Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich
Chciałbym oficjalnie ogłosić powstanie nowej grupy fansuberskiej FREEDOM-Fansubs
http://www.freedomfansubs.glt.pl (strona póki co nie prezetuje się jakoś porażająco, ale to nie jest najważniejsze)
Głównym projektem grupy jest Kidou Senshi Gundam SEED DESTINY (Mobile Suit Gundam SEED DESTINY), prace nad pierwszy ep. zostały zakończone szczegóły w newsie na stronie.
Oczywiście prócz Gundama planujemy zająć się również innymi projektami póki co ten pierwszy ep. można uznać za releas testowy czekamy na opinie.
To jeszcze nic nie mówiący skład grupy:
Isao
FAiM
Toozoku
thePILLman
Banan (czikiś)
No to wypada życzyć powodzenia, zobaczymy co tam wykombinowaliście z jedną z moich ulubionych serii:) Pozdrawiam.
Poza hardkami bedzie publikowac tez softy na ANSI? A tak w ogole to good luck
Greetzy panowie
A soficiki prawdopodobnie zawitają na ANSI w nieco późniejszym terminie
Nic tylko życzyć powodzenia
powodzenia
Powodzenia:) Gambatte:)
Powodzenia
a ja z innej beczki zaczne czemu zaczelisie od subowania drugiej seri, zamiast zaczac od poczatku czyli gundam seed-a ??
PS : Good Job my comrade
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-05-15 17:21:49)
Pewnie dlatego, że Gundam SEED ma licencję i można go kupić u nas na DVD
powodzenia
Kolejny projekt na ukończeniu (jednoodcinkowa OVA) szczegóły o nim na naszym forum
Ar-Tonelico Sekai no Owari de Utai Tsuzukeru Shoujo
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-07-29 14:43:42)
Mnie tylko zastanawia co to jest ONA w opisie Gundam Seed C.E. 73 Stargazer A i link prowadzi do tej serii TV o Gundamach, a nie do tej OVA
PS: Zmieńcie dźwięk, który jest przy najedżaniu na podmenu, bo myślałem że mi tak zęby szczękają Przynajmniej na słuchawkach...
jak się znajdzie lepszy, to się zmieni...
Mnie tylko zastanawia co to jest ONA w opisie Gundam Seed C.E. 73 Stargazer
ONA - Original Net Animation
A i link prowadzi do tej serii TV o Gundamach, a nie do tej OVA
który link?
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-08-19 12:15:53)
Super, im wiecej takich grup tym lepiej . Dbajcie tylko o jak najlepszy poziom subów, a wszystko się uda POWODZENIA!!! trzymam kciuki ...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-08-19 12:28:28)
Podobnie jak inni życzę Wam wielu sukcesów w tłumaczeniu.
Powodzenia w przyszłości
~Aron też nie wiem, o który link chodzi przejrzałem chyba wszystkie i nic podejrzanego nie znalazłem
Wszelkie uwagi sugestie odnośnie samych subów jak i całości wykonania oczywiście mile widziane
Przepraszam za tą ONÄ A chodzi mi o link do tematu na forum w opisie tej ONy, który prowadzi do serii tej 50 odcinkowej Tam jest taki napis więcej na forum i on jest zły