Nie jesteś zalogowany.
Prosze o opinie i materialy, ktore moga swiadczyc o tym,iz bedze lub nie kontynuacja swietnego filmu jak i anime Fullmetal Alchemist
Ostatnio edytowany przez darkmagician (2006-06-18 09:24:04)
cóz jak narazie nie została zapowiedziana... sądze że są nikłe szanse na nią biorąc pod uwagę fakt że w pierwszym filmie wszystko zostało rozwiązane
wg mnie powinni zrobic ten film od nowa, ponieważ zawiódł wielu fanów serii.
wg mnie powinni zrobic ten film od nowa, ponieważ zawiódł wielu fanów serii.
tia, mnie nie zawiódł anie trochę , dla mnie był świetnym dopełnieniem serii.
A co do tematu, to wątpie w powstanie drugiej części, przecież historia jest zamknieta.
Było na forum nie raz i nie dwa Po co nowy temat zakładać...
dla drugiej części filmu mówię NIE
EOT
Zakonczenie bylo slodkokwasne :/ i daje mozliwosc kontynuacji. Mam nadzieje, ze bedzie druga czesc bo koncowka z Conqueror of Shambala w ogole mi nie przypadla do gustu.
Oby nie było, bo całkiem już pogrążą to anime. I tak jak pisał Kisiel - BYłO JUĹť
Film by dobry nawet bardzo dobry jak i cała seria ale przydała by sie druga seria i jeszcze jakis film:D
No ciekawa teoria nie ma co:P
Co do kontynuacji to wapite, zeby byla moim zdaniem zakonczenie jest jakie nalezy i tak powinno pozostac. Choc moim zdaniem tworcy zostawili miejsce jak by chcieli nabic jeszcze troche kasy poniewaz kto ogladal film we izSPOILER brama zostala zamknieta tylko z jednej strony...SPOILER
Ps. juz dobrze:P?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-06-26 10:51:15)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No ciekawa teoria nie ma co:P
Co do kontynuacji to wapite, zeby byla moim zdaniem zakonczenie jest jakie nalezy i tak powinno pozostac. Choc moim zdaniem tworcy zostawili miejsce jak by chcieli nabic jeszcze troche kasy poniewaz kto ogladal film we iz brama zostala zamknieta tylko z jednej strony...
SPOILER
Z czego to wnioskujesz? Oglądałeś to w ugule? bo się uśmieję zaraz [roftl]
Wyrażnie było powiedziane, że bramą w świecie alchemii zajmie się płk. Mustang, a bramą w naszym świecie - Ed i Al.
SPOILER
aha, kubik... nie przesadzaj ok?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-26 00:20:09)
kubik: To trzeba było nie czytać, jak nie obejrzałeś filmu, a nie chciałeś wiedzieć co się stanie. Wogle w temat nie wchodzić. Proste
ale z tego co pamietam jesli pamiec mnie nie myli to było widac tylko z jednej strony jak ja niszcza i wcale niejest powiedziane ze ja zniszczyli moze im sie tylko tak wydawac
ale z tego co pamietam jesli pamiec mnie nie myli to było widac tylko z jednej strony jak ja niszcza i wcale niejest powiedziane ze ja zniszczyli moze im sie tylko tak wydawac
Taaaa A może Edward Elric jest pedałem? będziemy tak gdybać?
wlasnie poto zrobili takie zakonczenie zeby muc wrucic do akcji jak by co
Ta. Śmieję się kubik. Co do serii to po co ją rozdłubywać. Jeszcze dojdzie do tego, że seria będzie liczyć powyżej 200 odcinków. lol Moim zdaniem dobrze, że zakończyli serię i mam nadzieję, że z FMA nie zrobią komerchy, jak to co poniektórzy. Albo robić tych Oav'ów. Tylko psują tytuł. Mnie się osobiście trochę zakończenie nie podobało, ale wolę takie, niż ciągnięcie na siłę.
Mnie się zakończenie podobało i mam także nadzieje że nie bedzie z tego kolejnego tasiemca i nominatora na komercyjną papke dla ludu!
JaDaK napisał:No ciekawa teoria nie ma co:P
Co do kontynuacji to wapite, zeby byla moim zdaniem zakonczenie jest jakie nalezy i tak powinno pozostac. Choc moim zdaniem tworcy zostawili miejsce jak by chcieli nabic jeszcze troche kasy poniewaz kto ogladal film we iz brama zostala zamknieta tylko z jednej strony...SPOILER
Z czego to wnioskujesz? Oglądałeś to w ugule? bo się uśmieję zaraz [roftl]
Wyrażnie było powiedziane, że bramą w świecie alchemii zajmie się płk. Mustang, a bramą w naszym świecie - Ed i Al.
SPOILER
Jak pisal BeAsTMaStEr
SPOILER
bylo widac jak brama zostala zamknieta/zniszczona tylko z jednej z strony z druga nic nie wiadomo, wiec jak pisalem tworcy zostawili sobie miejsce jak by chcieli kiedys nabic jeszcze kasy...
aha, kubik... nie przesadzaj ok?
Spoko, spoko juz poprawilem moj blad
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jak dla mnie to nie bedzie juz dalszej kontynuacji. Ta kinowka byla doskonalym dopelnieniem serii i wyjasnila wszystkie zagadnienia. Tak wiec wielki dla jego twórców
a ja wolałem Serie bez kinówki,choć kinówka była Dobra to jednak imo FMA to jedna z lepszych Serii , gdy dobiegało końca poprostu łezka mi sie uroniła i aż poczułem sie dumny kiedy to Al i Ed wyciągneli w góre do siebie swoje ręce, to było naprawde boskie , a zarazem tragiczne - kinówka była bardziej bajkowa,
...... :::::: SPOILER ::::::......
ze prawie szczęśliwym zakończeniem, czyli typowo ...
...... :::::: E N D ::::::......