Nie jesteś zalogowany.
Widać że nikt już się nie może w tym połapać
Jin: ten 1 link podaje prawdiłowe nazwy. Anidb tez niby prawidłowe podaje, ale jednak w tym 1 są poprawne :>
Sa jeszcze ludzie ktorzy wytrzymuja i ogladaja nadal naruto (anime bo manga jest the best:P )? ja po 170 ktoryms odciknu juz zrezygnowalem. Naprawde jest wiele, wiele aniem lepszych niz jakies demne fillery...
I chcialbym tu podkreslic ze nie kierujcie sie anime tylko manga (nie mowie do wszystkich:P).
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Kilka spraw o członkach Akatsuki więc prosze dla wszystkich ciemniaków uzupełnijcie swoją wiedze (co do członków organizacji jeśli ktoś chce ich w wersji anime dopiero zobaczyć to nieczytać) :
Akatsuki to organizacja zrzeszająca największych przestępców świata ninja. Każdy z jej członków ma swoje miejsce w książce Bingo a jego przestępcza ranga to S (najwyższa). Organizacja składa się z dziewięciu osób.
W wersji mangowej dane nam było poznać imiona i oblicza (prócz lidera) siedmiu członków tejże organizacji ,a są to :
-Itachi Uchiha
-Hoshigaki Kisame
-Sasori
-Deidara
-Kakuzu
-Zetsu
-Hidan
W pozostałe miejsca powinniśmy wstawić Pana Lidera i Pana niewiadomo co. Każdego z członków możemy poznać po specjalnym czarno-czerwonym płaszczu w oraz sygnecie. Na każdym z sygnetów widnieje napis. Ten u Itachiego oznacza Szkarłat, a u Kisame Południe. Do organizacji należał także Orochimaru ale szybko z niej wystąpił (jedynym powodem dla którego do niej należał była próba przejęcia ciała Itachiego). Po tym wydarzeniu nastąpiło walne zebranie Akatsuki, mające ustalić plan działania na najbliższe lata. Członkowie organizacji podzielili się na dwu osobowe grupy i zaczęli podróżować po świecie zbierając różne techniki, ale głównym celem tej organizacji jest przejęcie władzy nad demonami. Dlatego z Naruto chcą zabrać Kyubiego. Do czego to wszystko jest potrzebne? Jak na razie główny cel organizacji nie jest niestety znany.
Autor: Satoshi (artykuł z www.narutoz.net)
EDIT: Teraz mnie najbardziej dręczy co to za UFOK ten Uchiha Madara że nawet Kyuubi sie go boi ... a są spekulacje że to on właśnie jest liderem akatsuki ponieważ u jednej z grup wydających rawy w HQ pojawił się na jednym z obrazków lidera Sharingan ,ale ja sądze że to bójda bo w LQ i HQ innych grup tego niema...
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-07-28 11:43:01)
Też już pisałem o Uchiha Madara. Być może to prawda że jest liderem Akatsuki. A co do tego że kyuubi się go boi to raczej ściema bo podane było że on zginął w walce z kyuubim.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-07-28 14:21:24)
Słuchajta chyba faktycznie niedługo konic zapychaczy zwiastunem końca mo że być pilik o takiej nazwie [RAW] Naruto Jump Festa 2006 - Kakashi Gaiden (704x396 DivX521 DVDRip) [D0CAE2E3] avi:)!!! do pobrania z Mininova.org
EDIT: Włśnie sie zorientowałem szkoda że to fake...
Ostatnio edytowany przez Piechur (2006-07-28 16:48:18)
OMFG to jest fake poczytaj komentarze - to jest ep195 z francuskimi subami, nie sciagajcie tego -.-
Ja sie kiruje anime. A dopiero pote manga.
To zle robisz bo orginalna historie stworzyl Kishimoto wiec jego wersji trzeba sie sluchac. Jak w anime jest pare rzeczy pokazanaych inaczej niz w mandze lepiej sie kierowac tym drugim...
Co do Madary to widac, ze Kishimoto wsadzil kolejny watek... Ciekawe jak on chce z nich wszystkich wyjsc?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ja nieczytałem jeszcze zadnej mangi tylko ogladam same anime
nieumie jezyków obcych na tyle zeby czytac (jesli te mangi sa w j obcym) i wole miec w rece to co czytam niz na kompie a drukarki niemam
[cytuj] to idź do szkoły [/quote]
stary dobry quote mojego kumpla...
!!!SPOJLER!!!
Co do Akatsuki, zapewne wielu z was wpadło już na tą myśl ( a może i nie ;p), ale jak czytałem nikt tego nie napisał więc przedstawiam moją hipotezę ... Człnków Akatsuki jest dziewięciu, legendarnych demonów jest również dziewięć.
Akatsuki interesiuje się naruto, bo ma w sobie Kyuubi'ego, od Gaary już Shukaku "wyciągneli" (ktos o tym pisał), więc wniosek jest prosty, i całkiem logiczny, moim zdaniem Akatsuki dąży do złapania wszystkich dziewięciu demonów by posiąść ich moc. Wtedy będą mogli kontrolowac moc demonów i będą niezwykle silni. 1 demon na 1 członka Akatsuki, proste i logiczne co nie ^^
!!!SPOJLER!!!
już oznaczone ...
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-08-05 12:43:58)
maniack.. zaznaczaj spojlery. PROSZE!!=[deprecha]
maniack.. zaznaczaj spojlery. PROSZE!!=[deprecha]
Ja tam widzę hipotezy a nie spojlery...[bzdura]
pa3cja napisał:maniack.. zaznaczaj spojlery. PROSZE!!=[deprecha]
Ja tam widzę hipotezy a nie spojlery...[bzdura]
a ja bym powiedział że jest:) 9 członków akatsuki - to chyba spoiler[madrala]
a ja bym powiedział że jest:) 9 członków akatsuki - to chyba spoiler[madrala]
jak nie oglądałeś jeszcze naruto to raczej i tak nie zrozumiesz :]