Nie jesteś zalogowany.
fajnie że już jest jak tylko skończe ściągać z rizon.net to ładuje się na wasz server
Możesz przecież na 2 na raz być
a mnie zaraz ku****a wezmie
jak sie połączyć z kanałem kożystając z opery proszę o pomoc
ok juz sie dołaczyłem... hmmm... ale co dalej... hmm...
cholera nie weim jak z tego sciągac :(.... jak to było hmm...
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-08-14 13:59:47)
A ja nie wiem gdzie mam wpisac haslo ktore dostalem w e-mailu czy ktos pomoze
to se kurcze najnowszego irca będę musiał zainstalować i się nauczyc obsługi
Suchy a to jest proste Szybko opanujesz.
Tak na szybko, szybki link dostępu do kanału, wkleić do firefoxa (na IE też działa, nie wiem jak w Operze):
irc://irc.IrcHighWay.net:6667/ansi
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-08-14 23:51:38)
No to jutro chyba się przełamię i spróbuję pierwszy raz skorzystać z irc. I mam taki czysto ludzki odruch, a co właściwie da nam to irc??? W dobie obrazków i szybkich łączy? Pamiętam jak na studiach "szamani" ciągle gawędzili, czego oni na komputerach w unixie i irc nie tworzą. Jakoś mnie do tego nie "ciągło"
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-08-15 00:37:03)
Można się pośmiać, poznać lepiej ludzi. Sama pierwszy raz dziś korzystałam z irca Fajna rzecz
moze mi ktos pomóć bo mam problem żeby połączyć się przez xchata:( jak by ktoś mogl napisać co po koleji robić byłbym wdzięczny:D
ja zarejestrowałem w mIRC swój nick i nie moge z niego korzystać.... na razie
Ja jak zwykle mam problem[baka]Niby wszytsko zainstalowalam itd. ale nie wiem co dalej... wyskakuje mi okienko no i nie wiem co robic, a czytalam co piszecie w tym temacie i w ogole...no nie kapuje tego[placze]
może ktoś by się znalazł do pomocy ale najpierw musisz podać więcej szczegółów tzn. co zainstalowałaś i jakie okienko.
masz szczęście że ard jest nieobecny
Za pozno... pobawilam sie z tych troche stwierdzilam ze jest glupie i juz nie mam...[zly]
ja jej wytlumaczylem ona i tak nie wie :] dalem jej nawet link i pupa :]
[URL=http://img251.imageshack.us/my.php?image=ehhze2.jpg][/URL] hmm...