Nie jesteś zalogowany.
Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek bo w starym było już pełno stron.
Właśnie oglądam sobie teraz Bleach, jestem na odcinku 23 i jest klasa. Początkowe epki były dobre ale bez rewelacji, od odc. 11 zaczęło być ciekawie a od 16 już super. Tu nawet trening to ostra walka (trening u "kapelusznika w sandałach"), nie to w Naruto. Mam nadzieję że Ichigo uratuję Rukie, a ona odzyska moc Shimigami.
PS Czy zapychacze już się skończyły? Coś czytałem że w odcinku 63 Rukia znowu zaostaje porwana i nie mam jej w zapychaczach. A teraz ściągnołem sobie odc. 91 i włączyłem fragment a tam widzę Rukię. Nie wiem czy dobrze pisze czy nie, poprawcie mnie.
źle dalej są fillery ale nie ma tam motywu z porwaniem ruki:P i nie boj sie to nie tak jak w naruto tu fillery sa naprawde dobre choc poczatkowe epy sagi filler przynudzaja:P
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-08-04 19:37:59)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
To prawda fillery tu stoją na wysokim poziomie
Jak dla mnie to w Bleachu, filerów nie da się oglądać, z resztą podobnie jak w Naruto. Czekam aż zacznie sie wszystko według mangi toczyć. A do tego czasu odpuszczam sobie oglądanie.......
A i jescze coś - Filery Bleacha to tylko trochę wyższy poziom niż w Naruto.
Są ze soba powiązane i to ten jedyny plus.
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-08-04 20:01:39)
i oby tak dalej
Mi tam fillery od ostatniego epka się spodobały, ach ten błysk w oczach Ichigo ^^ Kilka kolejnych to nawet nie bedzie nic głupiogo, już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że mój idol Byakuya sobie powalczy ;]
O, widzę, że ktoś tutaj też bardzo lubi Byakuyę-chan Ma niezły charakterek. Nigdy nie wiadomo co myśli i zawsze ma asa w rękawie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
O, widzę, że ktoś tutaj też bardzo lubi Byakuyę-chan Ma niezły charakterek. Nigdy nie wiadomo co myśli i zawsze ma asa w rękawie
Wanderer a kto nie lubi:P to też mój idol, co więcej trochę go przypominam, chociaż, mieczem władać nie potrafię[hehe]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-04 20:45:33)
co więcej trochę go przypominam
W jakim sensie? Nosisz lokówki?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Jak dla mnie to w Bleachu, filerów nie da się oglądać, z resztą podobnie jak w Naruto. Czekam aż zacznie sie wszystko według mangi toczyć. A do tego czasu odpuszczam sobie oglądanie.......
Kazdy moze miec swoje zdanie ale ja nie wiem do czego mozna by sie doczepic w zapychaczach ? Pozatym pewnie polowa z tych ludzi ktorzy teraz mowia ze zapychacze sa slabe to w momecie gdyby to bylo w mandze to pewnie by ogladalo i mowilo jakie to super. Pozatym teraz naprawde akcja sie rozwinela i zaczyna sie klimat z czasow kiedy to ratowali Rukie
Ostatnio edytowany przez Zollek (2006-08-04 21:09:58)
Filery Bleacha są o wiele lepsze od Naruto ale nie są zachwycające. Lecz trzeba zwrucić uwage na to że ich twórcy nie mogą zbytnio przesadzać by nie kolidować z mangą.
Co do walki w SS to jestem raczej pewny, że coś takiego bedzie miało miejsce i ja sobie nie wyobrażam jak mój Taichou-idol przegrywa ;] Któż się oprze Senbonzakurze Kageyoshi Fajna postać, bardzo wyrazista, podoba mi sie ten jego wieczny spokój, jakby wiecznie zachowywał dystans do wszystkich spraw, albo raczej nie dawał po sobie poznawać co się dzieje w jego wnetrzu. Nio i nie jest taki zły jak sie na początku wydawało
Czy wy oglądaliście ostatniego epa ??? oni już przenieśli sie do SS i tam teraz będzie walka:D a na marginesie moim ulubieńcem jest Hitsugaya Toshiro. Mam nawet podkładke pod myche z jego podobizną :D
No nie wiem...może i macie racje, że wolę odcinki które idą razem z mangą. Po filerach Naruto to jestem kompletnie anty nastawiony do zapychaczy obojętnie jakiej maści....
A co do tych ostanich odcinków Bleacha to nawet ich nie oglądałem, wydaje mi się że skończyłem na 87, ale jak tak wszyscy zachwalaja to może i je obejrzę....
Też bardzo lubie Byakuye, ale że tak powiem, moim idolem jest Uruhara.
hehe yunik mozesz obejżeć bo kreska od 90 (może wcześniej) epa jest już normalna oby tak pozostało; ahh ten biedny Hitsu~kun będzie musiał papierkową robote od nowa pisać
hehe yunik mozesz obejżeć bo kreska od 90 (może wcześniej) epa jest już normalna oby tak pozostało; ahh ten biedny Hitsu~kun będzie musiał papierkową robote od nowa pisać
No własnie, o to też mi chodzi.....W tych pierwszych filerach Bleacha kreska była do du....
no nie fajna była .
Hatake napisał:co więcej trochę go przypominam
W jakim sensie? Nosisz lokówki?
nie z charakteru, ale chciałabym mieć takie lokówki:D
Co do nowego rozdziału mangi, za wiele sie nie wyjaśniło ale mi się podobało, szczególnie postawa Ichigo i ten jego błysk w oczach gdy mówi "I'm gonna save her by myself" rewelacja ;] Wiecej nie pisze bo spoilerowac nie chcę, ogólnie jest na co czekać. Zachęcam do czytania mangi tych, który tego nie robią (o ile tacy jeszcze są^^ co ? są ? herezja - na stos !). Juz nawet nie wspomnę, że mój idol się pojawił, na moment ale zawsze ^^ Bleach rządzi i tyle
To prawda może nic takiego sie niedziało w nowym chapterze ale postawa ichigo mi sie bardzo podobala i znow wskakuje na pierwsze miejsce w TOP 10 Charakter u mnie:)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody