Nie jesteś zalogowany.
Ludziska właśnie pojawił się nowy epek Higurashi czyli 17 do pobrania jak zwykle z tokyotosho.com cieszmy się!!
To super, ale poczekam do wtorku aż limit się zzeruje(naprawdę dużo niepotrzebnego syfu naściągałem). A Ergo Proxy nadal nie ma i nie ma
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-30 23:34:54)
od razu rzuciło mi się w oczy nawiązanie do poprzedniego rozdziału:) i jak narazie chyab tylko te 2 mają takie samo zakończenie:)
Niby się te rozdziały zgadzają, ale Ooishi jest nieco za miły w 14 i 15 epku. W poprzednim rozdziale był chamem i zdecydowanie coś ukrywał (Po co się chciał spotkać z Satoko?).
BTW, powoli mi wraca chęć do pracy, więc spróbuję się jutro wziąć za ten 17 ep.
lb333 wrócił ale już ktoś napisy zrobił do 15 i 16 epa
lb333 wrócił ale już ktoś napisy zrobił do 15 i 16 epa
W porozumieniu ze mną
Poza tym byłem w domu, ale dopadło mnie lenistwo straszne (nawet na forum mi się pisać nie chciało).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-30 23:50:40)
to już chyba wiemy do kogo miał pretensje tom:D
SPOILER>>> EPEK 17 -> ĹAMACZ PAZNOKCI!!!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-31 17:57:29)
A kiedy będą napisy do 17ep???
APeopleRaw przedstawia:
[cytuj]The Detective Chapter
18. Part 3 - Demon's Blood - 250MB
[download page][/quote]
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-08-05 23:11:55)
O czekałem na tą wersje.Wielkie dzieki.
pojawił sie najnowszy 18 epek Higurashi jak zwykle na tokyotosho czeka na pobranie:D
na FansubTV jest na DDL ;]
ale polskich napisów niema i nie będzie to kara za grzechy
Tylko mi się tu nie dołować proszę . Jestem pewien, ze wielki Oyashiro-sama nie zapomniał o swoim potomstwie
A tak na poważnie to chce zaznaczyć, że półmetek już za nami i szczerze mówiąc jakoś nie spieszy mi się do rozstania z tą "słodziutką" serią...
a ja mam głupie pytanie czy lb333 dalej bedzie robić napisy czy nie a jak nie czyjest ktoś kto się tym zajmie???
Nie wiadomo, czy ~Ib333 opuściło lenistwo.
Może w tej chwili tłumaczy?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-09 14:14:19)
Nie wiadomo, czy ~Ib333 opuściło lenistwo.
![]()
Może w tej chwili tłumaczy?
Nie mogę teraz robić napisów, bo mi komputer nawala. Jak ponagrywam dane na płyty i zrobię formata, to będę dalej tłumaczył. Wysłałem do Ardusa_11 PW z pytaniem czy może dokoczyć 17 epa, ale nie wiem czy doszła, bo nie odpowiedział.
Tak więc, jeśli ktoś chce dokończyć za mnie, to mogę mu wysłać to co zrobiłem (ok. 10 minut).
No no ciekawe wydaje mi się to anime choć nie będę ukrywał że licze na małą żeź
czy naprawde warto zassać to anime czy też to strata czasu w jakiś sposób, kto mnie w jakiś sposób przekona do tej serii. I dlaczego Ayu tak sie guzdra z wydawaniem tego bo jak narazie to zrobili tylko 7 epków chciałem to ściągnąć jak by wydali już całą serię ale boje sie że do tego czasu seedów już nie będzieni nie bedę miał tego skąd ściągnąć tak więc zaczołem przed godzinką z torrenta ssać pierwszt ep. A co do tego tematy na forum to przeczytałem go całego i spoczątku niecła polewka z waszych wypowiedzi o tym że to muzgojebne, psycho jebne anime no i te wasze klątwy totalna polewka
:D chyba powiem ziomkowi żeby sobie poczytał to bedzie miał taką samą polewką jak ja. A co tych planowanych morderstw na niewiernych i beszczeszczących wyznawców mangi i anime to może mugłbym się dołączyć co ?? jak sądzicie
super że jednak napisy będąrobione sam bym zrobił gdyby nie 3 egzamy we wrześniu