Nie jesteś zalogowany.
znając życie bardziej by przepominały habity
Może takie eses-hajhitla.
Aaa.. idź ty z tym. Nie chciał bym nosic czegoś takiego
jestem cviekaw czy jak wszystkie beda nosic mini to czy to sie zmieni hmmmm i czy to zmieni palenie trawy hmmm niesadze prawda jest taka ze trawa jest legalna w holandi po pierwsze dla tego ze nieuzaleznia po drugie dlatego ze dziala jak alkochol a jeszcze raz powiem nie uzaleznia po trzecie dlatego ze oczyszcza pluca po czwarte nie zabija (wszystko to jest sprawdzone przez naukowcow) a przesady w stylu trawa cie zabije bla bla bla i tyle mam na to dodam tylko ze jest to obiektywne poniewaz nie powiem zebym nie palil jak bylem w holandi (wszystko jest dla ludzi) ale po przyjezdzie niemam zadnych problemow z tym wiec hmmm no ale cuz offtopic heh
Długi ten cytat:)
Jakie mini?? co wy z tym mini??uparli się:)...Trawa nie uzależnia i jest cacy, a skąd ty to wiesz?? Bo tak powiedzieli Ci naukowcy...pogadaj sobie z ludzmi którzy palą przez 10 lat i nie okazyjnie tylko codziennie jak fajki. Obcuje z takimi ludzimi i oni nie zachowują się "normalnie" i muszą zapalić bo to dla nich tak jak papieros. Zgodze się, że wszystko jest dla ludzi ale w umiarze:)
Wracając do tematu to czemu uparliście się na te mundurki? Co powiecie na ujednolicenie strojów i wprowadzenie pewnych zasad ubioru?
Bo jak mniemam jak idziecie do muzeum, (wierzący) do kościoła czy do restauracji na obiad to nie ubieracie się tak jak teraz niektórzy do szkoły??(przynajmniej mam taką nadzieję).
Pan Czepialski Pozdrawia
PS. Właśnie czytam Wyborczą i jest kolejny pomysł by nauczyciel był traktowany jako funkcjonariusz publiczny. Jak dla mnie bomba:)
Ostatnio edytowany przez Raistlin (2006-07-25 10:01:38)
E tam faceci będą nosili kilty a kobiety spodnie
No i mamy piękne podsumowanie tematu. Dzięki ~Zgrzyt.[okej]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-25 10:54:51)
ja jestem za mundurkami o ile bede mogła nosić taki fajny jak Kuchiki Rukia
o i to powinno wam pokazać że mundurek w anime w realu się nie sprawdza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przestańcie marzyć i myślcie racjonalnie
No i po co to.
To oczywiste ,że na brzydkich osobach mundurek zbyt ładnie nie będzie wyglądać.
A one były stare.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-07-25 12:43:37)
ja jestem za mundurkami o ile bede mogła nosić taki fajny jak Kuchiki Rukia
Ona miala dosc krotka spodniczke - jestem na tak .
To oczywiste ,że na brzydkich osobach mundurek zbyt ładnie nie będzie wyglądać.
Dokladnie. Ja sie tam moge poswiecic i ubrac mundurek byle by tylko plec piekniejsza nosila te krotkie spodniczki (hmm chyba juz o nich wspominalem). Zreszta pomarzyc piekna rzecz, za rok koncze szkole wiec mi to obojetne .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-07-25 13:55:20)
Zgrzyt, o czym ty mówisz? Jakto się nie sprawdza w realu?
MUNDURKI
Jak widzisz, mundurki sprawdzają się w realu, wszystko zależy od kroju mundurka. To, że ktoś wstawił fotkę z takim, a nie innym uniformem, nie znaczy, że wszystkie stroje są takie same...
A czy tamte z obrazka zgrzyta to czy to nie były prostytutki bo tak mi się skojarzyło ?
A co powiecie na tego typu mundurek dla dziewuszek ?
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-07-25 15:06:56)
Oszalała twa dusza??!!!(to zdjęcie mnie przeraziło- nie rób tego więcej[placze]) Przecież to są pasztety8-D No to jak mają inaczej wyglądać niż ufoki. Ta z czarnymmi włosami wygląda jak chłop. Tamci kolesie to już...ech...masakra.
Każdy z nich powinien zapuścić włosy, by twarzy nie było widać. Ale tak poważnie, to te mundury to najpaskudniejsze CIUCHY jakie me oczy widziały. błeeee i ten wspomniany przeze mnie granat - Ku***************** FUUUJJ! [blee]
JA BYM chyba depresji dostał, gdybym codziennie musiał łazić w tym samym non stop, non stop!!! MAKANKOSAPPO to UNIFORMS!! Geez, mama mia! Perque, Zgrzyt? Perque?:)
Dzisiaj widziałem taką laskę w autobusie(ze starej szkoły, bodajże). Nie poznałem jej bo taka z niej laska się teraz zrobiła, że szok. A czemu jej się udało? Bo ujawniła swe piękno(już z natury ładna, ale taka szara mysz- chodzi o ubiór akurat). Zmieniła ubiór na śmielszy, opaliła się ładnie dziewucha i ten kolor włosów...
I nawet zgrabniejsza jest, ale niewiele tu trzeba było się namęczyć - z tydzień diety.
A tu jak ktoś chce ładniej wyglądać, to zabraniają farbować włosów i każą to samo codziennie ubierać - nieeeeee no.
Podsumowując - to istne więzienie dla mojego ciała i swobody.
Po I-ym semku będę spiewać - Gdzie moja wolność???!!!! Wolność i swoboooo(akcent)da???!!
Niech mi jeszcze zabronią długie włosy mieć(spoko, tylko za szyję:D), to kończę szkołę.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-25 15:23:14)
No Aleksandra, muszę przyznać, że ten krój byłby całkiem niezły[szpan]
Satoshi napisał:Oszalała twa dusza??!!!(to zdjęcie mnie przeraziło- nie rób tego więcej[placze]) Przecież to są pasztety8-D No to jak mają inaczej wyglądać niż ufoki. Ta z czarnymmi włosami wygląda jak chłop. Tamci kolesie to już...ech...masakra.
Każdy z nich powinien zapuścić włosy, by twarzy nie było widać. Ale tak poważnie, to te mundury to najpaskudniejsze CIUCHY jakie me oczy widziały. błeeee i ten wspomniany przeze mnie granat - Ku***************** FUUUJJ! [blee]
Zgadzam się te ciuchy są straszne i jak widać do mundurka trzeba ładnej dziewczynki i ładnego chłopca szkoda, że się nie zaliczam do tych ładnych mam kompleksy [cojest] ???
Właśnie czytam Wyborczą i jest kolejny pomysł by nauczyciel był traktowany jako funkcjonariusz publiczny. Jak dla mnie bomba
Ĺeee? Nauczycieli powinno się lepiej opłacać, a nie przelewać z pustego w próżne. Może jeszcze ogłosić czwórpodział władzy: ustawodawcza, wykonawcza, sądownicza i nauczycielska.