Nie jesteś zalogowany.
(Czy sa tu jakies dziewczyny? ktore wpadaj po napisy. Niewiem wpisujcie sie, wiekszasc facetow chciala by wiedziec ile dziewczyn wpada na ta stronke. Po napisy do swoich ulubionych anime.) --------->>> To moze tak. Wiekszasc anime robiona jest dla meskiego grona, no chyba sie zemna zgodzicie. A sa tu napewno dziewczyny ktore ogladaja anime. A wiec pytanie do dziewczyn. Co was w anime kreci ? chce poznac kobiecy punkt widzenia dotyczacy japonskiego anime.
Może cię zaskoczę, ale anime nie jest typowo męską rozrywką. Tak więc na pewno znajduję się tu mnóstwo dziewczyn. Lecz czy odpowiedzą na tak typowo szowinistyczne pytanie? (IMO trochę bez składni i sensu).
szowinizm - (fr.chauvinisme, od nazwiska Chauvin (z komedi Scribe'a), antygonicznej postaci zolnierza napoleonskiego, pelnego bezkrytycznego uwielbienia dla cesarza> skrajna postac nacjonalizmu, polegajaca na calkowitym bezkrytycznym stosunku do wlasnego narodu: wyraza sie w niedostrzeganiu wad wlasnego narodu i przecenianiu jego zalet, w pogardzie i nie nawisci do innych narodow: laczy sie czesto z dazeniami zaborczymi.
Wim ze nie jest typowa meska rozrywka, tak pytam z ciekawosci.
Co prawda miałem na myśli seksistowskie pytanie, ale nawet i szowinizm można podpiąć pod to. No bo w końcu niektórzy dzielą homo sapiens na ludzi i kobiety .
Yang napisał:
> No bo w końcu niektórzy dzielą homo sapiens na ludzi i kobiety
to mozna w biblii przeczytac dokladnie niepamietam gdzie ale jest
ara ara...
Pewnie w Księdze Rodzaju :P
No jak w Biblii tak napisali, to pewnie tak jest
A co oni tam wiedzieli
Imperare sibi maximum est imperium
Czy sa tu jakies dziewczyny?
widzę ze z niektórymi stwierdzeniami z Biblii wszyscy się zgadzaja No ale Polacy to bardzo religijny naród
nooo, pelnooo
np. moja jakze skromna osobka, to GIRL
I nie tylko wpadam po napisy, ale i tez sama je robie
Pytanie do dziewczyn. Co was w anime kreci ? chce poznac kobiecy punkt widzenia dotyczacy japonskiego anime.
Nie no, jestem pełny podziwu dla subtelności kolegi. Ja bym tak nie potrafił
Generalnie pewnie tak dużej różnicy nie ma. No chyba że mówimy o yaoi. Jednak w tym z kolei za dużo nie trzeba tłumaczyć co się podoba dziewczyną .
To ja sę przyznam XDD Tak tak, jestem dziewczyną ( wszyscy: Wow, kto by się spodziewał?) XDD
erbaX=> widzisz, u mnie akurat nie ma reguly, ogladam co mi sie podoba, nie patrzac i nie klasyfikujac tego na te rozne rodzaje animcow, po prostu dla mnie musi byc "to cos" co mnie dosl. zniewoli nie tylko kreska, ale i fabula, jakas w miare ciekawa. Musze ci powiedziec ze ostatnio malo anime mi sie podobalo, wszystko bylo na poziomie sredniawym, ale kiedy obejrzalam Trinity Blood, woow ! to jest to
Fabula extra, kreska wysmienita, paluszkiii lizac, noo i glowny bohater, mniamiii :> hehe
Też mi się wydaje, że nie ma specjalnych różnic w odbiorze, może jedynie to, że panowie w trakcie oglądania częściej kibicują postaciom z biustem, a panie skupiają się bardziej na tych bez biustu.
Co nas kręci w anime? Durne pytanie! Wszystko XDDD Przynajmniej mnie. Nie da sie tego wymienić, po prostu Anime nas przyciaga swoją fabułą, boskimi bishonenami XD i ogólnie sobą XDD
zrobcie zlot na 100% pojawia sie Kobiety i wtedy sie wszystko okaze:D a sam chetnie przyjade:) porozmawiamy:P jakas pianke sie chlapnie cosik sie zapali i bedzie git:) najlepiej zrobcie w Sosnowcu co bym daleko jechac nie musial:)
Jakbym był dziewczyną, to bym się nieco obawiał zjazdu po takim poście