Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ja bym na miejscu autorów Naruta i Bleacha nawiązał w mandze (dla zabawy[hehe])do jakiegoś zdarzenia lub postaci które pojawiło-y się wcześniej w zapychaczach ...ciekawe jakbyście na to zareagowali
aha, no dobra, ale to i tak musze czekać na McK bo on tłumaczy^^ HAHAAHAHHA, podłość ludzka nie zna granic. (kto wie z czego to tekst?:D)
...eee tam! I po temacie....[beznadzieja]
Chodzą słuchy, że seria zapychaczy ma się skończyć niedługo[yahoo].
takie sluchy, to juz od pol roku chyba chodza[baka]
Ja czekam aż ten zas[cenzura]ny KLAN się skończy!!!!
Wtedy z zamkniętymi oczami(jakoś trafię) i z muzą na uszach nagram ostatni odcinek...
A po co? NIE WIEM, z radości, że takiego szitu nie będzie już w TV.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-28 23:37:21)
KLAN to wiesz, Moda na Sukces to coś:D
Ja czekam aż ten zas[cenzura]ny KLAN się skończy!!!!
Wtedy z zamkniętymi oczami(jakoś trafię) i z muzą na uszach nagram ostatni odcinek...
A po co? NIE WIEM, z radości, że taki szit nie będzie już w TV.
chodzi ci o ta telenowele tyak? Klan to jeszcze nic.. Moda na Sukces leci juz okolo 12 lat to jest dopiero szit
edit
Hatake czyta mi w myslach! DRANIU! wylaz z mojej glowy!
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-28 23:38:07)
Ach! Ta cudowna "Moda na Sukces". Mmmm... Sally Spectra - mniam[szpan]! Torn,
Ri"dż" - co to za imię?, Brooke, Stefanie - jakaś tam i reszta bohaterów TV.
Hmm... To co było trzy tygodnie temu, bo nie oglądałem?
Ach! Ta cudowna "Moda na Sukces". Mmmm... Sally Spectra - mniam[szpan]! Torn,
Ri"dż" - co to za imię?, Brooke, Stefanie - jakaś tam i reszta bohaterów TV.Hmm... To co było trzy tygodnie temu, bo nie oglądałem?
to widze ze ogladasz Mode na Sukces nalogowo, skoro znasz imiona :D:D moja mama to oglada.. i ja jestem o ten serial zazdrosna powaznie! Mama zemna nie posiedzi bo Moda na Sukces wazniejsza
OK, OK, OK no spoko, fajnie. Naprawdę się cieszę...
ALE CO BYĹO 3 TYGODNIE TEMU?
rany.. otworzyłem sezon polowań, ale taka jatka to mnie samego zaskoczyła
Drogi założycielu tematu:
zapytanie jakie sformułował Pan na samym początku,występuje na tymże forum dość czesto. Spowodowało to wypaczenie procesów myślowych u większości czytających to pytanie. Skutkiem czego jest fakt, iż wraz ze wzrostem ilości pytań, których schemat jest wiadomy, wzrasta też ilość ironicznych i ciętych żartów kreowanych przez użytkowników tego forum. Abstarahując do samego pytania, jakie zostało postawione przez Pana na samym początku tegoż wątku, pragnę zauważyć, że do niektórych wypowiedzi dobrze jest podejść z dystansem, gdyż są to tzw żarty (znane również, jako dowcipy, tudzież humorestki). Z podanego przez Pana wieku (jeżeli takowy jest prawdziwy) wnioskuję, że ma Pan spore doświadczenie życiowe, i aż dziw mnie bierze, że nie spotkał się Pan jeszcze z takim zjawiskiem jak dowcip. Pomijając już kwestię Pańskich umiejętności w zakresie zachowania dystansu do samego siebie i otoczenia, zmuszony jestem na podstawie przeczytanych wcześniej postów stwierdzić, iż wyrażam wysoką obawę o przyzwoitość tekstu, jaki przyjdzie mi czytać w odpowiedzi na tą wypowiedź. Jeżeli jednak przyszłoby mi się mylić w tej ostatniej kwestii, byłbym bardzo mile zaskoczony i nieposkąpiłbym normalnej i najoptymalniejszej odpowiedzi na Pańskie pytanie.
MistrzSztuki napisał:Ja czekam aż ten zas[cenzura]ny KLAN się skończy!!!!
A po co? NIE WIEM, z radości, że taki szit nie będzie już w TV.chodzi ci o ta telenowele tyak? Klan to jeszcze nic.. Moda na Sukces leci juz okolo 12 lat to jest dopiero szit
edit
Hatake czyta mi w myslach! DRANIU! wylaz z mojej glowy!
hahaha widzisz jestem lepszy:P i współczuję ci że twoja mam ogląda te gówno, moja na szczęście nie, ale za to patrzy wiecie na co? M jak Miłość, Pierwsza miłość i te inne badziewia.
PS: co do dziwnych imion w telenowelach, kiedyś leciał chyba "Zbuntowany Anioł" i typ miał imię "Piczon" hahaha:D obiecałem rodzicom, że jak będziemy mieć następnego psa, to będzie sie tak nazywał:D
EDIT: Suchy nie gadaj, że chciało ci się pisać posta taką piękną polszyczną:D hehe wiem szaczunek dla starych.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-28 23:50:50)
OK, OK, OK no spoko, fajnie. Naprawdę się cieszę...
ALE CO BYŁO 3 TYGODNIE TEMU?
jak ostatnio ogladalam, to pamietam ze jakas opiekunka ma dzieciaka z synem Foresterów :D
rany.. otworzyłem sezon polowań, ale taka jatka to mnie samego zaskoczyła
Drogi założycielu tematu:
zapytanie jakie sformułował Pan na samym początku,występuje na tymże forum dość czesto. Spowodowało to wypaczenie procesów myślowych u większości czytających to pytanie. Skutkiem czego jest fakt, iż wraz ze wzrostem ilości pytań, których schemat jest wiadomy, wzrasta też ilość ironicznych i ciętych żartów kreowanych przez użytkowników tego forum. Abstarahując do samego pytania, jakie zostało postawione przez Pana na samym początku tegoż wątku, pragnę zauważyć, że do niektórych wypowiedzi dobrze jest podejść z dystansem, gdyż są to tzw żarty (znane również, jako dowcipy, tudzież humorestki). Z podanego przez Pana wieku (jeżeli takowy jest prawdziwy) wnioskuję, że ma Pan spore doświadczenie życiowe, i aż dziw mnie bierze, że nie spotkał się Pan jeszcze z takim zjawiskiem jak dowcip. Pomijając już kwestię Pańskich umiejętności w zakresie zachowania dystansu do samego siebie i otoczenia, zmuszony jestem na podstawie przeczytanych wcześniej postów stwierdzić, iż wyrażam wysoką obawę o przyzwoitość tekstu, jaki przyjdzie mi czytać w odpowiedzi na tą wypowiedź. Jeżeli jednak przyszłoby mi się mylić w tej ostatniej kwestii, byłbym bardzo mile zaskoczony i nieposkąpiłbym normalnej i najoptymalniejszej odpowiedzi na Pańskie pytanie.
to co napisales to zart prawda Suchy? Ty sie z nas smiejesz prawdaa?
widzisz pa3cja? teraz ty mi czytasz w myślach! to samo chciałem napisać do Suchego:P WON!
Moze to PRZEZNACZENIE?! Moze jestes moja druga polowa?
Moze to PRZEZNACZENIE?! Moze jestes moja druga polowa?
a może...
MistrzSztuki napisał:OK, OK, OK no spoko, fajnie. Naprawdę się cieszę...
jak ostatnio ogladalam, to pamietam ze jakas opiekunka ma dzieciaka z synem Foresterów :D
Eeee...no dob...CO?!?!8-D JASNE!?!?! Wiedziałem, że przeoczenie choćby jednego epka tegoż wspaniałego serialu przyczyni się do niezrozumienia dalszej historii.
~pa3cja[okej] masz u mnie plusa! MMMMMMMuA![respekt]
Nie no oczywiście żartuję...
...PEWNIE!!!, że go oglądałem, to syn Bruk. A Stefanie pozwoliła jej(tej opiekunce) zostać w ich domu. Na domiar tego, ten dzieciak ma 16 lat, a ta opiekunka 18.
>>>>...<<<<
pa3cja napisał:Moze to PRZEZNACZENIE?! Moze jestes moja druga polowa?
a może...
Czy ja właśnie czytam początek streszczenia starcyh epków "M. na S."? To forum robi się ehem! coraz ciekawsze! Nawet dość blisko siebie mieszkacie[szpan]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-29 00:10:16)
pa3cja napisał:MistrzSztuki napisał:OK, OK, OK no spoko, fajnie. Naprawdę się cieszę...
Eeee...no dob...CO?!?!8-D JASNE!?!?! Wiedziałem, że przeoczenie choćby jednego epka tegoż wspaniałego serialu przyczyni się do niezrozumienia dalszej historii.
~pa3cja[okej] masz u mnie plusa! MMMMMMMuA![respekt]Nie no oczywiście żartuję...
...PEWNIE!!!, że go oglądałem, to syn Bruk. A Stefanie pozwoliła jej(tej opiekunce) zostać w ich domu. Na domiar tego, ten dzieciak ma 16 lat, a ta opiekunka 18.
>>>>...<<<<Hatake napisał:pa3cja napisał:Moze to PRZEZNACZENIE?! Moze jestes moja druga polowa?
a może...
Czy ja właśnie czytam początek streszczenia starcyh epków "M. na S."? To forum robi się ehem! coraz ciekawsze! Nawet dość blisko siebie mieszkacie[szpan]
taa, rzeczywiście blisko:D
EDIT: pa3cja tam koło Szczecina, to fajne wsie są:D patrzałem właśnie na mapę, narazie mój the best: Stolec ^^
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-29 00:42:02)
Hatake napisał:pa3cja napisał:Moze to PRZEZNACZENIE?! Moze jestes moja druga polowa?
a może...
Taaaaaaaa... Baaaaaaardzo blisko. Nic tylko przeciwległe krańce Polski.
A tak w temacie to moja matka też patrzy na Modę na Sukces i nieraz z tego powodu była kłótnia w domu. Cały czas jej tłumacze, że jest to totalnie odmóżdżajacy serial. Jak na to można w ogóle patrzeć? O_o
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna