Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam mały problem mam zamiar wybrac się na najbliższy DOJIcon i koleżanki powiedziały, że wsadzą mnie na konkurs o muzyce z anime bo Im podałem z pamięci liste openingów i endingów z Naruto z odpowiednią kolejnoscią i autorami i właśnie mam problem bo tytuły i inne wiadomośni na temat piosenek z anime, które oglądam lub oglądałem to znam na praktycznie idealnie bo słucham tego praktycznie w kółko tylko nie wiem jak sie do tego przygotowac bardziej obszerniej czy brać i uczyć się tytułów z jakiś mniej z nanych anime czy z nowości czy z jakiś hitów. Jak ktoś brał udział w takim konkursie to prosze o pomoc z góry Arigatou
animenewsnetwork.com
Najważniejsze to wierzyć w siebie
jak pamiętam na BAKA Y2K4 (chyba! nie ręczę! mógł to być inny konwent ) był taki 'cyborg' co potrafił praktycznie wszystko gościu nie z tej ziemi...
najpopularniejsze utwory z anime znajdziesz na gendou.com - ale na 99% o tym wiesz Jeśli przegrasz to idź sie wypłakać w ramiona ukochanej / bądź jedenej z tych dziewczyn co cię namówiły
do zobaczenia na DojiCON'ie
btw. w konukrsie użyjesz tej samej ksywki co na forum? ludzie na konwentach lubią się kryć wiem z doświadczenia
btw. w konukrsie użyjesz tej samej ksywki co na forum? ludzie na konwentach lubią się kryć wiem z doświadczenia
nie ksywka będzie inna na 100% ^^
Strony 1