Nie jesteś zalogowany.
Spoko rozumiem Po prostu, szkoda
zawsze można sobie zrobić koszulkę z avatarem...ja jeśli się wybiorę to chyba tak zrobię ^___^
Ey a wiecie może, czy mogę zakupić (przez internet) gadżety (przypinki itp.), które będą sprzedawane na Dojiconie?
Możesz szukać na Allegro, czasem się tam pojawiają
powiem tak imprezka świetna szkoda że mnie tam nie będzie w moim przypadku za sam dojazd z takiego zadupia w którym teraz jestem w obie strony + koszt musiał bym zapłacić mnieje wiecej koło 100zł+wydatki własne licze najtańszym kosztem 60zł(mniej wiecej) czyli 160 zł za 2 dni:(:(:(:(:(:(:( więc dla mnie się to nie opłaca
dlatego prosze zróbcie takie coś w łodzi albo w okolicy:D:D:D
Ey a wiecie może, czy mogę zakupić (przez internet) gadżety (przypinki itp.), które będą sprzedawane na Dojiconie?
Czacha jak chcesz kupic upominki to mam dla ciebie coś specialnego[cool] jak będziesz chciał zgłoś się do mnie doskonale wiesz gdzie mieszkam:D mam jeszcze figurki z dragon balla:D te takie z ryeczku wodnego i naklejki tez dragon balla[szalony][szalony]pametacie? takie chamskie podróbki że zeza mają włosy nie w tę strone itp pamiętaj sprzedm ci to za jakie 30zł + koszty przesyłki(oczywiscie jak sam przyjdziesz [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
ah jeszcze tylko 5 dni :] szczerze powiedziawszy to przydalo by sie wczesniej zorganizowac jakis maly wypad tak zeby sie troche wczesniej poznac i ruszyc duza ekipa proponuje sroda/czwartek (piatek na ewentualne leczenie kaca ) jesli ktos jest chetny to pisac na gg 3713281 :]
Ostatnio edytowany przez necner (2006-08-07 15:02:27)
HAHAH Szefu nie mądruj się. Takie upominki to wiesz do czego się nadają Było się kiedyś maniakiem DB, oj było
Ja wybieram się ze sporą ekipą i obstawiam, że stanowiska wystawców będą odpowiednio "wyposażone" (czyt. przygotowane) na tego rodzaju zachcianki i spełnią oczekiwania każdego nie opróżniając przy tym zbytnio jego majątku, zapowiadają sklepiki fanowskie z kubkami i innymi bajerkami więc pozostaje tylko wierzyć xD
kingston zazdroszcze ci miszczu:D wyraj dla mnie pare mang xP
Stoisk będzie bardzo dużo, więc zaopatrzyc sie bedzie mozna niemal we wszystko. Wszystkie polskie firmy albo przyjeżdżają, albo wysyłają kogos z ich towarem, dużo też będzie stoisk fanowskich. Tylko miec pieniądze i kupować (dlaczego ja ich mam tak mało... )
Me to beDZIE ;3 yEEEEee ale ja mam blisko bo krakow ;3 to fajnie ^_^
Farciaz. ja sobie odpuszcze jeszcze w tym rokczu, ale w nastempnym jade i nie ma bata
Heh zazdroszczę tym co jadą...
Miałem jechać... niestety jakimś dziwnym trafem ktoś musi iść do pracy
Jeśli ktoś będzie miał na zbyciu koszuleczkę z konwentu bić śmiało do mnie chętnie odkupię
No i po, szkoda że niewielu ludzi z ansi było :/ Niemniej mnie się podobało xD Teraz odespać nieprzespaną nockę ^_^ Pewnie za rok też się pojawię.
A żeby nie było zbyt pięknie to IMHO za ciasny budynek, być może dużo sal etc. ale przejście w korytarzach szczególnie pierwszego dnia to był survival... Stoiska powinny być gdzieś oddzielone
P.S. Cosplay'e i koszulki rox
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-08-13 19:01:14)
własciwie ja bylam ale heh mało osob bylo wiec sie zmylam. zreszta malo sie udzielam bardzo na tym forum dlatego tez wyszlam z dziwnego zalozenia, ze raczej bede sie zle czula tak wyalienowana. a zaluje bo moglo byc milo
Szkoda, trzeba było zostać ^_^, pierwszego dnia o 14 było spotkanie użytkowników ANSI w bufecie (zjawiło się bodajże 7-8 osób). Chociaż, gdyby nie było tam kogoś kogo bym znał to pewnie też szybo bym się zmył A ogólnie było miło.
O, widzę, że Fisher też już w domu ^^ Akcja z kartką i telefonem mnie rozwaliła
Byłem pierwszy raz na konwencie i bardzo mi się podobało ;] Już się szykuję do konwentu BAKA w listopadzie...
~okashii trzeba było zostać. Jeśli widziałaś informację o spotkaniu ANSI, mogłaś przyjść. Szczerze wątpię czy czułabyś się wyalienowana
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-13 19:26:55)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Akcja z kartką i telefonem stanowczo rządzi xD Mój też pierwszy konwent, i pewnie wybiorę się na inne, niemniej do listopada pewnie nie zdążę zebrać na kolejny wypad _-_", a chyba nikt nie czuł się wyalienowany, byliśmy wśród swoich jakby nie patrzeć ^_^ Idę spać, bo ponad 24h na nogach, wliczając spacerki po Krakowie
kon jak zwykle 100% wypaśny
jednak te dwa dni.. stanowczo za mało ^^" Nie udało (nam) sie was wytropic.. a na oficjalne spotkanie niestety nie dotarliśmy. Za rok bedzie lepiej ^^