Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ĺciągam [Q-R]_TOKKO_ep_11_(DivX5.21_640x352_120fps_VBR)
Mam 99.3% i torrent jest odrzucony przez tracker z powodu braku autoryzacji.
Do końca brakuje mi dosłownie ciut więcej niż 1mb[cholera]. Chciałbym się ustrzec od ponownego ściągania bo mam limit(Chello).
Czy ktoś ma jakiś pomysł aby dociągnąć to do końca?
Wystarczy że usuniesz plik z klienta i odpalisz torrenta ponownie wskazując to samo miejsce zapisu pliku. Wtedy powinien zacząć pobierać ponownie od poprzedniego stanu czyli twoich 99.3%.
Oczywiście jeżeli torrent jest sprawny(nie padł tracker) i tylko u ciebie się coś z nim stało.
A jeżeli padł to musisz poczekać trochę może jest tylko przeciążony albo poszukać innego sprawnego torrenta z tym odcinkiem(oczywiscie tej samej grupy) i nadać temu twojemu plikowi taką samą nazwę jaka będzie w tym innym torrencie.
A jeżeli nie znajdziesz torrenta do tego epka/tej grupy do go mam to mogę stworzyć torrenta i go zapodać żebyś mógł go dociągnąć do końca.
Gdyż nie ma znaczenia z jakiego torrenta ściągasz puki ściągasz ten sam plik.
Tylko pamiętaj żeby najpierw skopiować gdzieś ten odcinek, gdyż wprawdzie nic nie powinno się z nim stać ale nigdy nie wiadomo. Gdyż kiedyś jakimś cudem plik przy ponownym odpalaniu ponownie torrenta został podmieniony na nowy, chociaż miało to miejsce tylko raz.
PS: Dobrze że już go ścigałem wcześniej.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-08-02 16:08:04)
Ok, dzięki. Jeśli torrent do jutro nie ruszy się to zgłoszę się do ciebie.
Strony 1