Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
No i złe wieści. Premiera Vampir Hunter D przesunięta na 20 lipca. Można przeczytać na stronie Anime Gate. Cóż, ja i tak kasy nie mam, a tak to może uzbieram.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
KARAS już jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za 36 zł od merlin.pl z przesyłką podobno gratis!
Patrząc na inne tytuły Anime - Gate to taniej nie będzie.
Pozostałe sklepy na razie zawodzą...
A to przeczytałeś: "w sprzedaży od 31 lipca"
Czyli jeszcze nie ma. Jak będzie, to i pewnie w innych sklepach się pojawi.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
"w sprzedaży od 31 lipca" przeczytałem - a napisałem, bo moim zdaniem informacja jest lepsza od braku informacji...
Może komuś się przyda.
Spodziewałem się, że ktoś będzie miał inne zdanie... więc przepraszam kolegę (:o ?? - był taki temat na forum...) za dezinformację!
No Karas już zamówiony , a co do tej przesyłki to żeczywiście jest ona gratis.
"w sprzedaży od 31 lipca" przeczytałem - a napisałem, bo moim zdaniem informacja jest lepsza od braku informacji...
Może komuś się przyda.
Spodziewałem się, że ktoś będzie miał inne zdanie... więc przepraszam kolegę (:o ?? - był taki temat na forum...) za dezinformację!
Cóż po nagłówku można pomyśleć, że dosłownie "już jest", a jest tylko w przedsprzedaży. Nie chciałem, żeby ktoś z rozbiegu kupił i czekał.
W sumie to bardzo dobrze, że napisałeś, bo nie każdy odwiedza acp, czy Merlina regularnie i promocja by go ominęła.
Kolejne anime od A-G to "Rushuna - wystrzałowa wojowniczka"
Hmm, czy tylko ja nie wiem, co to za anime?:)
Edit:
Ano racja:D Grenadier mogliby chociaż zostawić jako podtytuł:D
Ostatnio edytowany przez Starfox (2006-07-30 20:17:37)
Grenadier pewnie
EDIT: To na pewno Grenadier. Już nawet pressbook do ściągnięcia jest
Ostatnio edytowany przez Frozen (2006-07-30 20:35:19)
Grenadier hmmmmm ciekawe ile bedzie kosztował jak powyżej 100zł daruje sobie
Cała seria ma 12 epkow, z prasówki wynika, że wydawać będą po 6 odcinków na płytę, czyli 2 płytki - każda 39 zł pewnie = ok 80 za serię. IMHO niedużo, ale "Grenadier" to przeciętniak :/
A i tak ja pierwszy odgadłem co to będzie za tytuł Gracol, no mogli dać coś lepszego
Rushuna :wystrzałowa wojowniczka
LOL czy to nie w tym anime motywem przewodnim bylo ze Rushuna nie chciala byc wojowniczka i starala sie przekonac innych aby nie walczyli
(podtytol brzmial usmiechnieta wojowniczka??)
Ostatnio edytowany przez skam123 (2006-07-30 22:29:09)
(podtytol brzmial usmiechnieta wojowniczka??)
nawet nie do końca wojowniczka, to było bodajże 'senshi', co oznaczało osobę ze skillem w broni palnej ^^ a tytuł grenadiera oznaczał zabójcę (nie pamiętam czy zabójcę tych kilku kozaków czy zabójcę innych senshi) :]
jak dla mnie tytuł mocno przeciętny :] i raczej nie kupię, chyba, że w jakiejś marketowej promocji :]
Dzisiaj nabyłem Karasa od Anime-Gate i po obejrzeniu dochodzę do wniosku, ze wersja [x264][AC3][sub-pl][APeople_ASG-Across] ma lepszy obraz (sic!). Brakuje momentami większego kontrastu kolorów. Ale z braku laku może być :] Wydanie by Anime-Gate oceniam na 4/5.
Strony Poprzednia 1 2 3