Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy wie ktos gdzie w polsce mozna kupic te japonskie skarpety ?? ponizej podaje linka do foto : http://www.gulbransen.net/photos/japan/ … l-girl.jpg
bede wdzieczna za odpowiedz
Chyba wystarczy, jak są bardzo luźne i podobno przytwierdza się je na klej. Nie znam się, ale coś takiego czytałem.
P. S. senira, doradzam zaznaczenie płci w ustawieniach profilu, bo bez tego nie bardzo wiadomo, jak się do Ciebie zwracać.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-06 14:01:46)
a mozemy wrococ do tematu ??
pozatym z nika powinno wnioskowac senira-ona ale niech bedzie ze moze nie wiadomo ...
ladnie i czytelnie jestem Kobieta
O co chodzi z tym wiekiem? Tu, zdaje się, było sprzątane i nie bardzo się orientuję. A moja rada była praktyczna. Zdarzają się nieporozumienia...
P. S. 1969 to bardzo dobry rocznik: The Stooges, Black Sabbath, Van der Graaf Generator, MC5...
ladnie i czytelnie jestem Kobieta
Ładnie - owszem, czytelnie - powiedzmy, ale ze znakami diakrytycznymi byłoby nawet (jeszcze) ładniej i czytelniej (skoro tak zależy Ci na estetyce).
Domyślam się, że te skarpety sprzedają za granicę japońskie sklepy przez internet. Google powinien służyć pomocą.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-06 20:12:05)
rozglÄ daĹaĹ siÄ na e-bay'u?
P.S.
Akurat te na zdjÄciu sÄ
paskudne
Ale widziaĹem teĹź "w trybie live" inne i bardzo mi siÄ podobaĹy.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-08-06 20:48:22)
ze sa wysylkowe to wiem ale 12 funtow lub wiecej to jednak troche drogo...
Jeżeli ktoś wie, gdzie sprzedają, powiedzmy Radeony Xxxx (jeszcze na APx8), niech się może podzieli tą wiedzą. Tylko niedrogo, bo drogo - to można w sklepie nabyć drogą kupna.
A coś Ty myślała? Przecież to zbytek.
Skarpetki za 12 funtów... Trza przyznać interes się nie opłaca.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Trza przyznać interes się nie opłaca.
Pamiętaj, że ona jest Kobietą, a kobiety niż facety mają nieco inne priorytety (i nie tylko priorytety, na szczęście).
po pierwsze pisze sie faceci a po drugie jezeli potrafisz przeliczyc funty na zlotowki to drogi Obiwanshinobi, jest 60 - 70 zloty wiec wlasnie z tego powodu zaczelam ten temat a ze ty nie odrozniasz priorytetow od prosby to nie moja wina.
Dopóki nie porównujesz mnie z Tomem 21, zniosę te jakże błyskotliwe uszczypliwości i może nawet się nie popłaczę.
Seniro, naprawde jesli nie mozesz znalesc nic ciekawego posluchaj Suchego. Poszukaj na e-bay, bo tam nie kosztuja one 12, a gdzies 6 funtow poza tym mozna kupic tez inna waluta :)Razem z przesylka mozna za 7 funtow dostac.;)
Masz tu przykladowa aukcje:
e-bay
Pozdro[cool]
PS: Zdaje mi sie, ze w polsce tez widzialem taki skarpetki gdzies ... tylko nie wiem gdzie.[baka]
owszem w innej walucie tez mozna i znalazlam za 40$ plus 10$ wysylka.dlatego mialam nadzieje ze w kraju je mozna gdzies dostac bo to zawsze taniej wyjdzie jechac np. do wawy i przy okazji pozwiedzac. ale dziekuje za propozycje. :>
Strony 1