Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, niektórzy może wiedzą co to za strona i jak trudno się na nią dostać. Właśnie dostałem cynk, że przez weekend jest otwarta rejestracja.
http://www.filelist.org/signup.php
Bardzo polecam tą stronę. Naliczane ratio jest, więc radze seedować bo nie wiadomo kiedy znów będzie otwarta.(a zaproszeni nie prowadzą)
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-08-12 13:10:21)
Skoro trudno na nią się dostać, czyli nie warta jest zachodu. Nawet mnie nie kusi by wpisać ten adres w wyszukiwarkę. Bo skoro trudno się dostać, tzn. że mało tam ludu musi być, a skoro mało ludu, to pewnikiem całe g... tam się znajduje. Więc nie dziękuję, nie skorzystam. Wolę wybierać stronki o łatwym dostępie z dużą ilością informacji. "Ja ne"
Nic ciekawego na niej nie znalazłem...
Nie rozumiem twojego rozumowania ale spoko nikt nikogo do niczego nie zmusza. Strony pokroju filelist, polishtracker itp jak dla mnie są najlepsze źródłem informacji chodzi głownie o prędkości jak i o żywotność pozycji. Na takie strony są zapodawane głownie nowości i spełnione req.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-08-12 15:31:40)
Skoro trudno na nią się dostać, czyli nie warta jest zachodu. Nawet mnie nie kusi by wpisać ten adres w wyszukiwarkę. Bo skoro trudno się dostać, tzn. że mało tam ludu musi być, a skoro mało ludu, to pewnikiem całe g... tam się znajduje. Więc nie dziękuję, nie skorzystam. Wolę wybierać stronki o łatwym dostępie z dużą ilością informacji. "Ja ne"
Hahaha
wielkie dzienki za poinformowanie ( nie wiem do czego mi to ędzie potrzebne... ale co tam jeszcze dzisiaj sie zarejestruje )
bylem na filelist i moge je smialo ocenic osobiscie uwazam, ze ten site jest cienki malo gier na PS2 (to mnie glownie interesuje), anime takze bardzo malo. TorrentBytes juz duzo lepiej wypada pod wzgledem anime ja korzystam z 3 site'ow :
PT - jako zrodlo do polskich releasow.
TB - jako zrodlo do anime
TL - jako zrodlo do gier
ta z filelist coś się popsuło
kiedyś o wiele więcej stuffu było
Strony 1