, bo przecież akatsuki wyciąga, o ile mozna to tak nazwać, demony z ich posiadaczy i wykorzystuje do włąsnych celów.
Załorzę się że do aktywacji osmiu ogonów kyuubi będzie kontrolowany ale z trudem a po aktywacji 9 ogona kyuubi wydostanie się z Naruto na stałe. Pewnie dlatego że wtedy wyżwoli całą moc demona.
O jakiej aktywacji ty mówisz ??
Pieczęć nie słabnie, 4th Hokage założył taką pieczęć, by Naruto mógł czerpać z demona czakrę, chociaż może ona zostać złamana, na co wskazał tekst Kakashiego w walce z Zabuzą, kiedy wspomiał iz jest ona bliska złamania, ale jeszcze to nie nastąpiło. Orochimaru założył Naruto pieczęć blokującą przezco tan nie mógł dobrze wykorzystywać swojej czakry ani lisa, dopiero Jiraya zdjął pieczęć Oro. Jednak uwolnienie demona z naruto oznacza śmierć głównego bohatera ale niekoniecznie demona, bo przecież akatsuki wyciąga, o ile mozna to tak nazwać, demony z ich posiadaczy i wykorzystuje do włąsnych celów.
Hmmm ja nic takiego nie pamiętam żeby mówił że pieczęć jest bliska złamaniu. Było tylko mówione że Oro nałożył blokade czakry przez co utrudnił jej kontrolowanie przez Naruto, nic więcej. Pozatym gdyby można było złamać pieczęć to wydaje mi się że demon by ją złamał a skoro nie jest w stanie to znaczy że się nieda.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-07-21 16:17:57)
Jednak uwolnienie demona z naruto oznacza śmierć głównego bohatera ale niekoniecznie demona, bo przecież akatsuki wyciąga, o ile mozna to tak nazwać, demony z ich posiadaczy i wykorzystuje do włąsnych celów.
Tylko, że to "nie jest takie tego" - wyciągnąć demona z nosiciela. Zapieczętował go Hokage, jakby nie było.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-21 16:15:39)
Epizod 17 czas 3:42, wypowiedĹş Kakashiego:The seale is mararely to break
3:48: The seal hasn't been completely broken yet.
PieczÄÄ moĹźna zĹamaÄ... WyciÄ
gniÄcie demona teĹź musi byÄ moĹźliwe, bo akatsuki nie polowaĹaby na Naruto, przecieĹź wiedzÄ
, Ĺźe Kuubi zostaĹ w nim zapieczÄtowany prze 4th hokage.
No niby tak powiedział ale to raczej jest dziwne. Jeśli pieczeć można złamać to na pewno nie w taki sposub że Naruto straci jakąś kontrole nad sobą co pokazała walka z Sasuke. To musiała by być ingerencja z zewnątrz, czyli demon nie może się wydostać ale ktoś go może wypuścić, wedug mnie Kakashi poprostu źle zrozumiał to co się dzieje. Zwruć uwage że był zaskoczony i jak sam powiedział "Więc to prawda że czakra demona przenika do Naruto", więc to zdanie o złamaniu raczej powinno mieć znak zapytania, gdyż Kakashi poprostu nie wiedział co się dzieje. Takie są moje przypuszczenia które mogą być mylne
A tak szczerze, to ja już sam nie wiem co o tym myśleć... same przypuszczenia i takie tam, tylko Kishimoto-senpai jest nam w stanie udzielić odpowiedzi, poczekam więc aż on sam powie na ten temat coś wiecej, o ile oczywiście, wogóle odpowiedzi takiej udzieli.
A mi się wydaje że to naruto kontroluje chakrę kyuubi'ego i im więczej tej mocy urzyje tym trudniej będzie mu ja kontrolować. Bo niby dlaczego nie urzył czałej mocy kyuubi'ego gdy walcył z Sasuke? Gdyby to zrobił to przecierz sasuke zostałby pokonany po jednym ciosie. Więcz chyba nawet on wie żenie może wyzwalać jej w nadmiarze, bo lisek morze sięwydostać. Zresztą porównaj sobie wygląd Naruto gdy walczył z Nejii'm to urzył tylko trochę chakry lisa a gdy walczył z sasuke to urzył jej rznacznie więczej i co za tym idzie zaczynał przypominać coraz bardziej kyuubiego.
Jest też mozliwość że na Jetix wyemitują Naruto. Przynajmniej tutaj tak napisali
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-07-21 21:02:33)
A mi się wydaje że to naruto kontroluje chakrę kyuubi'ego i im więczej tej mocy urzyje tym trudniej będzie mu ja kontrolować. Bo niby dlaczego nie urzył czałej mocy kyuubi'ego gdy walcył z Sasuke? Gdyby to zrobił to przecierz sasuke zostałby pokonany po jednym ciosie. Więcz chyba nawet on wie żenie może wyzwalać jej w nadmiarze, bo lisek morze sięwydostać. Zresztą porównaj sobie wygląd Naruto gdy walczył z Nejii'm to urzył tylko trochę chakry lisa a gdy walczył z sasuke to urzył jej rznacznie więczej i co za tym idzie zaczynał przypominać coraz bardziej kyuubiego.
A mi się wydaje, że Naruto nie może wyzwolić całej mocy tego demona, bo ciało mu na to nie pozwala. Jak by miał ciało super-man'a to juz inna sprawa ^^
taa, i pewnie kupiona od amerykanów z cenzura i zamiast aktualnych 194 odc bedzie 50:P
im więczej tej mocy urzyje tym trudniej będzie mu ja kontrolować. Bo niby dlaczego nie urzył czałej mocy kyuubi'ego gdy walcył z Sasuke?(...)Zresztą porównaj sobie wygląd Naruto gdy walczył z Nejii'm to urzył tylko trochę chakry lisa a gdy walczył z sasuke to urzył jej rznacznie więczej
Pozwolę sobie zauważyć, że "używać" pisze się przez "ż". Pewnie zaraz się dowiem, że popełniłem faux pas i kawał chama ze mnie.
czemu normalnie zwróciles uwage, a nie jak niektórzy cytuje"debilu idz do rpzedzkola pisac sie uczyc " ,czy jakos tak (jakbys tak napisał ,ktos napewno by cie pojechał, ale ze zwróciles uwage w normalny sposób watpie