Nie jesteś zalogowany.
Reszta, księżniczka Tomoyo jest z Card Captor Sakura, gdzie była przyjaciółką Sakury. Król Ashura, przed którym ukrywa się Fai to główny bohater RG Veda. Ponadto przy Tomoyo pojawia się Souma kolejna bohaterka RG Veda. Tyle zauważyłam i spamiętałam. Fai i Kurogane nie kojarzę z żadnej mangi Clampa.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ten Król Ashura, znajdzie Fai'a?
Sephiria napisał:Reszta, księżniczka Tomoyo jest z Card Captor Sakura, gdzie była przyjaciółką Sakury. Król Ashura, przed którym ukrywa się Fai to główny bohater RG Veda. Ponadto przy Tomoyo pojawia się Souma kolejna bohaterka RG Veda. Tyle zauważyłam i spamiętałam. Fai i Kurogane nie kojarzę z żadnej mangi Clampa.
a ten Król Ashura, znajdzie Fai'a?
Ale gdzie to wszystko to sam początek (no chyba, że czegoś nie było w anime, którego nie za bardzo pamiętam, więc podparłam się mangą). Nie wiem czy Ashura odnajdzie Fai (z pierwszych rozdziałów, mangi wygląda na to, że śpi sobie w jakimś krysztale). Czytałam tylko po polsku 5 rozdziałów a po angielsku jakoś mi się nie chcę czytać dalej, aż tak mnie nie zachwyciło, choć manga i tak wydaje mi się lepsza od anime (pewnie ze względu na mniejszą ilość różu ).
pa3cja napisał:Sephiria napisał:Reszta, księżniczka Tomoyo jest z Card Captor Sakura, gdzie była przyjaciółką Sakury. Król Ashura, przed którym ukrywa się Fai to główny bohater RG Veda. Ponadto przy Tomoyo pojawia się Souma kolejna bohaterka RG Veda. Tyle zauważyłam i spamiętałam. Fai i Kurogane nie kojarzę z żadnej mangi Clampa.
a ten Król Ashura, znajdzie Fai'a?Ale gdzie to wszystko to sam początek (no chyba, że czegoś nie było w anime, którego nie za bardzo pamiętam, więc podparłam się mangą). Nie wiem czy Ashura odnajdzie Fai (z pierwszych rozdziałów, mangi wygląda na to, że śpi sobie w jakimś krysztale). Czytałam tylko po polsku 5 rozdziałów a po angielsku jakoś mi się nie chcę czytać dalej, aż tak mnie nie zachwyciło, choć manga i tak wydaje mi się lepsza od anime (pewnie ze względu na mniejszą ilość różu ).
a skad sciagnelas mange?:>
MeTRo Translations tu w wersji PL pierwsze pięć rozdziałów
StopTazmo tu w wersji ANG 98 rozdziałów
MeTRo Translations tu w wersji PL pierwsze pięć rozdziałów
StopTazmo tu w wersji ANG 98 rozdziałów
dzieki :)
cos YGO w kulki leci bo juz mają 2 odc w plecy... ciekawe co ich powstrzymuje... =/
Hahaha myslalem ze sie poplacze. Najpierw myslalem ze ze szczescia bo wypuscili epka 36 ale potem okazalo sie ze to nie jest 36 tylko 26 i to na dodatek z podkladanymi glosami w openingu i endingu ktore brzmia ....[deprecha]. Ludzie ja mowie naprawde, byl to ciekawy eksperyment ale autorom nie wyszedl raczej zby dobrze.
:(
kurde...ja sie zastanawiam czemu nie ma nowych odc z ang subami... mam nadzieje, ze autorzy robia sobie chwilową przerwe i wkrotce powrocą do projektu, bo jesli nie to bedzie zle.... anime jest swietne i szkoda by było abysmy nie doczekali sie koca ;/
hehehehehehehe
Jeśli się niemyle to kolesie z [YGO] odpowiedzialni za Tsubasa chronicle byli na uropie czy coś, i ma seria ruszyć dalej, bo [DB] porzuciło Tsubasa Chronicle z powodu licencji...
~constans73 .. ten twoj smiech.. czy ty cos knujesz? ;)
bo [DB] porzuciło Tsubasa Chronicle z powodu licencji...
nie DB, tylko DB-LE i nie z braku czasu tylko jakiś koleś od tłumaczenia sobie olewał niby DB miało kontynuować jak znajdą tłumacza, ale nie znaleźli widać
DB i licencja - no cóż, na Naruto i Bleacha też licencji nie ma, a Lunar porzucił Bleacha ot tak ?
hmm ale skoro jest licencja to wogole nowe ocinki na zadnej z stron nie powinny i raczej niebardzo moga sie pojawiac.
Okashi chzba nie yroyumiales Grejpfruta.
[YGO] znów przycina =/
Wie ktos moze, kiedy bedzie 3 seria?
dziś na hyperze puszczają Tsubasa Chronicle
jak ktoś ma ten program
:O
Nieźli są. Pewnie przez sukces Chobits ;]
Eniłej, zna ktoś informacje dotyczące 3 serii?
Fajnie. Moze nawet puszcza 2 serie pozniej I serio nikt nie wie co z 3 seria??