Nie jesteś zalogowany.
Zlookajcie na ten napisy i ich komentarz:
http://www.animesub.info/szukaj.php?ID=12634
Ja nie wiem skad tacy ludzi sie biora... ale powiem szczerze, ze juz dawno sie z czyms takim nie spotkalem.
PS. Wszystko co mialem do powiedzenia w tym watku zawarlem w komentarzu tych napisow.
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-07-25 11:34:17)
Wogóle pełno napisów zawiera tak podstawowe błędy ortograficzne różnego rodzaju.
Mnie to trochę denerwuje ponieważ sam nie popełniam błędów ortograficznych ,a jak ktoś tworzy napisy to tym bardziej nie powinien tego robić.
[roftl]
panie KAT za bardzo siÄ tym przejmujesz i autor tych napisĂłw chyba coĹ ci zrobiĹ Ĺźe zakĹadasz temat o jego napisach najlepiej skomentowaÄ w 'komentarzach' i niech autor wyciÄ gnie z tego wnioski i niech poprawi napisy
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-07-25 12:02:49)
Poniewaz, po 1 mam slaba cierpliwosc do takich rzeczy, a po 2 sam robie czasem bledy, nie robie napisow do filmow. To dobrze, ze sa ludzie ktorzy to robia, robia to dobrze i w dodatku chce im sie - CHWALA IM ZA TO! Ale jesli ktos sie spieszy i robi to tylko po to, zeby zrobic. Nie przyklada sie i w dodatku ma dysfunkcje, to lepiej niech sie za to nie zabiera... Taka jest moja opinia.
Nie powiem, daje do myślenia:) Mimo to uważam, że nie powinieneś zakładać tematu na temat danych napisów, bo przypomina mi tematy typu: "Kiedy będą napisy do xxx", a jak się widzi takie akcje to lepiej dać koment do napisów i zapomnieć o tym. Pomyśl teraz jak się czuje ta osoba...
Nie powiem, daje do myślenia:) Mimo to uważam, że nie powinieneś zakładać tematu na temat danych napisów, bo przypomina mi tematy typu: "Kiedy będą napisy do xxx", a jak się widzi takie akcje to lepiej dać koment do napisów i zapomnieć o tym. Pomyśl teraz jak się czuje ta osoba...
I ja popieram. Zamykam wątek. Od tego są komentarze napisów. Jeśli napisy są gówniane to napiszcie to tam, a nie tutaj.