Nie jesteś zalogowany.
Ciekawostka: w całkiem sobie zacny (ale w sumie niedorównujący Disciples II i HoM&M 3) Age of Wonders: Magia Cienia da się grać nawet przez e-maile (ciekawy patent), ale najwyraźniej nie da się grać na jednym kompie. Ja nie doszukałem się odpowiedniej opcji w instrukcji ani w menu, a mam oryginał. Bez sensu.
Ciekawostka: w całkiem sobie zacny (ale w sumie niedorównujący Disciples II i HoM&M 3) Age of Wonders: Magia Cienia da się grać nawet przez e-maile (ciekawy patent), ale najwyraźniej nie da się grać na jednym kompie. Ja nie doszukałem się odpowiedniej opcji w instrukcji ani w menu, a mam oryginał. Bez sensu.
masz na myśli "gorące siedzenie"?
bo jeśli tak to ja mam "Age of Wonders: Tron Carnoksiężnika" i się da.
Ktos tu pisal o 8 osobach... jasne tepo nie lepsze od szachow
Ja pisałem Jako stary wyjadacz w H3 Online mogę Wam oświadczyć, że istnieje coś takiego jak ograniczenie czasowe tury zawodnika. Np. po minucie kończy się Twój ruch. Oczywiście do tej minuty nie zaliczają się tylko walki.
A co do neta i IP. Do H3 nie trzeba szybkiego neta. On tylko co turę wysyła informacje.
Ja mam Neo 256/128 i tworząc grę nieraz nawet mam programy p2p włączone i wszystko jest OK.
Tylko trzeba pamiętać aby zarezerwować sobie duuuużo czasu. Bo wiem z doświadczenia, że aby dokończyć zachowaną grę na np. 4 osoby trzeba sporo czekać aż każdy znadzie czas wolny.
Tak więc, szykujcie wojska i w nedzielę/poniedziałek/wtorek mogę Was ograć
ja gram zwykle Twierdzą, a super dobry to tez nie jestem, ale o wiele szybciej mozna sie szkolić grając z innymi
jesli chodzi o połączenie to tcp/ip
a w sprawie Heroes 5 to nie gram w to z 2 powodów : nie poszły by u mnie i przynajmniej z tego co widziałem to strasznie długo sie wszystko ładuje, ale to pewnie też kwestia sprzętu
Mnie sie laduje szybko dosc. H5 wymaga duzo ramu. Przy moim 1GB juz smiga, a sprzet poza tym mam nienajnowszy Radeon9600 i Duron1800, ale ram robi swoje i nie narzekam Sam gram "ludzmi", ze gram malo to nawet nie pamietam nazwy zamku Oo
;)
Ja chetnie zagram choc moje umiejetnosci nie sa genialne:D:D:D:D Jak ktos mi napisze jak i kiedy na gg (7336726) to b.chetnie:)
Jejuku grajmy kocham tom gre niema lepszej czesci od 3 .Musze was uprzedzić że dawno niegrałem ale znam prawie wszystkie plansze prawie na pamieć )więc pograjmy tylko w jakomś dużą plansze i nową i oczywiście w dużo osób.
Na jutro
tylko ile osób bo faktycznie na 8 to przerąbane zdeczka , po za tym na jakiej mapie (byleby był gral) , i czy koniecznie z AB bo co po niektórzy mogą nie mieć ( ja mam ale co z innymi)?
Ja jutro odpadam, nie bedzie mnie w domu pol dnia, drugie pol bede zajety. Milej gry zycze!
Ja jestem otwarty na jutro i kazdy dzien po 15.30 tylko uprzedzcie mnie bo musze sobie zainstalowac a to bedzie wymagalo odemnie podlaczenia cd romu ) i nie Armagedon Blades bo niemam chyba ze sobie sciagne to powiedzcie wczesniej
Ja proponuję zwykłago herosa zagrać i rozpocząć jutro prze 19 (w 5 godzin chyba damy rade nie )
Ehh HOMM3 to nieśmiertelna gra Nigdy nie grałem online ale z chęcią bym spróbował. Wersja mi jest obojętna
dla mnie najlepiej żeby nie było zbyt późno wieczorem (wstaje stosunkowo wczesnie a wysypiac sie lubie ) a jak bedzie dużo ludzi to mozna sie podzielic po 4 i równolegle rozgrywac a następnego dnia pozmieniac przeciwników
niegralem jeszcze online ale nie da sie wygenerowac wlasnej mapy ?? Jak zainstalujecie dodatki do HOMAMa ( AB i SoD ) to w tworzeniu mapki (w edytorze) masz zaklatke edytuj losowo i wtedy da sie na mapce wszystko poukladac
Mapka może być z gralem byle by był w losowym miejscu (proooosze) , i runde dać chociaz 2 minuty co ...