Nie jesteś zalogowany.
Taaaaa miło sie wspomina tamte dni bo jest co powspominać troche szkoda żarcia było dobrei niezapomne jak któryś nie pamiętam kto padł po nocy i spał na wyrze :D
A właśnie może by to powtórzyć co wy na to dogralibyśmy tego co się nie udało za pierwszym razem
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-08-05 14:19:12)
hehe MuGen oni już złożyli zamówienia po zlocie ;P
A no właśnie mi sie przypomniało że WD coś tam mówił że jakieś spotkanie czy coś
No to się spotkaliśmy:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ale może na ferie znowu coś zorganizuje się
Mi chodziło o to że po zlocie w Ĺagowie WD ze mną gadał na gg i coś plutł (bo przeca lubimy pleść z wikliny Heya ) że zorganizuje u siebie jakieś spotkanie czy coś
COOOOO a mi nic nie powiedział
Może mu przeszło i zrezygnował. Jak o tymrozmawialiśmy to to były tylkoplany nic więcej
...i niezapomne jak któryś mie pamiętam kto padł po noccy i spał na wyrze :D
To byłem ja Mugen:D bylem od soboty okolo 15 na no nogach jak dzien wczesniej przyjechałem do niedzieli okolo 7 rano juz nie mogłem wytrzymać bez snu:P
Za to WD mocno sie trzymał8-D jeszcze był w stanie pojechac po reszte osob w niedziele rano
Ahhh swietne wspomnienia[respekt]
Ostatnio edytowany przez Marianos (2006-08-05 14:05:58)
wiem oprócz ciebie wd i zana w sobote byłem jeszcze ja :Dpamiętam jak taszczyliśmy pudło zana do auta przed dworcem ciekawe czemu ludzie na nas się dziwnie patrzyli :D