Nie jesteś zalogowany.
oglądam naruto i powiedzcie mi od którego epka sie filery zaczynają ?:P
Odcinek po tym jak kończy się walka Naruto VS Sasuke (ta druga, dłóższa walka, bo była też wcześniej krótka), to jest coś około 136 odcinka.
dzieki za spoiler
dzieki za spoiler
No ale chyba wszyscy wiedzą, że w 136 epie Naruto zginie, więc co to za spoiler?
pa3cja napisał:dzieki za spoiler
No ale chyba wszyscy wiedzą, że w 136 epie Naruto zginie
Nie w 136, a w 137. Czyżbyś miał błędną numerację plików?
Ups, sory, faktycznie. W 136 to ginie Kakaszi.
Wcale nie ginie, to znaczy nie wiadomo czy ginie, tylko przywalają go skały. W 136 Sasuke traci nogę, a w 146 Orochimaru (jak już Sasuke pokona Naruto) zasealuje mu drewnianą tak, że będzie mógł zginać.
Ups, sory, faktycznie. W 136 to ginie Kakaszi.
To nie Kakashi, tylko jego brat bliźniak, który pojawia się w 135 odcinku.
Hej no bez przesady. Tyle spojlerów w kilku postach?? pa3cja nie będzie miała już chyba po co oglądac naruto. A jeszcze inni może odwiedza ten temat i co??
Hej no bez przesady. Tyle spojlerów w kilku postach?? pa3cja nie będzie miała już chyba po co oglądac naruto. A jeszcze inni może odwiedza ten temat i co??
Ale nie powiedzieliśmy, kto zabił (wg mnie on jednak nie żyje) brata Kakashiego i w której minucie 136 odcinka.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-08-02 22:59:30)
wumi_szoda napisał:Ups, sory, faktycznie. W 136 to ginie Kakaszi.
To niby gdzie się podziewa Kakaszi? Do 180 (tyle widziałem) go nie ma. I czemu ten bliźniak też miał Szaringana?
Właśnie! Ma rację! Nobla mu!
PS. A nikt nie powiedział, że w fillerach po śmierci Naruto to jego Kage Bunshin będzie go zastępował.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
lb333 napisał:wumi_szoda napisał:Ups, sory, faktycznie. W 136 to ginie Kakaszi.
To niby gdzie się podziewa Kakaszi? Do 180 (tyle widziałem) go nie ma. I czemu ten bliźniak też miał Szaringana?
To nie był Sharingan, tylko soczewka kontaktowa. A Kakashi się dogadał z Orochimaru i całą serię zapychaczy przesiedzi w jego kryjówce.
BTW Ludzie, jak wy oglądacie tego Naruto, jak nic z niego nie rozumiecie.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-08-02 23:03:01)
A wlasnie ze nie. Pozniej okazalo sie ze Sakura od poczatku kochala sie w Naruto i ulepila go z gliny i razem z Tsunade ozywily go.
Serio xD?
Może jeszcze całą fabułe opiszecie, odcinek po odcinku xD?
Ok załapałem...
chociaż to i tak głupota xP.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-08-02 23:07:42)
wumi_szoda napisał:lb333 napisał:To nie Kakashi, tylko jego brat bliźniak, który pojawia się w 135 odcinku.
To nie był Sharingan, tylko soczewka kontaktowa. A Kakashi się dogadał z Orochimaru i całą serię zapychaczy przesiedzi w jego kryjówce.
BTW Ludzie, jak wy oglądacie to Naruto, jak nic z niego nie rozumiecie.
No bo to jest dośćciężki serial w którym trzeba sporo się nagłowić, żeby coś z tego zrozumieć.
PS. Kakashiego nie ma u Oro. Kakashi obecnie przesiaduje u siebie w mieszkaniu i czyta nową część Eldorada Flirtujących.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A wlasnie ze nie. Pozniej okazalo sie ze Sakura od poczatku kochala sie w Naruto i ulepila go z gliny i razem z Tsunade ozywily go.
Przecież Tsunade nie żyje od 120 odcinka!
Oficjalnie nie żyje, ale zarządza wioską z ukrycia! Uff to tyle, nie będę pisał, że należy do Akatsuki, bo zrobiłbym dużeego spojlera.
Ich się rozróżnia tak, że prawdziwy Kakashi ma w lewym oczodole Sharingana, a jego brat-bliźniak w prawym(bo jest też młodszy brat, podobny, ale nie ma Sharingana, bo nie jest Uchiha, ale to już faktycznie spoiler, bo to na razie tylko w mandze jest - wiem od kogoś, kto na pewno czytał).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-02 23:12:42)
Heeej... a może tak byście przetłumaczyli na polski te wszystkie trudne terminy O_o... xP?