Nie jesteś zalogowany.
Zapychacze, zapychaczami chociaż odcinek 196 niesie ze sobą nadzieje na wzrost poziomu tych fillerów gdyż co tu dużo mówić podobał mi sie i nie nudziłem się na nim, jak to do tej pory było.
No niestety ale ja w to wątpie że te zapychacze się tak szybko skończą
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … 25&page=25
według tego co piszą na tej stronie to napewno do 199 epa są zapychacze a dalej nic nie wiadomo
tżeba czekać i koniec
no właśnie do 199 więc może od września nuda się skończy, przez te 20 dni będę optymistą(nie mylić z trzema debilami na torach:D:D)
[cytuj]wiem i cie rozumiem ten ale jakby dawali cały czas historie to by manga nie wyrabiala tak mi sie zdaje lol
a wogule kto chialby ktos jaby dawali caly czas glowna fabule!?! to absurd( to zart nie zabijacie nie!!!!!!!)[/quote]
Może i potrzebne, ale ja po (chyba własnie) curry życia sie po prostu poddałam... Co za dużo to niezdrowo...
Rofl, albo wy głupkami do kwadratu jesteście albo nie znacie sie ani troche na naruto wiec nie czaicie o co mi chodzi... omfg..
[cytuj]A to co niby kuźwa jest?
Zanim zaczniesz kogoś wyzywać od cieciów to:
1. Pisz składnie.
2. Przypomnij sobie co napisałeś chwilę wcześn
A ja mam dla ciebie jedną poradę:
1. Pomyśl zanim postniesz takie bzdury
HAHAHAHA [roftl][roftl][roftl][roftl]
Oczywiście mistrzu ty jesteś najlepszy i wiesz wszystko. Więc oświeć mnie swoją cudowną wiedzą i wytłumacz skąd wiesz, że ilość odcinków w Naruto będzie taka sama jak ilość chapterów. Bo ten 237 odcinek końcowy filerów miał odpowiadać chpterowi 237 w mandze, tak?. Kod Leonarda da Vinci przy twoich zdolnościach szyfrowania wypowiedzi to pikuś
To teraz ja cię poinformuje że jeszcze nie widziałem Anime na podstawie Mangi które by miało tyle samo odcinków co Manga chapterów. Ale Naruto jest wyjątkowe a ja się nie znam, więc tu pewnie będzie fenomenalny wyjątek od reguły.
PS: Guard proszę pisz bardziej składnie i zrozumiale bym ja prosty człowiek mógł zrozumieć. I jak ktoś nie rozumie bo jest "głupkiem" to nie należy się obrażać tylko mu wytłumaczyć. Dla tak zdolnego miszczusia jak ty to nie powinien być problem
PS2: Jak co z miłom chęciom dowiem się czego nie wiem o Naruto. Mam nadzieje że oświecisz nas i powiesz jakich to wspaniałych żeczy nie wiemy.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-11 00:59:20)
Kod Leonarda da Vinci przy twoich zdolnoĹciach szyfrowania wypowiedzi to pikuĹ
Przed chwilÄ oglÄ daĹem ten film - rewelacja A wracajÄ c do tematu: podpisujÄ siÄ wszystkimi koĹczynami pod wypowiedziÄ ~Feniks'a_Ognia
Though officially no longer under the direction of
This Wednesday, studio Pierrot president Yûji Nunokawa gave a press commentary to TV Aishi, one of the main Japanese affiliates for the highly acclaimed Naruto television series concerning the upcoming new lineup for their animated entertainment schedule
"We are very excited about the upcoming schedule for this Fall" Nunokawa stated. "The new season of Sugar Sugar Rune is currently underway and our writers have been focused on a new direction for the Naruto animated series. Though officially no longer under the direction of Mr. Kishimoto's esteemed manga work, we feel that close fans of the series will enjoy what we have come up with for Naruto and his new adventures in the seasons to come."
Jednym słowem kapa
Możesz podać źrudło tej informacji ?? Bo trochę mi się wierzyć nie chce
Jeśli to prawda a ja dobrze zrozumiałem co jest napisane, to tylko sie powiesić.
Uznajmy, ze to co tu pisze nigdy nie istnialo;P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
~gandi, daj link do tekstu źródłowego
wiecie moim zdanie wróca do fabuły mangi dopiero gdy pojawi sie w niej możliwość zrobienia dłuższej przerwy z zapychaczami żeby manga znawu mogła odskoczyć od anime taj jak teraz
Coś tutaj było, ale już tego nie ma.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-08-11 10:57:43)
OBADAJCIE TO - ciekawe czy prawdziwe, bo z tego co wygląda to ten ktoś ma mocny argument to potwierdzający:)
Czas pokaże
200 ep bedzie końcowym zapychaczem...
wy jeszcze macie nadzieje, ze te zapychacze sie skoncza? :-D
Ludzie świetna nowina! Musicie to zobaczyć!
OMG czyzby slowo cialem sie stalo ?! no to sie zacznie akcja