Nie jesteś zalogowany.
Jak każdemu fanowi Naruto wiadomo, wczoraj była premiera 3 kinówki, tegoż anime. Więc dla leniwych proszę, linki do cam-ripów, kinówki:
wersja spakowana rarem (chyba AVI):
CD1
CD2
wiem, że rmvb i cam ripy to jedno wielkie gówno, ale do obejrzenia na raz są dobre:) Tymbardziej, że nadal dużo ludzi lubi RMVB.
EDIT: skubii a no fakt:P a ty też: -łaś nie -łeś.:)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-07 00:59:51)
pomyliłeś się Naruto Movie 2 >>> chyba 3
zresztą nieważne sciagam :]
Dzięki za link rmvb niestety ja większość ściągam rmvb bo mam neostrade a tam sA limity
Dzięki za link rmvb niestety ja większość ściągam rmvb bo mam neostrade a tam sA limity
cóż, miałbym limit to bym wolał w ogóle nie zassać niż oglądać rmvb xD
ja czekam na dvd-ripa ;P
danio@ napisał:Dzięki za link rmvb niestety ja większość ściągam rmvb bo mam neostrade a tam sA limity
cóż, miałbym limit to bym wolał w ogóle nie zassać niż oglądać rmvb xD
ja czekam na dvd-ripa ;P
dlatego napisałam, dobre do obejrzenia na raz;]
dlatego napisałam, dobre do obejrzenia na raz;]
I tak więcej razy nie opłaca się oglądać.
will see , do niektórych momentów warto wrócić ja b.czesto wraCam... Btw. Thx ^^
Hatake napisał:dlatego napisałam, dobre do obejrzenia na raz;]
no nie rozumiesz;] ja robię tak że ściagam jakąs wersje czegoś co mało zajmuje i oglądam, a potem jak chce mieć lepszą wersje to ściągam jakiś mkv, ogm, czy avi raw HDTV bądź nie.
Ja zaczekam na realesa od dattebayo, (jakoś sie do nich przyzwyczaiłem- głównie po obejrzeniu dwójki), a zastanawia mnie czy trzeci z kolei film trzyma poziom dwóch poprzednich??????
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-08-07 00:29:18)
Psychopata napisał:Hatake napisał:dlatego napisałam, dobre do obejrzenia na raz;]
no nie rozumiesz;] ja robię tak że ściagam jakąs wersje czegoś co mało zajmuje i oglądam, a potem jak chce mieć lepszą wersje to ściągam jakiś mkv, ogm, czy avi raw HDTV bądź nie.
Zrozumiałem bardzo dobrze.
Hatake napisał:Psychopata napisał:Hatake napisał:dlatego napisałam, dobre do obejrzenia na raz;]
Zrozumiałem bardzo dobrze.
aha:P no to ja może źle cię zrozumiałem, na to wygląda.
LUDZIE!! nie ściagajcie wersji RMVB! to jest fake[cholera][cholera][cholera] to jest kinówka namber 2...
skubii: moja pomyłka była jednak nieomylna:P
sorry wiem ze nie na temat ale powiedzcie mi czy wie ktos moze co jest z zapychaczami w naruto ( kiedy sie skoncza ? ) jak tak to prosze od odp. i wielkie dzieki ! pozdrawiam :]
sorry wiem ze nie na temat ale powiedzcie mi czy wie ktos moze co jest z zapychaczami w naruto ( kiedy sie skoncza ? ) jak tak to prosze od odp. i wielkie dzieki ! pozdrawiam :]
no to jak nie na temat to nie rób offtopa!!!!!!!!!!!!!
i po co się pytasz, jak i tak nikt ci nie odpowie, bo nikt nie wie, poza producentami naruto, a oni raczej ci tego nie zdradzą!!!!!!!!
hehe ale ostra ze mnie laska:D
wkurzony :[
Rofl żal mi was -.- nawet nie chce mi sie tłumaczyc czemu -.-
Ale sie cieszę, nareszcie ktoś wziął na siebie ten tytuł, DB zrobiła hardzik do Naruto movie 3:)
Ciekawe kto zajmie się napisami:)
Ale sie cieszę, nareszcie ktoś wziął na siebie ten tytuł, DB zrobiła hardzik do Naruto movie 3:)
Ciekawe kto zajmie się napisami:)
Ściągnę, obejrzę, a nuż mi się zachce przetłumaczyć... chociaż pewnie SLF się za to weźmie.
SLF lubię, ale ja zajmie się tym Kuruoshi z korektą Krustego, nie ma mocnych.....:)
ja sciagam ta wersje
http://yhbt.mine.nu/t/nmovie3.torrent