Nie jesteś zalogowany.
dzięki za odpowiedź ale to trwa ledwo 10 sekund dłużej jak istnieje wersaja powyżej 2 minut albo dłużej to wtedy ja prosze o odpowiedź
nie ma dłuższej wersji - jak na razie nigdzie nie znalazłem, nawet na płycie jest taka krótka.
Dzięki za info jakby co dajcie znać dzieki jeszcze raz:D
Nie zna ktoś strony z OSTami z anime Air gear bo muza jest zaje.... :D
Ostatnio edytowany przez Crusnik (2006-08-03 14:43:13)
Ach..chłopie, kobieto, czy kim tam jesteś...byś przeszukał ten temat to byś znalazł odpowiedź tu
Jest tam zajefajna wersja Silly Go Around(czołówka z .hack//roots)...po prostu cała piosenka, bo na OST(np. z torrent) jest tylko wersja TV
Silly Go Around wymiata[okej] jak całe .hack//roots i reszta muzy z tego
A ja ze swojej strony polecam Chang WuFei - Knock At Tomorrow's Door z Gundam Wing
SUPER PIOSENKA!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-03 15:03:50)
a prosze bardzo zapodaje pare kawaleczkow :
1 OP z Air Gear (mniam mniam)
Air Gear
2 EN z GITS SAC
Lithium Flover
Witam, posiada ktoś pierwszy ending DBGT w pełnej wersji?
Tak, mam tą mp3 (sie zwie "Deen - Hitori ja nai" trwa ponad 4min) a poza tą piosenką to jeszcze z DB mam tyle odezwij sie na gg bądź tlenie i podaj maila to Ci ją prześle.
Ostatnio edytowany przez dareios (2006-08-06 20:44:49)
To jest chyba opening. Ma ktoś ending z kinówki Prince of Tennis? (Nie znam tytułu)
poszukuje OST z Mobile Fighter G Gundam Jeżeli ktoś ma albo wie skąd wziąść to bede wdzięczny za link
na tej stronie można wysłuchać czterech piosenek.
W prawym dolnym rogu po lewej stronie można zmieniać utwory i strasznie podoba mi się track 4. Nie wiem jaki nosi tytuł. Proszę o pomoc i jeśli ktos by to miał, to mógłby to zauploadować? Tylko proszę nie na megaupload! Najlepiej na www.rapidshare.de
Będę bardzo wdzięczny.
Jakby co, to nie oglądałem GITS 2nd GIG jeszcze. Liczę na IDG
Siemka mam prosbe czy moglby ktos wyslac mi na emilka lub wrzuci na MU takie kawalki (niektore znich juz byly ale linki niestety juz niedzialaja a ja niewiedzialem o tym temacie a rejestracja na gendou rejestracja niedziala aaaa)
- Life is Like a Boat (Bleach ale chodzi mi o wszystkie inne wersje niz wersja tv czyli 1 minutowa z chaczykiem)
- shool rumble opening i ending (z pierwszej czesci i takze prosil bym a raczej blagal o i pelne i wersje tv w tym przypadku)
- Mai-Hime OP i ED (ale i cale pioseneczki tych dwuch mnie interesuja wiec hehe )
pliska
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-08-08 11:50:50)
aaa jak wyzej blagam musze chociarz wiedziec jak sie nazywaja te pioseneczki ze school rumble plissssssskaaaaaaaa
Ja sobie wyciagnalem z Shuffle! Opening mi sie bardzo podoba, moze i wam sie spodoba. Nigdzie nie znalazlem tej piosenki i szczerze mowiac nawet nie wiem jak sie nazywa, ale jesli ktos jest zainsteresowany to tutaj(rapidshare-30 dni po nie sciaganiu przepadnie;p) jest do pobrania Milego sluchania...
PS: Kafej jesli chcesz to moge OP/ED z School Rumble tez wyciagnac.
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-08-09 20:58:26)
piosenka z chórkiem z hack rootsa prosił mnie o nią ~Tion na PW, ale dam całej reszcie. Pojawia się zazwyczaj na końcu odcinka. Mam nadzieję, że to o nią chodziło.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-09 22:21:58)
kOcham cię, o nią chodziło, jest maGiczna thx...
heh bardziej mnie interesuja pelne albo chociarz jak sie zwa hehe ale jezeli mozesz to i tak bedzie great najgorsze jest to ze byly juz podawane linki do school rumble w tym temacie ale kurcze juz niedzialaja myslalem ze ten co umiescil linki z lituje sie i chociarz na emilka pusci a tu lipka heh ;(
Siemka mam prosbe czy moglby ktos wyslac mi na emilka lub wrzuci na MU takie kawalki (niektore znich juz byly ale linki niestety juz niedzialaja a ja niewiedzialem o tym temacie a rejestracja na gendou rejestracja niedziala aaaa)
- Life is Like a Boat (Bleach ale chodzi mi o wszystkie inne wersje niz wersja tv czyli 1 minutowa z chaczykiem)
- shool rumble opening i ending (z pierwszej czesci i takze prosil bym a raczej blagal o i pelne i wersje tv w tym przypadku)
- Mai-Hime OP i ED (ale i cale pioseneczki tych dwuch mnie interesuja wiec hehe )
pliska
Prosze udalo mi sie nawet linki do normalnych piosenek wykolowac
School Rumble
Wyciagniete:
ED
OP
Orginalne:
ED
OP
Ten link od orginalnego OPa nie dziala(przynajmniej mi), ale to wina servera, na ktorym jest i powinien zadzialac w najblizszym czasie. (Ja juz tam mialem tego typu motywy ze 1 dnia link nie dziala, a 2 juz tak). Zycze milego sluchania i mam nadzieje, ze zadowolony jestes Kafej :-D
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-08-09 23:43:36)
NO to teraz jestem waszym dluznikiem do konca zycia naprwde tego szukalem (mam tylko nadzieje ze te linki zaczna chodzic hehe) DZIEKI
Wciąż szukam OST z Mobile Fighter G Gundam ktokolwiek widział ktokolwiek wie???