Nie jesteś zalogowany.
O matko 1 i 3 to jakieś poprzedniki mojego mundurka. Na szczęście mój znacznie lepiej wygląda TST...(Towarzystwo Szkół Twórczych[brakslow]) aż mi się niedobrze robi [fuj]8-D[jezor][kupa]
Ja się już do swojego przyzwyczaiłem. A jak się dostanę do pewnego liceum to też będę musiał nosić. Chciałoby się czasem zaimponować strojem.
A moim zdaniem mundurków nie bedzie. Już teraz w 13 miastach Polski sa zaczynane protesty przeciwko Giertychowi http://www.smog.pl/wideo/3038/prostest_ … ertychowi/, wiec jak Giertych juz nie bedzie ministrem edukacji to wątpie żeby kto inny chciał wprowadzić mundurki, ale jakby mieli juz wprowadzić to najlepiej takie jak kiedyś Aleksandra proponowała . Albo żeby były 2 rodzaje mundurków - krótsze i dłuzsze spódniczki, żeby np te "bardziej puszyste" nie musiały sie jakoś krępowac i chodzić w dłuzszych spódniczkach a nie w mini te które chcą mini niech sobie je noszą .
Ostatnio edytowany przez maryska (2006-08-02 22:38:55)
chodzi mi o te "podkolanowki" najczesciej biale niewiem jak je opisac...japonki zawsze maja je do mundurkow.
http://www.gulbransen.net/photos/japan/ … l-girl.jpg
link powinien dzialac.
[beznadzieja]Mundurki nie wejdą i tyle. Gadacie trochę jak dzieci... chcecie mundurki, bo w ANIME mają mundurki i tyle... HAHAHA[roftl][roftl][roftl][roftl]
w p[cenzura]du z mundurkami
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-03 10:52:29)
http://www.gulbransen.net/photos/japan/ … l-girl.jpg
link powinien dzialac.
Mysle ze tutaj znajdzesz odpowiedz .
wielkie dzieki... :> jeszcze zeby tylko ktos wiedzial gdzie mozna je kupic bylo by super.
a co do szkolnych mundurkow to wedlug mnie jest swietny pomysl...
ciekawe dlaczego nikt nic nie pisze... ???
ale co do tematu to mundurki sa zasadnicza dobrym pomyslem ale w praktyce moze byc roznie...
Chyba dlatego nikt nie pisze bo najprawdopodobniej ich nie będzie więc rozmawianie o czymś czego nie będzie nie ma sensu.
No i wszyscy już się podzielili swoim zdaniem w tym temacie... Ile można o tym samym pisać
Podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak.
Obiwanshinobi tak tez prawda......ale w Polsce głównie piwa i wódy...ale No1 ma trochę racji takie mundurki mogły by być ale dziewczyny które mogły by je założyć wybierała by specjalna komisja(taki wykrywacz pasztetów)
poczekajcie, jescze wam Giertych takie mundurki zrobi ze az wstyd bedzie je na podworko załozyc a co dopiero do szkoly
u mnie mają wprowadzić mundurki całe dżinsowe jażycie dżins na mundurki pogieło ich a dziewczyny spudnice za kolana co to ma byc chyba ci twórcy niewidzieli żadnego anime trzeba iśc do giertycha i mu ichigi 100%, maburaho albo school rumble puścić........kto mieszka najbliżej giertycha ??
ładne mundurki były w Shuffle!
ja tam daleko mieszkam od Giertka ale jak co to trzeba go nawiedzić:P
jeansowe?:D ale bezguście:D
najlpeiej zeby i panie i panowie spodnie nosili:D bedzie fair:P a nie ze dziewczyny pokazuja a same nic z tego nie maja;P
no toż mowie ze w spodniach bedzie sprawiedliwie: p
albo wszyscy z gołym tyłkiem biegaja albo nikt:D
wyobraź sobie ze 15-20 dzieczwyn w klasie ma takie spodniczki, jak siedzą to jzu w ogle ledwo im majtki przykrywa( tak ja wiem ze wtedy panowie sie cieszą;)) ale poziom wiedzy polskiego społeczenstwa spadnie conajmniej dwukrotnie, i to z wiadomego powodu;)
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-16 21:29:55)