Nie jesteś zalogowany.
ech.... czekac i czekac na to jak skończą się te zapychacze
Możesz mi wyjaśnić dokładnie o co ci chodzi ?? Bo ni cholery nierozumiem coś nabazgrał a w szczegulności "bo manga kórą wyanimizowali kończy się na 237 odcinku który troche przerobili by można było fillery robić." Co to znaczy że sie zakończy na 237 ?? Skąd to wiesz niby, wróżka ci powiedziała ??
n/c
Zeby nie manga to nikt nie przejmował by sie zapychaczami ja tam mam nadzieje ze z chwila ukazania sie 200 odcinka anime wejdzie na mangowy tor pozyjemy zobaczymy!chociąż nie powiem te zapychacze są coraz lepsze! nie licząc tego odcinka z Ino!paranoja!
To, że zapychacze są coraz lepsze to nic nie znaczy. Byle g***o może być lepsze od tych fillerów
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2006-08-08 21:44:08)
wlasnie jak by chociaz byly na poziomie bleacha lub zeby caly czas bya jedna historia ( jeden watek ) to moze by wciagaly ale tak to lipa
wy się cieszcie, macie jeden zapychacz tygodniowo, ja jestem w naruto na ~170 odcinku i mam nawet po kilka dziennie ^^
Jestem zdołowany, ja już dosłownie nie wytrzymuje tych zapychaczy. Aż chce mi sie klnąć...
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2006-08-08 22:37:40)
Jestem zdołowany, ja już dosłownie nie wytrzymuje tych zapychaczy. Aż chce mi sie klnąć...
każdy to wie i czuje, nie musisz się chwalić...
wy się cieszcie, macie jeden zapychacz tygodniowo, ja jestem w naruto na ~170 odcinku i mam nawet po kilka dziennie ^^
Aaaaaaa, a ja jestem na 125 epie, i dopiero mnie to czeka, shit ...
Tyy, to nieoglądaj zepsujesz sobie zabawe. Naprawdę, w tych fillerach DOSŁOWNIE ośmieszają niektóre postacie, nie mówiąc o naruto. Ci co nie czytają mangi to moga nie wiedziec ale jest naprzykład tak: w Naruto upada i łapie sie za dupe wykrzykując zdanka z dattebayo a w mandze wyglada to tak Naruto upada może powie damn(cholera) i siedzi cicho, nie zachowuje sie jak niedojeb tak jak w anime. Hehehe ;p troche zawiły ten przykład, ale naprawde, ośmieszają postać Naruta w Naruto..
A ty co, wróżka?
Jaką mangę? O czym ty człowieku pieprzysz?
Przecież te fillery nie mają NIC wspólnego z jakąkolwiek mangą. To jest kompletny wymysł tych od anime.
Więc nie pieprz od rzeczy, bo niektórzy to mogą cię nawet zabić za rozsiewanie plotek.
Ja tam zaczalem ogladac naruto od poczatku.. kto wie moze jak obejze do 135 ep. jzu sie fillery skoncza bo ja nie sety z nimi nie wytrzymalem....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ma ktos mange naruto na kompie ? chetnie zobaczylbym i poczytałbym a te zapychacze da sie wytrzymac jak sie jest fanem naruto (chociaz sa smiesze)
niektóre sa smieszne jak ktos niejest fanem to nie rozumie tego
to już jak narkotyki - niedługo będzie detoks... fani-zombie na głodzie...
A ty co, wróżka?
Jaką mangę? O czym ty człowieku pieprzysz?
Przecież te fillery nie mają NIC wspólnego z jakąkolwiek mangą. To jest kompletny wymysł tych od anime.
Więc nie pieprz od rzeczy, bo niektórzy to mogą cię nawet zabić za rozsiewanie plotek.
OMFG CZLOWIEKU, jak nie rozumiesz co pisze to sie zamknij cieciu, n/c głupota ludzka nie zna granic.. jakie plotki rofl ?
Ja tylko mówie że te fillery ośmieszają mange -.-
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-08-10 14:04:30)
czytalem od 1 do 7 stronki tego tematu i jest jedyny temat zapychacze RESPEKT guys a ogulnie to jest teamt o całym naruto ale co ja tam wiem
ja moge kogos pewnie zdenerowac ale uwielbiam ten zapychacz z maska kakashiego i gotowaniem ramen ten fragmet co Naruto ulepia kakaashiego z ciasta jest the best !! ale co a tam wiem
A ja przez te cholerne zapychacze zanudziĹam sie tak, Ĺźe juĹź nie pamiÄtam sama, na ktĂłrym odcinku po prostu odpuĹciĹam sobie Naruto -_-' Takie tasiemce to moim zdaniem nie najlepszy pomysĹ...