Nie jesteś zalogowany.
Macie tu fajne zdjęcie. Może już je widzieliście ale jeśli nie to podziwiajcie.:)
było[bzdura], pozatym shitowy ten fotomontaż.
no w sumie mógłby być, ale neeeeee, to nie pasi taka twarz do kakasia^^
Ja myślę, że on nosi tą maskę, bo codziennie rano wtrynia czosnek dla zdrowia. Wiecie co by się stało, jakby ją zdjął?
To jest jego tajne jutsu
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-05 23:57:45)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Pewnie ma zmasakrowaną twarz.. innego powodu nie widze.
To skandal! W trzech pierwszych tematach, dwa są o tym samym tytule - i do tego o Naruto-[blee]
To jest wręcz ohydna sprawa!!!
skąd macie tą fotke??
moze sztuczna wlozyl ;p
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-08-06 11:41:49)
ja też bym był za wersją, że ma twarz zmasakrowaną
ja też bym był za wersją, że ma twarz zmasakrowaną
no ja nie wiem czy zmasakrowaną w tym zapychaczu co naruto sakura i saske chcieli zobaczyć twarz kakashiego,każdy kto zobaczył jego twarz odrazu sie zauraczł nią np tam gdzie jedli ramen, ale nie wiem czy można sie kierować zapychaczami bo one nie mają powiązania z fabułą ale ja bym stawiał na coś innego a nie zmasakrowana twarz
Jak gralem w Ragnaroka to spotkalem goscia który przeczytal na jakims forum o Naruto że zapychacze skończą się od 205 odcinka. Mam nadzieję. Znalazłem pare zajebistych filmików z naruto, oto one:
http://www.youtube.com/watch?v=EmJEfSLV … rch=Naruto
http://www.youtube.com/watch?v=a94mAVWD … rch=Naruto
http://www.youtube.com/verify_age?next_ … 7svw0m-wO0
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2006-08-08 09:02:26)
Ja bym wierzył pani Gieni
a Krystynie z Gazowni?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-08 13:29:40)
Ja bym Krystynie z gazowni nie wierzył. Już kiedyś powiedziała mi, że to Byakuya będzie głównym złym w Bleachu. Poza tym pani Krystyna jest dziwna. Ma zwyczaj pracować przebrana za postacie z anime.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Eghh, szanowni Państwo...
Mam złą i dobrą wiadomość..
Zaczne od dobrej.. - Krystyna z gazowni i Gienia Kłamią! Fillery nie skończą się na 205.. zadowoleni ?
Ale poczekajcie, mam złą wiadomość ..
Fillery skończą się przy 237-238 odcinku... Możecie mi ufać lub nie, aczkolwiek jest to najprawdopodobniejsze, bo manga kórą wyanimizowali kończy się na 237 odcinku który troche przerobili by można było fillery robić.. Co za tym idzie ? A więc idzie to że muszą zapchać luke od 136 do 238 fillerami, tak by manga musiała troche się rozwinąć, wtedy powrócą na prawidłowy tor. -.-
Z smutkiem i żalem dupę sciskającym (;p)
Guard
Eghh, szanowni Państwo...
Mam złą i dobrą wiadomość..
Zaczne od dobrej.. - Krystyna z gazowni i Gienia Kłamią! Fillery nie skończą się na 205.. zadowoleni ?Ale poczekajcie, mam złą wiadomość ..
Fillery skończą się przy 237-238 odcinku... Możecie mi ufać lub nie, aczkolwiek jest to najprawdopodobniejsze, bo manga kórą wyanimizowali kończy się na 237 odcinku który troche przerobili by można było fillery robić.. Co za tym idzie ? A więc idzie to że muszą zapchać luke od 136 do 238 fillerami, tak by manga musiała troche się rozwinąć, wtedy powrócą na prawidłowy tor. -.-Z smutkiem i żalem dupę sciskającym (;p)
Guard
Możesz mi wyjaśnić dokładnie o co ci chodzi ?? Bo ni cholery nierozumiem coś nabazgrał a w szczegulności "bo manga kórą wyanimizowali kończy się na 237 odcinku który troche przerobili by można było fillery robić." Co to znaczy że sie zakończy na 237 ?? Skąd to wiesz niby, wróżka ci powiedziała ??