Nie jesteś zalogowany.
Dżibril napisał:Sorry oglądałem tylko FSN i po tym ich oceniam. Nie wnikam w to co nie działo sie w tym anime. A tam było czarno na białym że to był Buc który dopiero na sam koniec ( kiedy było po ptokach ) sie opamiętał ( i tak już nic nie mógł zminić ).
..... Gilgamesh jest postacią HISTORYCZNĄ....
[roftl]I wg Histori rzeczywiście biegła z magicznym mieczem ? Weż przestań nie należy ich tak oceniać.
RiXeD napisał:Dżibril napisał:Sorry oglądałem tylko FSN i po tym ich oceniam. Nie wnikam w to co nie działo sie w tym anime. A tam było czarno na białym że to był Buc który dopiero na sam koniec ( kiedy było po ptokach ) sie opamiętał ( i tak już nic nie mógł zminić ).
..... Gilgamesh jest postacią HISTORYCZNĄ....
[roftl]I wg Histori rzeczywiście biegła z magicznym mieczem ? Weż przestań nie należy ich tak oceniać.
... Twoje rozumowanie mnie ROZWALA. Jestem zdruzgotany moją PORAŻKĄ. Twój tok myślenia jest dla mnie ZBYT ZAAWANSOWANY.
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! N\C!!!!! LOOOL! ROFL!
Po ochłonięciu: Ja tylko wyjasniałem dlaczego Gilgamesh zachowywał się tak jak się zachowywał...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 22:58:37)
A ja wyjaśniam , dlaczego nie nalezy oceniać ich historycznie.
Nie martw się tą porażka. Byłeś na nią skazany od momentu kiedy zasugerowałeś że jest ktoś fajniejszy od Saber (w FNS oczywiście ).
Wiecie co !!! Przez to wogóle odeszliście od tematu ! Nie ładnie
A ja wyjaśniam , dlaczego nie nalezy oceniać ich historycznie.
Nie martw się tą porażka. Byłeś na nią skazany od momentu kiedy zasugerowałeś że jest ktoś fajniejszy od Saber (w FNS oczywiście ).
Chylę czoło. Właśnie dostałeś pierwszą od dwóch miesięcy nagrodę jobla. Bądź z siebie dumny. Byle idiota go nie dostanie. Tylko najwięski idioci sobie na niego zasłużyli. Noś go ze sobą, i niech się pięknie prezentuje w twoim odbycie.
[Żeby nie wyczuć sarkazmu..... omg!]
Wiecie co !!! Przez to wogóle odeszliście od tematu ! Nie ładnie
E, tam! Cały czas dyskutujemy kto jest najlepszy, nie? xP
Właśnie nie odeszliśmy. tłumaczymy sobie na spokojnie kto jest fajniejszy. tematemn jest ulubiony sługa , a my o sługach właśnie gadamy.
Aha dobra , dyskutujecie o tym kto był lepszy , jeden mówi , że to Saber wygrała więc jest najlepsza... wicie co przecie to logiczne było, że to ona wygra
Aha dobra , dyskutujecie o tym kto był lepszy , jeden mówi , że to Saber wygrała więc jest najlepsza... wicie co przecie to logiczne było, że to ona wygra
Też prawda. Poza tym w anime jest błąd(względem pierwowzory, czyli gry)... W 21 epie Avalon odbił Eę. Nie powinien. Autorzy po prostu poniewczasie sobie przypomnieli że Avalon takiej możliwości nie ma, a Saber zabić nie mogli, bo by nie było historii... I to jest potwierdzona informacja xD Głupia rzecz, nie?
i mamy GIt XD , ale w karzdej animce są jakieś małe błędziki =P
Ale patrz - jakby mieli się sztywno trzymać zasad gry (a takie było początkowe zamierzenie - aż do właśnie 21 epa), to Saber zginęłaby 3 epy przed końcem xD
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 23:24:16)
Ty.. to bybyło 1 anime jakie starciło głównego bohatera jeszcze 3 ep przed końcem seri
mam nadzieje , że stworzą drugą serie xD
Ty.. to bybyło 1 anime jakie starciło głównego bohatera jeszcze 3 ep przed końcem seri
mam nadzieje , że stworzą drugą serie xD
Huh? A Higurashi? xD
A ja mam nadzieje że S2 będzie oparty na scenariuszu UBW (ta seria była na scenariuszu FATE)- zobaczylibyśmy walkę Archera z Shirou którą było widać w OP... A S3 na Heaven`s Feel i Shirou zabijającego Saber rofl.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 23:34:31)
wiesz co ... ty to dobrze się znasz na tym ja szczerze aż tak to dobrze nie wiedzałam a szczerze się interesowałam tą serią
Heh, masz przed sobą RiXeD`a (AkA Reav`a), zwanego w swoich kręgach jako "Bóg Anime, wielki władca wszelkich for, znawca scenariuszy i niesamowity pisarz" xP
ukłony składam
Ty to chyba z 20 lat interesujesz się animką
Nah, tylu nawet nie mam xP Szczerze mówiąc, jestem od przedmówcy o rok młodszy lol!
A jeszcze lepiej znam się na innych rzeczach xP... Ale mniejsza.
ONTOP:
Jeszcze podokuczam Dżibrilowi xP
Co fajniej wygląda?
Gate of Babylon czy Excalibur? Hm?
IMO GoB pwnuje Exa na każdej linii, i siły i wyglądu. Bo taki sobie promień to nawet Goku w starusieńkim DB robił xP A GoB to jeden z najoryginalniejszych ataków.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 23:55:04)
Heh, masz przed sobą RiXeD`a (AkA Reav`a), zwanego w swoich kręgach jako "Bóg Anime, wielki władca wszelkich for, znawca scenariuszy i niesamowity pisarz" xP
Mam brzydkie wrażnie że ten krąg obejmje co najwyżej twoją osobe.
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-07-22 23:58:59)
RiXeD napisał:Heh, masz przed sobą RiXeD`a (AkA Reav`a), zwanego w swoich kręgach jako "Bóg Anime, wielki władca wszelkich for, znawca scenariuszy i niesamowity pisarz" xP
Mam brzykie wrażnie że ten krąg obejmje co najwyżej twoją osobe.
Sam jesteś "brzyki" xP Wiem, że to typo ale zabawne. I nie, obejmuje conajmniej 80 osób. I mówię całkowicie poważnie.
Skończcie z offtopem, bo zamknę temat. Dość już dziś śmietników na forum było :-/
Skończcie z offtopem, bo zamknę temat. Dość już dziś śmietników na forum było :-/
Grac`, jak wróciłem do tematu, to tamten znów zaczął... Thaz not my fault, for f`s sake!
Edit: Damn, znowu offtop :\
Wracając do tematu, czy ktoś z was widział sztylety Avengera? Ciekawe czy EMIYA je także skopiował... Jeśli tak, to by awansował u mnie o jedno miejsce w górę xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-23 00:56:34)