Nie jesteś zalogowany.
chciałem poinformować, o założeniu nowej grupy zajmującej się tłumaczniem mangi Higurashi no Naku Koro ni[yahoo]
link do strony znajdziecie pod moim avatarem:) niedługo zostanie wydany pierwszy rozdział pierwszego tomu, tak więc wyczekujcie go:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-30 10:28:22)
Super, już ściągam Na stronie przydałby się już zmienić ten napis - "Chapter 1
Ukończony w 66%" i dać w zamian info jak idą prace nad 2 czapterem
Nie będziemy tego zmieniać ponieważ wypuściliśmy dopiero 66% pierwszego chaptera, a nie cały Druga część 1 chaptera wkrótce
jak szybko się ukażde 2 cześć to zależy już tylko odemnie:) więc jak chcecie to możecie mnie wspierać jakoś(wysłać piwko itp:P) a się szybciej ukarze:)
ps. postaram się jak najszybciej:) może zarwe nocke dla was;)
ps2. jak byście mogli to piszcie jak wam się podoba(lub nie podoba, ale wtedy Oyashiro-sama będzie zły;)), czy coś zmienić itp
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-24 20:00:24)
jak mam to zasać wchodze w dział Download i pisze Tom Pierwszy:Chapter 1 Ukończony w 66%, ale nie widze nigdzie zasaj/pobież itp.
jak mam to zasać wchodze w dział Download i pisze Tom Pierwszy:Chapter 1 Ukończony w 66%, ale nie widze nigdzie zasaj/pobież itp.
Wejdź przez IE, bo w firefoxie nie działa (dziwne...).
Nie nie działa tylko macie strone w pamięci przeglądarki Proponuję wcisnąć Ctrl + F5 lub powciskać kilkadziesiąt razy szybko F5.
Nie nie działa tylko macie strone w pamięci przeglądarki Proponuję wcisnąć Ctrl + F5 lub powciskać kilkadziesiąt razy szybko F5.
Albo wyczyścić pamięć podręczną.
pawel198804 napisał:Nie nie działa tylko macie strone w pamięci przeglądarki Proponuję wcisnąć Ctrl + F5 lub powciskać kilkadziesiąt razy szybko F5.
Albo wyczyścić pamięć podręczną.
Owszem Ale nie wszycy mogą załapać o jaką pamięć chodzi
To przepraszam za pomyłkę Może żeby już nie robić problemów podam tutaj linka - http://www.sendspace.com/file/bdhjxi. Chyba to nic złego i Wasza bogini Oyashiro-sama się nie pogniewa? A tak w ogóle to nie wiem o co Wam chodzi z tą "boginią", ale później przeczytam to się dowiem
żeby nie było Oyashiro-sama to facet!!
Właśnie, facet... ;] I wszyscy wiedzą, kto nim jest ;]
BTW: dobra robota z tym chapterem:), Oyashiro-sama czeka na kolejne
ej bohaterowie sa ładniejsi niż w ANIME
wyglądają ładniej bo nie podlegają animacji:) i wogóle jak by na trochę starszych wyglądali:)
Jak by tak wyglądały postacie z Anime(bo tak są kanciaste)
I znowu sprawdza się fakt, że MANGA jest lepsza niż ANIME:)
ej mam pewne zastrzeżenia strony 008 ,012,013_014 są złabo czytelne (w 008 litery sa troche jak by rozmazane a w 012 i 013_014 są za jasne litery)
przy wydaniu 2 części postaram się coś zmieńić w związku z tym
A tak wogóle to dziękuje