Nie jesteś zalogowany.
Witajcie moje zagubione owieczki:) którzy macie własnie taki odwieczny problem. Mianowicie znalezienie programu freewarea do konwersji między popularnymi rozszerzeniami i łatwy w obsłudze. Dziś ten problem zniknie z waszego życia:) Program nazywa się SUPER(c). Oto link gdzie znajdziecie na dole strony 4 mirrory do pliku. Program jest darmowy i zapewniam was ze NIE jest to ani trial ani shareware. Możliwa jest w nim konwersja między rozszerzeniami takimi jak: ogm/mkv/avi/wmv/3gp/mp4/5 rodzajów mpg/mov a także wiele rozszerzeń audio. Ale co ja będę sie rozpisywał. Na tej stronie macie rozpisane wszystkie mozliwe rozszerzenia i konkretne parametry. Mam nadzieję że komuś ułatwiłem życie:D pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez iglasty (2006-07-29 11:22:09)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Wszystkie programy od Xilisoft i wszystko jasne... wchodzissz potem na serials,ws kopiujesz spiracone cd-keye i masz pełną wersję:P
?? nie wiem o czym mówisz w każdym razie supe(c) nie wymaga zadnego seriala po za tym TO JEST PEĹNA WERSJA
hmmm..
Zastanawia mnie tylko, czy będzie zapisywał poprawnie do kontenerów.
Ciekaw jestem też, czy jest wstanie zrobić tylko zmianę kontenera (bez rekompresji).
eee a jak ten program pobrać? bo linka nie widzę? jak narazie znalazłem tylko próbki video w różnych formatach do ściagnięcia.
EDIT: łokej znalazłem.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-29 12:02:27)
B w FF trzeba wyłączyć blokowanie skryptów
iglasty - przebij MediaCoder
MediaCoder + VDM + GoldWave i nic innego nie potrzebuję
(oczywiście jeszcze plus jakaś paczka kodeków ale to każdy wie)
no widzisz ale ty potrzebujesz 3 programow a to jest jeden i robi wszystko:)
no widzisz ale ty potrzebujesz 3 programow a to jest jeden i robi wszystko:)
Haha, nie wiem czy się śmiać czy płakać
I może zrozumiesz co ja napisałem? MediaCoder potrafi wszystko to co ten twój.
Napisałeś, że konwerteruje. Potrafi to co VDM? Nie rozśmieszaj mnie.
A do audio znajdź lepszy program niż GoldWave co zrobi wszystko
Mam ten soft od wczoraj i po wstępnej próbie możliwości powiem, że choc dziecinnie łatwy w obsłudze, to bezbłędny on nie jest... Co prawda używam go tylko do konwentowania(<- czy to odpowiedni zwrot?) z .flv (youtube itp.) na avi, ale po takim zabiegu filum nie odtwarza np. subedit... (a próbowałem już chyba 5 różnych ustawiań video i audio...)
Riv napisał:(...)Co prawda używam go tylko do konwentowania(<- czy to odpowiedni zwrot?)(...)
Pokonwetnować to sobie no DOJIconie będziesz mógł chociażby:P
To sie pytam nie Ze zwrotów fachowych to raczej słaby jestem
P.S. Normalnie słowotwórcą zostałem... koniec z mówieniem "Jadę na konwent" od teraz będzie "Jadę konwentowac" xD
-srox za offa-
Mam ten soft od wczoraj i po wstępnej próbie możliwości powiem, że choc dziecinnie łatwy w obsłudze, to bezbłędny on nie jest... Co prawda używam go tylko do konwentowania(<- czy to odpowiedni zwrot?) z .flv (youtube itp.) na avi, ale po takim zabiegu filum nie odtwarza np. subedit... (a próbowałem już chyba 5 różnych ustawiań video i audio...)
Konwerterować
Do konwersji flv -> avi użyj tego co ja podałem. Ciekawe czy będziesz miał problem
btw. żyjesz już DojiCON'em?
Do konwersji flv -> avi uĹźyj tego co ja podaĹem. Ciekawe czy bÄdziesz miaĹ problem
Jutro (jesli czasu starczy) zastosuje sie od rady
btw. Ĺźyjesz juĹź DojiCON'em?
JeĹli pytanie do mnie - Oj nie.. w tym czasie bÄde na trasie Norge - Poland
Kisiel napisał:Do konwersji flv -> avi użyj tego co ja podałem. Ciekawe czy będziesz miał problem
Jutro (jesli czasu starczy) zastosuje sie od rady
Już jest jutro A to jest 5 minut roboty maxymalnie.
Przy okazji!
Poszukuje konwertera XM do MP3 lub innych np. OGG (MIDI odpada - taki konwerter widziałem)
właśnie szukam na google ale mile widziana pomoc oczy mi się kleją
EDIT:
już nie ważne - znalazłem jakiś
ładnie mi obługuje konwersję XM, MO3 i S3M że też ludzie lubią takie egzotyczne formaty szkoda, że moj odtwarzacz widzi tylko mp3 tak to bym w ogg zapisywał wszystko
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-30 01:40:17)
Zaskoczyć Cię?
Winamp (a konkretnie to plug Nullsoft Disk Writer)
ja tam konwertowałem narazie między avi/wmv/ogm/3gp i mp4 i wszystko pięknie. A domyśly odtwarzacz tez mam subedit i wszystko mi pięknie działa... może po prostu zly kodek? Nie wiem nie jestem w tym zagłębiony... mi ten program robi świetną robote i jest git
albo ja jestem slepy albo cos ale po zainstalowaniu programu nie mam mozliwosci konwersji do ogm i mkv:/
albo ja jestem slepy albo cos ale po zainstalowaniu programu nie mam mozliwosci konwersji do ogm i mkv:/
Po zainstalowaniu którego? Bo w tym temacie było podanych kilka różnych
tego Super.....
To pytaj się iglastego On tu się zajmuje promowaniem powyższego.
Z mojej strony mogę oferować pomoc przy konkurencyjnym MediaCoder - wyprubuj