Nie jesteś zalogowany.
...wielu z nas - chłopaków, powtarzałoby klasę (kilka razy pod rząd[hehe]).[hehe]
A pomysleliście o GIMNAZJUM - najgorszym teraz wieku??? Co się z nimi dzieje, to już masakra. W tym wieku i dziewczyny i chłopacy są tak napaleni, że już mam wizję co to będzie się działo. idzie sobie 3-klasistka z liceum, a tu 1-klasista z gimnazjum i CYK!, MYK! pod spódnicę! ...czy to zimą, czy też latem...
Que??? Chyba wtedy specjalnie powtarzaliby klasę!!! Mama mia.
Jak każą mi nosić granatowy kolor, to będę żygał na lekcjach(granatowy to najnudniejszy kolor na świecie).
Jak już...
...to chcę zupeeeeeeeeełnie białe!!! Jak na Sensation White!
!!!albo czarno białe!!!
Najlepiej by było - dziewczyny -> białe bluzeczki, czarne miniówy, chłopaki-> czarne bluzki, białe spodnie super!
To i tak nie wejdzie, póki jestem w szkole.
NIE m a szans.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-24 22:53:37)
czacha222 napisał:...wielu z nas - chłopaków, powtarzałoby klasę (kilka razy pod rząd[hehe]).[hehe]
A pomysleliście o GIMNAZJUM - najgorszym teraz wieku??? Co się z nimi dzieje, to już masakra. W tym wieku i dziewczyny i chłopacy są tak napaleni, że już mam wizję co to będzie się działo.
jakies aluzje?~~
uch ale sie napalilem, nie uogulniajmy tego tak ,to tylko przypadki ;f
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-24 23:00:02)
Witam
Mundurki...hmm...może to za daleko posunięty krok. Ja proponowałbym ujednolicenie ubiorów by ze szkoły nie robić rewii mody i dyskoteki. Tyczy się to zarówno dziewczyn jak i chłopaków.
Dla przeciwników tej propozycji proponuję postawienie się w roli nauczycieli, którzy muszą nacodzień oglądać nastolatki w spódniczkach mini i z dużymi dekoltami, bądź luźnych kolesiów w adresikach bądź krokach do kolan.
Pan Czepialski Pozdrawia
Najlepiej by było - dziewczyny -> białe bluzeczki, czarne miniówy, chłopaki-> czarne bluzki, białe spodnie super!
Człowieku co ty mówisz ty nie masz gustu..tak to możesz iść na nocną imprezę w berlińskim klubie techno gdzie każdy tak wygląda......
JAK TY SIE UBIERASZ!
Nawet w reklamie pokazali uczni w mundurkach, którą przed chwilą widziałem w TV4.
Ja tu gościa uświadamiam a ty wyjeżdżasz z takim czymś
...tak to możesz iść na nocną imprezę w berlińskim klubie techno gdzie każdy tak wygląda......
No hehe... i właśnie o to chodzi ludzie[osilek]
JAK TY SIE UBIERASZ!
Ubieram się w House i Cropp Town... a jak? właśnie tak
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-24 23:11:21)
Jubei zgadzam się z tobą, ale na taki mundurek z naszym rządem bym nieliczył.
Hmmm... munduuuurki Takie jak mają w japoni.. ja w sumie nie mam nic przeciwko jeśli nie będą wyglądały zbyt obciachowo. Japończycy mają świetne mundurki. Np z anime X ten mundurek który nosił Kamui był świetny prawie w moim stylu ale nie sądzę żeby u nas takie fajne mundurki były
Typa chyba zdrowo popier... że ja będe w jakimś garniaku do szkoły zapier.....
wedlug mnie to dobry pomusl szczegulnie jesli chodzi o damski letni kroj jest do przyjecia hmmmmm zaraz mnie tu wszystkie przedstawicielki plci pieknej zjada zapewne ale cuz nie moja wina ze jestescie piekne
Masa krytyczna normalnie, ale ciekawe normalnie.
Z tą masą krytyczną to ja się zgodze.
Ludzie jak takie coś będzie to ja rzucam szkołe ide do wojska i tam będe rozwijał swoją kariere ,a na siebie garniturku w życiu niezałoże ..........
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-07-24 23:59:39)
Z tą masą krytyczną to ja się zgodze.
Tak, tak, o tak. I ja mogę stać tam pośrodku zamiast tych tam dwóch kujonów. Nie pogardziłybyście panie.[respekt]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-25 00:03:17)
Satoshi napisał:na siebie garniturku w życiu niezałoże ..........
Co, do matury w dresie?
No aż tak to nie okazjonalnie to oczywiście ALE NIE DO SZKOĹY NA CO DZIEĹ PRZESADA normalnie uwiera wszędzie pije i gorąco na dodatek nawet jak jest zimno na dworze[cholera]
EDIT:Nawet Bill Gates popyla na spotkania w dresiku...
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-07-25 00:05:41)
prawda jest taka ze wystarczy sobie wyobrazic przecietna polke w tym letnim kroju i hmmmm jestem za heh nawet bede nosil garniak bo prawda jest taka ze Polki jak by niebylo sa najladniejsze na swiecie (ogulnie rzecz ujmujac przecierz nieporownuje kogos np do swiatowych modelek [chociarz uwazam ze nie kture z tych modelek przegraly by skretesem]) a jezeli chodzi mam pewnosc bo bylem w kilku krajach i jak mial bym np porownywac polski do holenderek o nie boze co ja mowie holenderki nieeeee aniemki o nieeee wszedzie jak spotkacie ladna dziewczyne czy to w holandi czy we francji czy gdze kolwiek daje glowe ze to polka !!!!!!!!
PS. JESTEM SZCZESLIWY ZE MIESZKAM W POLSCE mam nadzijee ze na studiach tyz wprowadza heh
Hahahaha!!! Na studiach??? Cały dzień??? I to jeszcze na dówch kierunkach, albo na trzech? raaaaaaaany! To ja odpadam! To co w teatrze cała grupa w mundurkach? Hahaa!! Na to by się nawet nauczyciele nie zgodzili. No dobra grupo! Przebierajcie się w kostiumy! Albo na AWFie hahahahaha. Bokserzy w mundurach... ale HEJ! Jaka kultura, hę?[szpan]
>>>OFTOP-nie czytać(tak w ogóle to w boksie jest o wiele większa kultura niż w futbolu(pił.noż.), bo przynajmniej obowiązują jakieś zasady, a w piłce???...łamie się je. No nie moja wina, że jest taki gołota, co wali w tył głowy)OFTOP-nie czytać<<<
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-25 00:10:41)
Normalny człowiek niewytrzyma tyle w takim wdzianku długo chyba że jakiś super drewniak dyrektorek...