Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już od dłuższego czsu szukam kilka rzeczy z DBZ, a konkretnie 6, 12 i 13 film kinowy w ogm lub mkv z dual audio.
W sumie nie posziadam dużo anime ale mam kilka ciekawych tytółów, między innymi: całą serię Sailor Moon (200 odc. + kinówki i speciale); całe DB, DBZ i DBGT; serie TV Rurouni Kenshin w ogm (95 odc.) + wszystkie OAV i kinówke, i sporo innych ciekawych rzeczy.
Ponadto posiadam niezłą kolekcję filmową, mam sporo dobrych oryginalnych filmów na DVD, jak: Władca Pierścieni (wersja rozszerzona), kolekcja Obcego, Matrixa, Gwiezdne wojny stara trylogia, Ojciec chrzestny, jak również pojedyńcze filmy.
Piszecie co was interesuje na GG 2545853 albo na konto w animesub.info to prześle spis.
Ja mam wszystko z DBZ Filmy te co potrzebujesz tez posiadam
Ja mam wszystko z DBZ Filmy te co potrzebujesz tez posiadam
ja posiadam słonia różowego
to fajnie że masz słonia
Pytał to mu odpowiedziałem
Chciałbym widzieć jak ktoś z was ma DBz Movie 13 w dualu. Z tego co się orientuję, to jeszcze takowej wersji nie ma
jest w emulu w formacie .mkv
A ja mam wersję Polską niestety bo troche dziny dubbing jest ale słyszało się gorsze. Tak że nie narzekam na to co mam
jest w emulu w formacie .mkv
Tak? To zapodaj linka na potwierdznie informacji. Aha i jakiej jest to grupy?
Jest takie coś:
ed2k://|file|DBZ%20-%20Movie%2013%20-%20Drachenfaust.mkv|733138944|5AB6BDDC90EC25EEA44F5417E70822F5|/
ale nie pisze jakiej grupy...
Nie wiem czy to nie fake bo nie sciągam bo juz oglądałem ten film...
Hmm, nie mam emula więc nie mogę podejrzeć, amoże link do opisu tej pozycji wrzucisz?
Na Anidb nic nie piszą o dualu. A Anime Demons z tego co się orientuję wydali do 12.
BTW Ale ten wyraz "Drachen" z linku ...Drachenfaust.mkv... coś mi mówi, że to może dual jap. - niemiecki , bo "Drachen", to chyba po Niemiecku smoki (tak mi się zdaje), a miałem już kiedyś DBZ movie 11 dual. jap\niem. i jakość tego mkv była średnia bo to był rip z vcd, więc może tu jest podobnie, bo nie słyszałem o movie 13, które wyszło na DVD.
Raczej tak będzie... Bo tez mam dbz movie 11 mkv jap/niem to, o którym własnie wspomniałeś i jakość taka sobie jest.
Jest takie coś:
ed2k://|file|DBZ%20-%20Movie%2013%20-%20Drachenfaust.mkv|733138944|5AB6BDDC90EC25EEA44F5417E70822F5|/
ale nie pisze jakiej grupy...
Nie warto się tym interesować - nie dość że szwabski dubbing to jeszcze "censored"
Czyli trzeba czekać dalej... Mnie do końca brakuje w dualu właśnie tylko 13.
A wiadomo coś kiedy bedzie 13 film w dual audio???
DBZ Movie 13 wyjdzie na DVD 22 sierpnia 2006 roku.
Strony 1