Nie jesteś zalogowany.
dla mnie najlepszy był berserker :p bo najlepiej wygladał :p
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-07-23 10:20:39)
Uhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahaahaha!!!!!!!!!!!!!!!
Saber ma klase w tym nie ma wątpliwości.
dla mnie najlepszy był berserker :p bo najlepiej wygladał :p
Coś mi sie nie wydaje żeby najlepiej wyglądał. MI tam bardziej sie Saber podobało , no ale o gusta onoć nie należy sie kłócić . Ale był z nim raz dobry motyw. Chodzi mi o moment w którym przegrał bo on wtedy... PRZEMÓWIŁ. Nie spodziewałem sie po takim facecie tak skomplikowanych i wymagających myślenia umiejętności jak mowa .
Dla mnie Saber była najlepsza. Piękna, mocna i z charakterem co uważam za najlepszą ceche. Same superlatywy, zrobiła ogromne wrażenie.
Chociaż nie zaprzecze że Łucznik, też był bardzo dobry.
Jeśli chodzi o Berserke to zbyt go potworniasto narysowano, było to dla nmnie troche bezsensowne, niemaczne i lekko komiczne.
Pozostali byli nie najgorsi.
Ogólnie było B. Dobrze.:D
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-07-23 11:51:20)
mi nie chodziło ze heralkes podobał mi sie jako chłopak, tylko jako postac fajnie go zrobili i on był inteligentny ,z tego co było widac jak zginoł przemówił nie głosem barbarzyncy tylko człowieka inteligentnego
mi nie chodziło ze heralkes podobał mi sie jako chłopak, tylko jako postac fajnie go zrobili i on był inteligentny ,z tego co było widac jak zginoł przemówił nie głosem barbarzyncy tylko człowieka inteligentnego
Wiem wiem . Ale ta końcoa jego inteligencja kłóciła sie z jego dotychczasowymi dokonaniami.
A Dark Berserkera pan widział? To jest dopiero pr0 gość... Chociaż właściwie tylko rushował, bo Angra Maiyu zaślepił mu umysł... Tak jak zrobił to z Saber rofl.
A Dark Berserkera pan widział?
A ty widziałeś?
Edit: Okazało się, że czytał, a nie widział.
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-07-23 16:13:00)
RiXeD napisał:A Dark Berserkera pan widział?
A ty widziałeś?
Ya. And?
Hmm...Ulubiony Sługa? Ĺucznik Rin - za całokształt Szkoda tylko, że był tak krótko.
Gilgamesh - też całkiem fajny Enuma Eilish i Brama Babilonu wymiatają No i za scenę końcową z Szermierzem
Czarodziejka Medea - mogli by jej postać bardziej przedstawić. Podobami się fragment, jak umiera.
I to chyba na tyle^^
Nawet nie czytam dyskusji.Powód? głupie pytanie... oczywiście że Saber.
Moja ulubiona to Rider. Po prostu jak tylko ją zobaczyłem to ją pokochałem Wygląd, styl, ciekawa przeszłość I fajne Szlachetne Widmo
Moja ulubiona to Rider. Po prostu jak tylko ją zobaczyłem to ją pokochałem Wygląd, styl, ciekawa przeszłość I fajne Szlachetne Widmo
Taaa, Medusa miała ciekawy żywot xD
Panowi spodobałby sie scenariusz HEaven`s Feel, gdzie Rider sprzymierzyła się z Shirou lol.
Ride miała pare zalet. Ale kocham Saber.:):D:P
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-07-23 23:57:08)
Saber - śliczna, silna, fajny charakter. Jedna z najfajniejszych dziewczyn w anime w ogóle.
Dopiero teraz zauważyłem tą dyskusję.
Trochę się rozpiszę.
Ulubiony sługa to jak mówi sam mój avatar : Archer, czyli Emiya Shirou.
Gilgamesh był po prostu bogatym kupcem. Faktycznie wielka postać historyczna.
"Heaven's Feel"
Sprzymierzenie Meduzy z Shirou? W CG było to 'ładnie' pokazane, jak się sprzymierzyli :>
Jednym słowem. Rixed, wszystko wyczytałeś na angielskiej wikipedii? Bo gra jest jak narazie po japońsku, w anime nie było pokazanych wszystkich scenariuszy.
Poza tym, mógłbyś jakoś oddzielić True Assassina od tego wezwanego przez Caster.
Ostatnio edytowany przez Szual (2006-08-29 10:37:13)
Wśród sług oczywiście, że najlepsza była Saber...
Jednak najwięcej dreszczy dostawałem przy Tohsace(wiem, że to nie sługa, ale co z tego);P
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Saber może jest najsilniejszym sługą, jednak bardziej lubie Archera
Zdecydowanie Saber:) chętnie bym się z nią umówił:D
1. Sasaki zabójca. Szkoda że był króciutko, ale według mnie styl miał najlepszy. Zachowanie i broń, katana (kocham katany )
2. Lancer, chłopak dawał rady, w sumie to jestem do niego dosyć podobny z zachowania
3. Saber, za wygląd
"Skazany na zajebistość"