Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
W dniu dzisiejszym otrzymaĹem paczke z anime od Zeus'a.
wszystko jest ladnie i przejrzyscie nagrane.
Nie mam zadnych zastrzezen ^^
Zeus + dla Ciebie bo bardzo szybko sie z tym uwineles
Ja też poproszę o spis - krzysiek113@gazeta.pl
Aaron lista wysłana, do tych co nie wiedzą jak ta wymiana działa, przeczytajcie ten temat, szczegolnie moje wpisy bo w nich jest praktycznie wszystko co dotyczy sie tej wymiany.
Paczka doszła, wszystko w działa. Jednym słowem "Polecam" .
Polecam wymianę z Zeusem, paczka doszła do mnie bardzo szybko i wszystko nagrane jak trzeba.
Paczka doszła, płytki ok.
poczta obeszła się z paczką łagodnie.
teraz potrzebuję dużo czasu
Paczka doszła, przejrzana.
I na dwanaście płytek (czyli ok 50Gb)tylko jeden film nie wszedł mi na kompa (Zeus nie przejmuj się najważniejsze przeszło ). Do tego uświadomiłem sobie, że muszę pozmieniać sobie kodeki (CCCP power[respekt]).
Czyli ogólnie rzecz biorąc polecam wymianę. Zwłaszcza za szybkość:P
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Akurat tak wyszło, ze prz tej predkości zawsze moze cos zle sie nagrać, to poki co pierwsza seria paczek, mam juz 50 dvd, czekam na dalsze osoby. Podawajcie adresy mail to wyśle liste anime ktore mam:)
Witam przypominam ma akcje, poki co dzieki nowemu naplywowi paczek jesli sie nie myle mam juz 92 plyty:) Jesli ktos chce anime niech pisze, nie zostało mi juz duzo do uzbierania:)
Zeus napisalem do ciebie na gg moj numer 2004862 mail wilkolak111@wp.pl czekam[yahoo]
Ja moge luknąć co tam jest... bafiakb@wp.pl
Wie ktoś co się dzieje z Zeusem?
x_a_b_r_e2005@o2.pl
Ja też poprosze:)
~Zeus wyjechał i wróci w sobotę.
Podeślij spis.
Indraa@interia.pl
Verna, xabre, hwdp,bafiakb
wysłałem wam liste którą otrzymałem 15.06.2006 , mam nadzieje że jest aktualna
jeżeli nie tego oczekiwaliście to macie właśnie 380 KB spamu na poczcie
Witam panstwa wrocilem szybciej, dzieki Lankin, za wykonani "brudnej roboty"...Informacja dla wszystkich!!
Za dni kilka zaczne nagrywanie całej dobroci:)Dziekuje tym ktorzy mi zaufali i wysłali plyty, do poniedzialku wysle ost paczki. Udało mi sie uzbierac 115 plyt, sporo brakuje ale i tak 115 to sporo:D. Jeszce raz wszystkim dziekuje i koncze ma akcje. Prosze, ktoregos z moderatorow, aby zamknął temat.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6