Nie jesteś zalogowany.
pa3cja napisał:NameLess One napisał:Pierwszego dnia "troszke" przesadzilismy z lemoniada i bylismy "troszke" za glosno
[URL=http://img456.imageshack.us/my.php?image=lennonhv5.jpg][/URL]
o BOZE, co za fleja
ja sie tu tak poswiecam i taka dostaje za to nagrode
Sorki Johny ale nie bylo innego zdjecia typu po imprezie, ktore bylo by pozowane i w miare jeszcze kulturalne .
A nie chcialem straszyc ludzi zdjeciem rema
Sorki Name , ja ludzi troche Tobą postrasze . Otóż po pewnej imprezie która przepisowo zakończyłą sie po północy. Ja i Wąski poszliśmy spać ( sapliśmy razem Z Name w jednym namiocie ). Pomimo moich namów Detonator ( ) do namiotu wejśc nie chciał. Sytuacja po chwili diametralnie sie zminiła , detonator wracjąc z jakieś nocnej przechadzki wpada do namiotu opiera sie o moją twarz i rzuca coś w stlu " Coś tutaj ciemno " i po chwili wbija sie do maiotu ze ... świeczką . Sytuacja była dość nieprzyjemna co nieciężko zrozumieć wystarczy wyobrazić sobie że jakiś piromaniak o nicku Detonator , nietrzeźwy wpada do waszego namiotu . Masakra...:P
No coooooo ciemno bylo a ja nie moglem znalesc przedmiotow do mycia. A oni odrazu, ze namiot spale[baka]
Ja to nie rozumiem przeciez ogien to przyjaciel a ta swieczka byla juz calkiem mocno wypalona[gwizdze]
Z reszta nikt kto mnie lepiej zna wie, ze nie daje sie dzieciom dostepu do rzeczy niebespiecznych po alko [szalony][szalony][szalony]
żubr rządzi
pa3cja napisał:NameLess One napisał:Pierwszego dnia "troszke" przesadzilismy z lemoniada i bylismy "troszke" za glosno
o BOZE, co za fleja
Luzik , looknij czym ja oberwałem
o BOZE, co za fleja
o rany przepraszam ja zem tylko zartowala
odświeżam temat bo mnie nie było. Fajnie że są nowe zdjęcia ale szkoda że temat upada bo ja widze że ostatni post był 27 a jest dzisiaj 2 więc do roboty lenie Give my more
no wlasnie gdzie nastepne zdjecia moje male kroliczki?:)
też się zastanawiam
No nareszcie fajne zdjęcie całej paczki dzięki Dżibril
jak widać zjazd zdominowany przez facetów...
no niestety ja nie mam neta kafeje mi zamkneli a na dodatek do 17 siedze w pracy ^_^ wiec nic nie moge za bardzo dodac bo nie mam gdzie
jak dojechać do tej dziury?
w końcu zostaniemy podłączeni do świata...:D
wiesz...kabel nieco za krótki...[baka]
mamy mały problem[placze]
jeśli góra nie chce przyjść do Mahometa...
XXI wiek...
i sniadanie na zielonej trawce
gdy młodzież grała w rozbieranego pokera
seniorzy zajęli się bardziej intelektualną rozrywką
Wygrałam! ściągaj portki
możemy to jeszcze przedyskutować?
nic z tego, zasady to zasady...
a może wystarczy jeśli zrobi taką pozę?
jak potoczyło się dalej...pozostanie naszą słodką tajemnicą
i końcówka...
może się zmieszczę?
ostatnie wspólne zdjęcie przed wyjazdem, w centrum bilet 7-osobowy(to takie coś białe^^)
Ostatnio edytowany przez mio (2006-08-03 17:38:24)
heehe gute good bardzo fajne
super dzięki mio masz wielkiego całusa odemnie
haha...fajnie, że się podoba
no nie a mnie nie był tylko se pojechaem na śląsk wiedzialem ze mnie impra omineła ale zeby taka to sie w glowie nie miesci za rok musze byc jak nic
No to panowie oraz panie czas może pomyśleć o edycji nr 2
Ponieważ zaraz będzie nowy rok a z nim nowe plany postanowiłem że ten zlot będzie lepszy pod względem organizacyjnym. Chodzi o to żeby wszystko było wiadomo wcześnie czyli miejsce zlotu itp. Więc piszta co śadzicie czy już mamy coś myślećczy też nie.
Oczywistą rzeczą wydaje się że nie chcę żeby ktoś już teraz deklarował się czy przyjedzie na zlot :>