Nie jesteś zalogowany.
Niech dziewczyna jakaś powie że nie chce nosić spódnicy bo nie lubi i nie chce. Nakażą jej? Wtedy zrobi się niezła burda, do akcji wkroczą feministki, i projekt upadnie.
Poza tym za 2 lata mamy nowy rząd i ucieczkę od tych wszystkich bzdur giertycha i kaczek.
Pomysł z mundurkami jest jak najbardziej godny pochwały. Przynajmniej oduczy się dzieciarnia niechlujstwa :I Ostanio zauważyłem, że powraca szacunek wobec nauczycieli i nie ma co się dziwić, bo teraz to oni należą do elity dobrze opłacanej. Widać rodzice, już wpoili dzieciarni, że relatywnie to nauczyciele "mnogo dienek" potrafią zarobić. Sam zastanawiam się, czy nie wrócić do szkolnictwa, bo balansowanie między szefem a załogą jest bardziej stresujące, jak temperowanie dzieciarni. Kiedyś oglądałem anime z tłumaczonkiem, gdzie było przywitanie nauczyciela ukłonem. Komentarz autora tekstu bynajmniej był nie na miejscu, a brzmiał: "Co to wojsko?". Nie wiem co w tym dziwnego, że wita się z nauczycielem, a także żegna. My w podstawówce na każdej lekcji dzien dobry mówiliśmy i to było miłe dla obu stron - jak sądzę. Co prawda mundurki mieliśmy beznadziejne, bo to raczej była tylko górna część, nazwijmy to "mundurka". Ale w dzisiejszych czasach stać każdego na ubranie. Skoro nie szkoda rodzicom "sary" na ubrania komunijne i do bierzmowania, to na taki cel też nie powinno być szkoda. Tym bardziej, że biała bluzka zawsze się przyda i tak jak wspomniałem na początku wymusi dbanie o siebie, bo plamy od żelu to tam widać jak cho...
powinienes zajrzec do mojego bylego (naszczescie) gimnazjum. chyba wtedy zalamalby sie Twoj swiatopoglad o oplacalnosci nauczycielstwa, jego dobrym oplacaniu i witaniu nauczyciela. z szacunkiem czy bez. :/ a porownujac Polske z innymi krajami to traktowanie zawodu nauczycieli krzyczy o pomste do nieba, wliczajac w to pensje. byc moze tam jeszcze w ogolniakach jako tako, ale wszystko ponizej do koszmar :/
co do mundurkow, to nie jest to glupi pomysl. Co do spodnic, to ja nie lubie i nie bede ich nosic mam jedynie dwie spodnice, w ktorych i tak prawie wogole nie chodze, i gdyby moj mundurek mial sie skladac ze spodnicy i bialej bluzki, to dziekuje bardzo.
Ja uważam(kurde bardzo ciekawy temat), że nasze społeczeństwo jest CHORE! Spójrzcie na tą dziewczynę, ktorą pokazała ~Turquoise. Czy ona pokazuje ciało? czy coś w tym rodzaju?
POZA TYM - (ŻARÓWA!:-D) jak już tak macie cierpieć dziewczęta z powodu tych straszliwych spódniczek, to załóżcie RAJTUZY! Geez... Ja rozumiem...żylaki, celulitis iiii... t-taaaakie tam, no ale przestaaaaańcie. Jak macie zdrowe nogi to co za problem?
A TERAZ !!!! WOW!! (KOLEJNA ŻARÓWA8-D) POKAZUJCIE NOGI PÓKI MŁODE JESTEŚCIE! Potem wiek 40-50 lat i będziecie patrzyły na zdjęcia i sobie w myślach powtarzały - "czemu ja wtedy miniówek nie nosiłam, a takie zgrabne i ładne nogi miałam"
Ech... dla was mogę laski w samych bokserkach po szkole łazić. Czy to was przekonało??
Jestem zupełnie BEeeeeezradny.
Ja uważam(kurde bardzo ciekawy temat), że nasze społeczeństwo jest CHORE! Spójrzcie na tą dziewczynę, ktorą pokazała ~Turquoise. Czy ona pokazuje ciało? czy coś w tym rodzaju?
POZA TYM - (ŻARÓWA!:-D) jak już tak macie cierpieć dziewczęta z powodu tych straszliwych spódniczek, to załóżcie RAJTUZY! Geez... Ja rozumiem...żylaki, celulitis iiii... t-taaaakie tam, no ale przestaaaaańcie. Jak macie zdrowe nogi to co za problem?
A TERAZ !!!! WOW!! (KOLEJNA ŻARÓWA8-D) POKAZUJCIE NOGI PÓKI MŁODE JESTEŚCIE! Potem wiek 40-50 lat i będziecie patrzyły na zdjęcia i sobie w myślach powtarzały - "czemu ja wtedy miniówek nie nosiłam, a takie zgrabne i ładne nogi miałam"
Ech... dla was mogę laski w samych bokserkach po szkole łazić. Czy to was przekonało??
Jestem zupełnie BEeeeeezradny.
ale ja mam takie blade nogi, bo niechce mi sie na plaze chodzic i opalac a pozatym w spodnicy jest nie wygodnie
Ale za to jak ładnie dziewczyny w nich wyglądają...
I są wtedy kawaii
a ja mam spodniczki, ja lubie spodniczki, spodniczki wyszczuplaja i sa w ogole fajne i dziewczece ja tam w spodniczkach moge lazic. a opalenizna teraz taka modna nie jest jak jest dziewczyna za bardzo opalona (solarka, solarka), to znaczy, ze nie nadaza
Ostatnio edytowany przez butelka (2006-07-26 01:00:24)
ale ja mam takie blade nogi, bo niechce mi sie na plaze chodzic i opalac a pozatym w spodnicy jest nie wygodnie
Pff! No aaaaaaale głupia wymówka. No nieeee. Weź przestań!
Ja nie wiem jak wy dziewczyny narzekające wyglądacie, ale TO TYLKO SPÓDNICZKI - dziewczęca rzecz. Chyba nie jesteście pewne swej kobiecości, a od tego zaczynają się wszystkie kompleksy - nienawidzę tego słowa.
Ale już skończmy z tym i wróćmy do dyskusji na temat sytuacji jaka miałaby panować w szkole i wyglądzie mundurków, bo mniej, więcej o to przez większą część tematu chodziło (w postach).
>>>OFTOP - MOŻNA czytać>>>> Ej wkurza mnie trochę to na tym forum, że faceci mają w avatarach babki. TO VERY, VERY WIERD
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-26 01:09:55)
"taki duzy taki maly moze MŁOCZNYM byc, taki gruby taki chudy moze koze czcic" taka przyspiewka zawsze jak ktos uzywa slowa "mroczny" mi sie przypomina
a w szkole z mundurkami, bez mundurkow i tak bedzie to samo i bedzie sie dzialo co sie dzieje, a czy ktos sie w marynare ubierze, tudziez w spodniczke to i tak nic w gruncie rzeczy nie zmieni
kubik- opalone, tak fajnie i z umiarem. nie SPALONE na popiol
Blade dają skojarzenie chorych.
Opalanie na solarium non stop daje w późniejszym wieku bardzo ciekawe wyniki z biologicznego punktu widzenia, więc się nie dziwmy że cera nie wytrzymuje
Opalanie powinno być przemyślane, no ale wiadomo jak to jest jak kobieta chce być ładna i wygladać jak opalona murzynka
A i bym zapomniał, nie ma to jak kobiety które w lato chodzą z masą pudru na twarzy i słońce je opala (jak moja była dziewczyna), ekhem, bo wtedy non stop trzeba juz używac coraz ciemniejkszego pudru aby buźka nie odstawała kolorystycznie od reszty ciała Masakra.
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-26 02:28:33)
Poza tym za 2 lata mamy nowy rząd i ucieczkę od tych wszystkich bzdur giertycha i kaczek.
Chyba kpisz.
Jak narazie poparcie nic nie spadło dla PISU i raczej nie spadnie bo nie ma dobrej alternatywy dla PISU.
Więc możliwe że przy następnych wyborach(nie tylko samorządowych) pis znowu wygra.
Chyba kpisz.
Jak narazie poparcie nic nie spadło dla PISU i raczej nie spadnie bo nie ma dobrej alternatywy dla PISU.
Więc możliwe że przy następnych wyborach(nie tylko samorządowych) pis znowu wygra.
Pozostaje czekac na jakas afere albo dwie. Mam nadzieje ze PiS mnie w tej materii niezawiedzie .
Co do opalenizny moze byc ale bez przesady bo mi sie fotki ganguro przypominaja (brrr... ). A spodniczki sa fajne szczegolnie jesli dziewczyna ma ladne nogi .
Pamiętaj ,że PIS to nie SLD więc na afery nie licz.
A co do opalenizny to raczej nie podoba mi się chociaż taka delikatna mogła by być.
jak dla mnie to PiS potrwa sobie jeszcze troche, tym bardziej, ze ostatecznie ludzie z PO po wyborach okazali sie frajerami...
wracajac do opalania- zeby miec porzadna opalenizne to trzeba miec w diably cierpliwosci, bo to jest poprostu smiertlenie NUDNE co za przyjemnosc lezec plackiem i to z brzucha na plecy sie przekladac, jak, nie przymiezajac, kotlet schabowy na patelni? wole pograc w siatke chociazby niz tak tkwic. a solaria to czysta glupota dla mnie o!
Widze, że off-top na temat, kto jaką opalenizne lubi i co ze spódniczkami
Co, jak co, naturalne dziewczyny z lekką domieszką makijażu (raczej bez, better!) i zadbane (używanie kosmetyków i ciałko, ogół ), to są dziewczyny, które wpadają mi w oko. Potem się poznaje charakter lub ma się w sferze marzeń, że chciałoby się być z taką
Czasami lepiej marzyć niż przejśc do czynów, bo masz aspekt do dalszego życia, gdy Ci się nie uda trzeba szukać następnego ;o
Co do panienek bardzo opalonych dla mnie odpadają na całej linii. Po prostu mi się nie podobają i nie lubię, nie dziękuje.
A mundurki? Ja osobiście nie chcę chodzić w mundurku, bo schludnie się ubieram i czuję się bardziej wolny, innym by się jednak przydały. Społeczeństwo jest tak zróżnicowane, że niektórzy umią sobie poradzić, a inni szkodzą i umią lub nie :/
btw. NIE PISZCIE O POLITYCE PROSZĘ!!!!!
btw. 2. zapraszam do tematu "co z najładniejszymi fotami"
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-07-26 10:07:24)
...a solaria to czysta glupota dla mnie o!
~butelka - respect. A jeszcze jak faceci chodzą do solarium to dal mnie kompletna pomyłka[cholera]
A co do cirpliwości, to zależy, kto jaką ma karnację. Mnie wystarczy godzina - dwie na słońcu i jestem spieczonym kotletem przez 3 miesiące(conajmniej) - tak było w zeszłym roku, kiedy jedną rękę miałem bardziej opaloną od drugiej.
Świetna sprawa, ale zeby ludzie troche inacz3ej reagowali na cos takowego, bo np. jakby co poniektórzy moi koledzy widzieli TAKIE ( podobne ) osoby w TAKICH mundurkach to by z Lzienki nie wychodzili:P:P i nie obylo sie bez ublizających komentarz co do takiej dziewczyny która by w tym chodziła
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-07-26 12:20:51)
Ale to raczej nie mundurek szkolny