Nie jesteś zalogowany.
Szczerze zapraszam do wzięcia udziału w akcji, którą patronuje JoeMonster.
Szczegóły tutaj;
http://www.joemonster.org/article.php?sid=6254
Głównie chodzi o pieniążki ale pomoc grafików i znajomości też się przydadzą.
Manifestując swój stosunek do dzisiejszej sytuacji w kraju wpłacę te parę groszy z okrutną przyjemnością.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-08-04 14:11:55)
oby tylko organizatorów nie skazali na karę śmierci :|
Sorry że zaczynam wątek polityczny ale co masz do kary śmierci?? Np. tacy ludzie jak ostatnio zgwałcili 9-cio letnią dziewczynke i kręcili to komórką dla mnie to jest kara śmierci z miejsca... a po drugie super akcja też bym się przyłączył... Bo to co się dzieje w tym kraju to ejst tragedia. Ale powiem wam że to też nie jest tak że to wszystko wina rządu. Ludzie w Polsce też są do dupy...
On nie miał raczej nic do śmierci... A ja się tam nie przyłączam do Akcji póki co, ale rozgłosze to wśród wszystkich swoich znajomków
Mam pewne wątpliwości, co do prowadzących tą Akcję, mam nadzieję, że są kumaci i pracowici, co zaowocuje szybkim poznaniem praw jakim podlegają publikując taki Bilboard i poznają prawa i co im za to grazi, czego nie mogą zrobić etc.
Żeby było tak, że nie umieją TO się szybko nauczą, bo jak wtopią to będzie bardzo źle :>
A styl ich pisania tam, totalnie mnie "odstrasza" :/ Młodzi jacyś
panowie... mam prośbę:
!!!!!
!!!!! KONIEC WĄTKU POLITYCZNEGO !!!!!!!
!!!!!
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-08-04 14:57:05)
To ja napisze tylko jedno
Zell- co bys zrobil jezeli zostal bys oskarzony nie winnie o zamordowanie i zgwalcenie 15-orga dzieci, no i nie winnie zostala by narzucona na ciebie kara smierci..?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Taa zapewne więcej atrakcji zapewnili by mu współwięzniowie:P, a jakby winowajca się nie znalazł to też ciekawie, (załóżmy) dożywotnio siedzieć, a podejrzewam, że pedofil to lekkiego życia tam nie ma.
A wracając do tematu; ciekawe czy akcja przejdzie? Mogliby dać znak jak postęp tym bardziej, iż zbiórka trwa do 9 sierpnia.
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-08-04 15:13:48)
Ludzie w Polsce też są do dupy...
To wypier-papier z Polski. Co za problem?
P.S. Jasne, obecną władzę wybrali "ludzie w Polsce", ale ci "ludzie w Polsce" jeszcze nie rozpętali czegoś takiego, jak wojna światowa i nie zaczęli systematycznie realizować czyjegoś planu zagłady jakiejś grupy etnicznej, o ile mi wiadomo. Więc może z umiarem o "ludziach w Polsce".
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-04 15:21:01)
To ja napisze tylko jedno
Zell- co bys zrobil jezeli zostal bys oskarzony nie winnie o zamordowanie i zgwalcenie 15-orga dzieci, no i nie winnie zostala by narzucona na ciebie kara smierci..?
ja mysle, ze by wtedy pewnie umarl
Zeby kogos skazac na smierc, trzeba miec naprawde BARDZO MOCNE dowody. To nie jest tak hop siup
Mam zamiar uciekac:) A co do tego że niewinnie skazany to wiem, ale to już zależy od naszej kochanej policji i sądów... Zauważyliście że kto obejmuje rząd i tak się na niego narzeka?? Może tu się nie da nic zrobić... I nie chodzi mi tu oto że wszystkich ludzi obwiniam ale o to co widze mieszkam w legnicy na niezbyt bogatej dzielnicy ale też nie na najgorszej i widze co się dzieje dzieci po 13 lat już kradną i palą zioło, starsi chleją i nic więcej nie robią i może jakby mentalność tych ludzi była inna to by się coś dało zrobić a tak to tylko siedźmy i narzejakmy...
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-08-04 15:34:05)
może jakby mentalność tych ludzi była inna to by się coś dało zrobić a tak to tylko siedźmy i narzejakmy...
Mentalność "tych ludzi"? A Twoja? Kto tu właśnie narzeka?
No włąśnie ja narzekam bo ludzie narzekają a nic nie robią żeby było lepiej.
Sorry że zaczynam wątek polityczny ale co masz do kary śmierci?? Np. tacy ludzie jak ostatnio zgwałcili 9-cio letnią dziewczynke i kręcili to komórką dla mnie to jest kara śmierci z miejsca... a po drugie super akcja też bym się przyłączył... Bo to co się dzieje w tym kraju to ejst tragedia. Ale powiem wam że to też nie jest tak że to wszystko wina rządu. Ludzie w Polsce też są do dupy...
W starożytnym Rzymie to może bym ci i przyklasnął ale w XXI wieku, w państwie demokratycznym ZABIJAĆ nie wypada. Jakby dożywocie w celi nie było dostateczną karą. Po cholere mordować jakiegoś chorego człowieka, który i tak będzie miał przesrane w więzieniu.
Poza tym, przeraża mnie rozumowanie naszych kochanych miłościwie panujących władz.
Pierw mówią, że wszyscy homoseksualiści to pedofile a teraz chcą karać smiercią pedofili. Czyli jak sąsiadka zobaczy, zę przytulam się (z jakiegokolwiek powodu) do kolegi to moge się spodziewać, że ty Zell ff8, będziesz z popcornem oglądał moją egzekucję, jak dusze się gazem, albo wyginam w konwulsjach od trucizny?
Albo może zrobimy to po staroświecku...
wieszanie na rynku w południe?
Przeraża mnie ta zaślepiona nienawiścią częśc polski (77% ostatnio) chcąca wprowadzenia kary śmierci spowrotem. A najbardziej mnie przeraża ich ślepota, bo przecież LPR i Samoobrona wymyśliły ten powrót krzesła tylko i wyłącznie z powodu zbliżających się wyborów samorządowych.
ludzie narzekają a nic nie robią żeby było lepiej.
Pisz za siebie.
Jeśli teraz możesz bez paszportu wyjechać na Zachód, aby na własnej skórze się przekonać, jak fajnie jest być cudzoziemcem na obczyźnie, zamiast Polakiem w Polsce - to dlatego, że jakiś czas temu "ludzie w Polsce", którymi sobie wycierasz gębę, wymienili władzę w Polsce na taką, co nie trzyma całego narodu pod kluczem. I to raczej ludzie, którzy tu zostali, niż ci, którzy stąd uciekli. To się nie zrobiło samo.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-04 16:51:01)
Dziwna ta akcja. Widać nie byliście zagranicą i nie wiecie jak tam jest. Narzekać na swój kraj to potraficie ale dostrzec to co jest piękne to już nie! I gdzie tu patriotyzm?? Nikt Was tu nie trzyma, jeszcze płacić pieniądze za upokarzanie własnego kraju.. Idiotyzm!![cenzura]
Generalnie wyjeżdżać za granicę należy. Podróże kształcą i bez tego trudno zrozumieć, o co chodzi z tą Ojczyzną, o której tyle pisali Słowacki i Mickiewicz.
Warto za granicą zarabiać, bo lepiej chyba cieciować za ojro, niż za pln. O ludziach z wyższym wykształceniem nie wspominając, bo właśnie skutecznie ich się zniechęca do pracy w Polsce.
Ci, którym się wydaje, że tam będzie im tylko lepiej - zmądrzeją.
Ale kto se wymyślił, że za granicą przeczeka rządy patafianów (Żeby nie było, że piję do obecnej władzy - obecna władza, jak to władza, przeminie. Nie było jeszcze takiej, która by mnie przeminęła. Ale patafiany urodzą się nowe. To uniwersalny problem.), ten może nie doczekać, a Polska, w której chce się żyć, może nie czekać na niego po latach.
Płace podatki i mam pełne prawo do narzekania na wszystko co mi sie nie podoba w tym kraju, mam pełne prawo patrzeć politykom na ręce i zaglądać im do kieszeni. Mam pełne prawo do rozpowszechniania swoich poglądów politycznych dopóki nie nawołują one do popełniania aktów przemocy, w sposób jaki tylko sobie wybiore, o ile nie powoduje on zagrożenia dla innych.
W końcu mam pełne prawo postawić sobie w ogródku lub wykupić na ulicy wielki banner z wielką d**ą i podpisem "To jest: premier/prezydent/rząd/masoni/kosmici/geje/faszyści/Kowalski/itd", takie samo prawo ma ktoś kogo obrazi ten banner do śdzenia się ze mną, o ile tą obrazę potrafi sensownie uzasadnić.
Polecam przeczytać konstytucję III RP i zalecam jej stosowanie
A odnośnie psioczenia to jestem by zamiast psioczyć, brać sprawy w swoje ręce i dzałać chociażby biorąc udział w takich akcjach. Akurat ta idzie po lini politycznej jaką ja wyznaje, ale na pewno będą też inicjatywy dla tych którzy popieraja obecną władze... wiec działać obywatele, dopuki nie zaczniemy do siebie strzelać jestem za rozwojem wszelakich inicjatyw obywatelskich, wtedy nie grozi nam to że jakakolwiek władza nas stałmsi na tyle by nie liczyć się z naszym zdaniem.
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-08-04 18:09:55)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Płace podatki i mam pełne prawo do narzekania na wszystko co mi sie nie podoba w tym kraju
Do narzekania nie jest potrzebne żadne specjalne prawo. Prywatnie bardzo jadę sobie po obecnej władzy - tu się raczej powstrzymuję.
Ale kto narzeka na "ludzi w Polsce", a sam jest "człowiekiem w Polsce", ten się stawia w niewesołej sytuacji. Jak nie "ludzie", to kto? Jak nie "w Polsce", to gdzie? Jest dużo miejsc o których mogę powiedzieć, że cieszę się, iż mnie tam w tej chwili nie ma (Indie na przykład), a Polska do nich nie należy. Po prostu nie gardziłbym Polską jako taką, choć obywateli ma, powiedzmy to sobie, głupich. Tych, co nie poszli na wybory zwłaszcza. Ale głupi - to jeszcze nie znaczy "do du?y". Głupi może teoretycznie zmądrzeć.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-04 18:21:32)
Pedofilom trzeba obcinac "narzady zdrodni" a kara śmierci to według mnie dobry pomysł!! Nie znosze ludzi z LPR Ale od zawsze jestem za tym, aby zbrodniarzy, szczegolnie okrotnych karac smiercia. W takich przypadkach jak gwałt na dziecku..."oko za oko , ząb za ząb". Albo zamiast kary śmierci wrzucać ich do cel z "przyjemniaczkami", ktorzy umilili by mu zycie. Bo jeśli ktos zachowuje sie gorzej niz zwierze to trzeba go traktowac jak smiecia i pozbawic go zycia. Lekkie tortury by nie zaszkodziły.
Głupi może teoretycznie zmądrzeć.
Oj proces długi i bolesny , i w zasadzie gdy głupi zmądrzeje na tę mądrość jest już za późno.
BTW Cześć Polaków zmądrzała i widzi kogo wybrali , ale trza sie było zorientować przed wyborami. A teraz będzie dłuuuugo i boleśnie.
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-08-04 18:37:52)