Nie jesteś zalogowany.
hej!!
Dziś przypadkowo trafiłem na informację, która może zainteresuje niektórych z was. Z tego co pamiętam to kiedyś był poruszany tutaj temat gry Pro Evolution Soccer więc niektórych z pewnością zainteresuje ta wiadomość:
"Eliminacje Mistrzostw Polski ligi Pro Evolution Soccer będą odbywały się w salonach EMPiKu w Warszawie, Katowicach, Krakowie, Szczecinie, Poznaniu i Wrocławiu od 12 sierpnia. Finał turnieju odbędzie się 9 września na scenie salonu EMPiK Junior w Warszawie. Jego zwycięzca wyjedzie na Mistrzostwa Europy, które odbędą się na początku października w Irlandii. Przy okazji warto przypomnieć, że obecnym Mistrzem Europy w Pro Evolution Soccer jest Polak - Grzegorz Kuźnik.
Nagrodami głównymi we wszystkich turniejach eliminacyjnych będą konsole PSP wraz z grą Pro Evolution Soccer 5 na PSP. Nagrodą główną dla zwycięzcy całego turnieju będzie wyjazd na Mistrzostwa Europy ligi Pro Evolution Soccer oraz monitor LCD 17''.
Terminarz eliminacji Mistrzostwa Polski PES5 w EMPiKach:
12.08 - Warszawa - Galeria Mokotów
15.08 - Katowice Silesia - w holu galerii
19.08 - Kraków Kazimierz - w holu w galerii
22.08 - Szczecin Galaxy - w holu przed salonem EMPiKu
25.08 - Poznań Megastore - na tarasie przylegającym do salonu od strony pl. Wolności
29.08 - Wrocław Megastore - w klubie
Poszczególne turnieje będą rozgrywane od godz. 10.00 do 20.00. Zapisy zaplanowano na godzinę przed rozgrywkami.
Na rozgrywki zostali zaproszeni znani piłkarze z klubów sportowych działających w regionie, w którym będą się odbywały rozgrywki." - informacje ze strony Empiku.
Ja mam wielką ochotę przejechać się na te eliminacje chociażby po to, aby zagrać choć ten jeden mecz tylko, że jeśli chodzi o taki turniej to mam kilka pytań, na które może ktoś z was bedzie mógł mi odpowiedzieć:
1.) Czy możliwe jest granie na klawiaturze?? Na padzie jestem całkowita noga :/
2.) Czy zna ktoś regulamin takiego turnieju??
3.) Czy wie ktoś o innych turniejach w czasie tych wakacji??
4.) Czy polecicie jakąś ligę on-line PESa i jaki internet trzeba mieć aby swobodnie pograć?
5.) Ile wynosi wpisowe na turniej i jakim systemem się gra?? Pucharowy grupowy? I w takim razie jaka jest minimalna ilość meczy, które można rozegrać..
mam nadzieję, że nie zostanę oskarżony o zaśmiecanie forum w końcu jest to dział o wszystkim i o niczym
pozdrawiam
Ja chyba na to nie pojadę, bo mi się nie chce , ale jak już jesteśmy przy PESie, to PES 6 ma być wydany w polskiej wersji językowej, z komentarzem Borka i Kołtonia. Nie mogę się doczekać.
no i nawet podali cenę: 120zł za polską edycję na PC i około 200zł za wersje PSP więc jest taniej dla porównania PES 5 oryginał kosztuje około 200zł no chyba, że się kupuje z drugiej ręki z Allegro
z tego co wiem, turniej będzie rozgrywany na konsolach, więc nici z grania na klawiaturze.
też bym se poszedł, ale nmie nie będzie wtedy w warszawie więc kto inny zgarnie mistrzostwo:D
a pes6 tez nie mogę się doczekac:D fifa gniot pes rulez:D