Nie jesteś zalogowany.
http://www.allegro.pl/item118423885_dra … rial_.html trzeba to zobaczyc zeby uwierzyc, koles jest naprawde niezly w tych ustawach.
Ja już zgłosiłem
PS. Juz kiedyś był taki wątek. Używaj "szukaj na forum" nastepnym razem.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
takie rzeczy to zgłaszajcie jak znajdziecie a nie fascynujcie sie "obeznaniem" źle interpretowanego prawa
EDIT:
aha, zgłosiłem
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-07-30 21:37:49)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Tego mistrza jeszcze nikt nie przebił...
[URL=http://img90.imageshack.us/my.php?image=0605894373ak.gif][/URL]
[URL=http://img95.imageshack.us/my.php?image=0606054389ep.gif][/URL]
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-07-30 21:38:47)
Aukcja jakich wiele, które każdy powinien zgłaszać do allegro, jako handel nielegalnymi filmami. Ĺťygać mi się chcę jak jeden fan zarabia na innym. A co do paragrafów to ja też mogę sobie dobrać takie, które o dziwo pozwolą mi na handel zakazanymi materiałami. Jest jeszcze wykładnia prawa, o której autor aukcji pewnie nie ma zielonego pojęcia.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-30 21:39:57)
Jak on zmieścił 153 odcinki na 2 plytach DVD!!
są w Internecie dostepne odcinki DB które ważą ok 60 MB
wyglądają tak:
PS. a juz najbardziej mnie wqr jak ktoś pisze: Z POLSKIMI NAPISAMI
normalnie zabić !! kuchennym nożem
pewnie napisy sciagniete z ansi
Tasako-maczetą lepiej[hehe]
są w Internecie dostepne odcinki DB które ważą ok 60 MB
wyglądają tak:
Niektóre muszą mieć nawe poniżej 60MB, bo jeszcze by sie nie zmieściły na 2 DVD.
haha tak patrze i chyba mamy z Pa3cją skrzywienie w tą samą stronę
Tylko Pa3cja w strone "Ja do Ciebie" a ja w strone "To koniec" Happysadu
Takie aukcje pojawiaj się czesto, pewnie ludzie któży sprzedaja anime liczą na łatwy zarobek[klnie]Ale są też ludzie co to kupują [fuj]Kiedyś była aukcja Naruto, i ktoś kupował chyba za około 30zł. Wysłałem maila do tej osoby, że Naruto za friko i legalnie można ściągnać z neta w lepszje jakości itp itd. W odpowiedzi dostałem, że ta osoba ma słaba łacze i kupienie anime przez allegro to szybki i łatwy sposób na nową serie[blee]. Ja nie rozumiem takiego myślenia, za 30 to można kupic sporo płytek i za friko się z kimś wymienić[shithappens]. Wogóle to kupowanie anime, które można leganie ściągnąć z neta to porażka[cholera]. Ale to tylko taka mała refleksja:P
Jak ktos chce to po co go uszczęśliwiać na siłę
Trudno, jest tyle lamek na swiecie podobnych co frajerzą kase na prawo i lewo a potem płaczą ;p
Co do aukcji - rofl.. *a może ja bym wystawił jakieś seryjki i sobie zarobił?:> :>* -hehe to był żart oczywiscie ;p
haha tak patrze i chyba mamy z Pa3cją skrzywienie w tą samą stronę
Tylko Pa3cja w strone "Ja do Ciebie" a ja w strone "To koniec" Happysadu
:D:D podoba mi sie jeszcze bardzo "Jeśli nie rozjadą nas czołgi" i "Wrócimy tu jeszcze"
Aukcje oczywiscie zglosilem, bo jak inaczej jak kolo poprostu naciaga nieswiadomych ludzi. Temat byl jak najbardziej ale jakos nie moglem go znalesc sorry. Jakies 90 % moglo by robic takie interesy na allegro, dlatego trzeba ludzi uswiadamiac.Poprostu smiac mi sie chce jak widze takie aukcje. Kiedys kilka razy pisalem do dzialu sugestie w allegro aby zrobili dzial anime i oplacalo sie jest dlatego dos czesto tam lukam i wylapuje wlasnie takie aukcje.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2006-07-30 23:24:53)
To może zaczniemy sprzedawać same napisy na allegro , ciekawe ile by się chętnych leszczy znalazło
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tak pozabijać, wydusić i jeszcze nie wiem, co jeszcze jesteście w stanie wymyśleć... wszyscy święci. Ciekawe do jakiej wersji wy ściągacie napisy z ANSI? Ciocia z Francji przysłała płykę DVD? Oj! Ludziska, czepiacie się biednego LICHWIARZA, a on przecież w "nieuczciwy" sposób chce zarobić na kolejne płytki Czym on różni się od "polskich" banków, gdzie lichwą zajeżdża, aż za Białoruś. ;[ Z drugiej strony, kto te DB ogląda? To już jakiś obłęd na tym Allegro. Ino tylko Dragon Ball i Ball
Tak pozabijać, wydusić i jeszcze nie wiem, co jeszcze jesteście w stanie wymyśleć... wszyscy święci. Ciekawe do jakiej wersji wy ściągacie napisy z ANSI? Ciocia z Francji przysłała płykę DVD? Oj! Ludziska, czepiacie się biednego LICHWIARZA, a on przecież w "nieuczciwy" sposób chce zarobić na kolejne płytki Czym on różni się od "polskich" banków, gdzie lichwą zajeżdża, aż za Białoruś. ;[ Z drugiej strony, kto te DB ogląda? To już jakiś obłęd na tym Allegro. Ino tylko Dragon Ball i Ball
Twoj komentarz jeste poprostu genialny, napoczatku niewiedzialem co myslec czy az jestes tak
czy udajesz, ale nie jednak jestes. Jak pisalem wczesniej wiekszosc anime/mangi mozna zassac z neta, troche mozna kupic ale zeby zarabiac kase na malo obcykanych w internecie i animie to juz przesada calkowita. Na tym forum tez dziala cos takiego jak wymiana anime, wlasnie poto to jest zeby nie trzeba bylo sciaga samemu albo kupowac od taki jak to sam nazwales "biednego LICHWIARZA".Pozatym " on przecież w "nieuczciwy" sposób chce zarobić na kolejne płytki " niech sie chyci roboty,albo napisze do cioci z franci zeby mu owe plyty przyslala. Slyszales moze o ebay, tak takie cos istnieje i mozna tam kupic prawie wszystko co bys chcial.
Aukcja jakich wiele, które każdy powinien zgłaszać do allegro, jako handel nielegalnymi filmami.
Czy to nie jest proteza bycia okej? Wiadomo, że gdyby japoński właściciel praw do filmu nie rozpowszechnianego poza Japonią zechciał się policzyć z np. Europejczykiem ściągającym ten film z sieci bez licencji - byłby w prawie (umowy międzynarodowe o ochronie...).
Więc owszem, niesmaczne jest takie cwaniactwo, jak sprzedawanie nielegalnych kopii, ale "wszyscy wiemy co" nie jest dużo smaczniejsze. Pokory trochę.
Co z tego, że ktoś obejrzał np. Wolf's Rain zanim rozpowszechniano go w Polsce. Teraz się rozpowszechnia i dystrybutor może zaradnych tzw. fanów pocałować tam, gdzie się kończą plecy, bo już mają obejrzane. Trza się było pospieszyć z kupieniem licencji, a? Jasne.
Takie Wasze kategoryczne odcinanie się od praktyk tego cwaniaczka jest trochę niepoważne. Grzmienie takie i unoszenie się gniewem.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-31 09:49:31)