Nie jesteś zalogowany.
Wypowiedz Maniacka to w 100% spoilery...
!!!SPOILER!!! :
...które są prawdą. (czytam mange)
!!!KONIEC SPOILERA!!!
Pozdro.
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-08-05 10:22:04)
A wiecie co, w najnowszysm rozdziale mangi
naruto bla bla bla i wtedy bla bla bla....
Wezcie przestancie z ta areodynamika. Nie psujcie innym przyjemnosci.
Dobrze ze jestem na biezaco z manga, bo bym sie delikatnie mowiac zdenerwowal.
Wracajac do anime... Kiedy sie ta katorga skaczy. Przeciez materialu z mangi tak na oko, maja w tej chwili na okolo pol roku emisji.
A wiecie co, w najnowszysm rozdziale mangi
naruto bla bla bla i wtedy bla bla bla....
Wezcie przestancie z ta areodynamika. Nie psujcie innym przyjemnosci.
Dobrze ze jestem na biezaco z manga, bo bym sie delikatnie mowiac zdenerwowal.
Wracajac do anime... Kiedy sie ta katorga skaczy. Przeciez materialu z mangi tak na oko, maja w tej chwili na okolo pol roku emisji.
jak nie więcej, licz że 240 chapterów poszło na yy 3 lata emisji, teraz 318 wiec mają na rok gdzieś tymbardziej, że podczas emisji, będą nowe robione, także do 1,5 roku, 2 lat sie może nazbierać:)
Wypowiedz Maniacka to w 100% spoilery...
!!!SPOILER!!! :
...które są prawdą. (czytam mange)!!!KONIEC SPOILERA!!!
Pozdro.
Nom, ja mangi jeszcze nie czytam, ale łatwo jest się tego domyśleć, jak narazie jestem na 100 epie, i był tylko jeden motyw o akatsuki. Więc to co przedstawiłem to poprostu moje hipotezy (już onzanczyłem, że spojler )
Pytanie Spoilerowe: Czy ktoĹ kto czytaĹ mange to mĂłgĹby mi powiedzieÄ (napisaÄ tu albo wysĹaÄ mi wiadomoĹÄ) co jest po odnalezieniu Tsunade-sama no i jak juĹź zostaĹa Hokage... Oraz czy jest jakiĹ odcinek poĹwiÄcony Kakashi'emu jak wszczepili mu sharingana ????????????????????????????
SPOILER!!!!!!!!
O Kakashim masz od 239 odcinka mangi do 244. Jego historia i miedzy innymi jak wszedł w posiadanie sharingana
KONIEC SPOILERA
Wie ktoś może czemu Dattebayo spóźnia się z wypuszczeniem 196 epka Naruto???
Bringer Of Peace
Moim zdaniem fillery sie skoncza wtedy gdy twrocom skoncza sie te glupie pomysly poki leci im forsa za to fillery beda nadal emitowane (w japoni fillery sie przyjely nie wiem jakim cudem i popularnosc wciaz wzrasta) wiec narazie poczekamy
Marcelinho: nie ma co sciagac od DB bo Aone ostatni porzadnie ruszylo z Naruto (185ep.) wiec warto na nich poczkekac
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
będą puszczać te fillery do tąd aż producenci nie dostaną ok 1 000 000 listów z błaganiem o litość..
Wiesz moge napisac tylko tyle, ze oni juz spokojnie moga leciec dalej. Lecz skoncza sie wtedy gdy naruto z fillerami zacznie tracic na popularnosci...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A czy ktoś może mi powiedzieć co napisało DB w ostatnim epku co przez to nastepny jest dopiero w środe? I jak myślicie do którego epka będą te shitowe zapychacze??
Długo. Ja prorokuje, że nigdy nie wrócą do mangi. Uśmiercą go jakoś(wybuchnie z przejedzenia ramen) i będzie koniec. Tak naprawdę, to może czekają aż manga się skończy.
A chętnie bym sobie obejrzał naruto takiego jakiego pamiętam
ulagboga rety...
Chodzi o to że w tym tygodniu w japonii byl puszczany movie 2 i dlatego nie wyszedl 196. więc wyjdzie dopiero 08.09
I przestancie zadawac te glupie pytania "kiedy sie skonczą fillery" itp bo nikt tego nie wie wiec darujcie sobie i czekajcie az zaczna isc zgodnie z mangą, wtedy powinno sie zrobic glosno i ogladalnosc wzrosnie.
Btw. Jak zaczną nadawać zgodnie z mangą to powinno sie zacząć od historii Kakashiego - tak dla waszej wiadomości.
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-08-05 20:32:44)
ulagboga rety...
Chodzi o to że w tym tygodniu w japonii byl puszczany movie 2 i dlatego nie wyszedl 196. więc wyjdzie dopiero 08.09I przestancie zadawac te glupie pytania "kiedy sie skonczą fillery" itp bo nikt tego nie wie wiec darujcie sobie i czekajcie az zaczna isc zgodnie z mangą, wtedy powinno sie zrobic glosno i ogladalnosc wzrosnie.
Btw. Jak zaczną nadawać zgodnie z mangą to powinno sie zacząć od historii Kakashiego - tak dla waszej wiadomości.
mogą a nie muszą, mogą ją całkowicie pominąć, wiesz Kishimoto jest do wszystkiego zdolny.
A tak z ciekawości, te odcinki od 1 do 136. To była w nich ominięta jakaś ciekawa histori, która była w mandze?
Macie tu fajne zdjęcie. Może już je widzieliście ale jeśli nie to podziwiajcie.:)
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-08-05 23:15:22)