Nie jesteś zalogowany.
To hamachi jest potrzebne tylko jeśli masz wewnętrzne ip.
Co do wersji to krucho :/ Każdy ma inną
Znalałem jedynie w necie patcha do SoD. Po zainstalowaniu będziemy mieli wersję 3.2.0.0
@ Kuna_kun co takiego starego hama polecasz??
To chyba najnowsza wersja jest... Ale nieważne... Byleby szło pograc w Hirołsów
czemu nikt nie ma tej biednej wersji ktora ja mam :/
ale czekajta nowa sobie juz sciągnęłam:D tylko nei wiem ktora to:P
Przepraszam, czy nie miałoby sensu umówić się na HoM&M 3 Złotą Edycję PL z ostatnim patchem do Złotej Edycji PL? W sklepach za 20 złotych, na dwóch CD. Grania a grania, zgodność też powinna być. Ja mam sklepową.
Popróbowałbym się w Disciples II - Rise of the Elves (PL, czyli Bunt Elfów). Nie w tej chwili, bo nie mam zainstalowanej i niekoniecznie w dodatek (RotE, podobnie jak wcześniejszy Powrót Galleana zawiera podstawkę, czyli Mroczne Proroctwo - dziś nie ma sensu kupować samego MP, bo obydwa dodatki je zawierają).
Przepraszam, że się wkaszaniam do wątku o Hirołsach, ale Disciples II to nie mniej zacna turówka i sławę jej należy głosić.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-15 00:04:27)
Nieczytałem całego tematu bo jestem padnięty
razem? dlaczego nie?
online zagram ale tylko w SOD (zresztą na raz zainstalowane mam 3 z 2 dodatkami)
nie jestem świetny ale i nie skończona łamaga.
ktokolwiek chce niech wysle PW
dobra, ja moge zagrac w AB. moja wersja to 2.1.0.0
albo w zwykłego heroesa -wersja 1.0.0.0
jakby cos to mam SH jeszce
sh w werszyn 3.0.0.0 ( chyba ze cos nie tak sprawdziłam:P)
a moja to już Złota Edycja wersja 3.2.0.0
e tam:P ja bym sie tak nie cieszyła , bo nie zagrasz ze mna i Elvisem
stary jak mozna grać jeszcze w heros 3 jak jest tak genialna gra jak heros 5 !! ja h3 grałem z 7 lat i długo czekałem na h5 która jest dla mnie praktycznie idealna! teraz czekam na disciplles 3 tez pewnie bedzie rewelka
Jesli stac Cie za zakup Herosow 5 to prosze bardzo Poza tym jest jeszcze cos takiego jak sentyment do starych gierek
na zakup, i jeśli Twoj komp ma odpowiednie paramtry, u mnie sie heroes tnie , co z kolei strasnzie mnie wkurza, ato z kolei powoduje ze nie gram:/
e tam:P ja bym sie tak nie cieszyła , bo nie zagrasz ze mna i Elvisem
A w weekendy prócz nas mogą dołączyć się 2-3 inne osoby
yuuki napisał:e tam:P ja bym sie tak nie cieszyła , bo nie zagrasz ze mna i Elvisem
A w weekendy prócz nas mogą dołączyć się 2-3 inne osoby
pamiętam, pamiętam
u mnie sie heroes tnie , co z kolei strasnzie mnie wkurza, ato z kolei powoduje ze nie gram
Zagraj w Disciples II - Bunt Elfów, to odechce Ci się wszelkich Hirołsów (może z wyjątkiem trójki), odechce Ci się 3D i w ogóle odechce Ci się realnego życia.
P. S. Przypominam, że HoM&M 3 Złota Edycja, Disciples II - Bunt Elfów i Disciples II - Powrót Galleana stoją w sklepach po dwie dychy. Szkoda transferu na jakieś kombinowanie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-19 23:44:04)
yuuki napisał:u mnie sie heroes tnie , co z kolei strasnzie mnie wkurza, ato z kolei powoduje ze nie gram
Zagraj w Disciples II - Bunt Elfów, to odechce Ci się wszelkich Hirołsów (może z wyjątkiem trójki), odechce Ci się 3D i w ogóle odechce Ci się realnego życia.
P. S. Przypominam, że HoM&M 3 Złota Edycja, Disciples II - Bunt Elfów i Disciples II - Powrót Galleana stoją w sklepach po dwie dychy. Szkoda transferu na jakieś kombinowanie.
oo hmm mialam nawet kiedy ów tytuł w ręce, ale jakos po obrazkach za bardzo strategią mi zajechało,a coż hmm, ja tak średnio za takimi przepadam.
dobra a teraz kolejna sprawa...
szukam chętnego na H3 Ab wersja 2.1.0.0 do zagrania online rzecz jasna;)
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-21 15:34:37)
oo hmm mialam nawet kiedy ów tytuł w ręce, ale jakos po obrazkach za bardzo strategią mi zajechało,a coż hmm, ja tak średnio za takimi przepadam.
A czymże są HoM&M 3, jeżeli nie strategią? Disciples II mają bardzo podobną mechanikę, tylko prostszą (to prawie klon Hirołsów - lepszy od oryginału, hehe). System walki raczej w stylu Golden Sun, tudzież innych klasycznych jRPGów (oczywiście w 100% turowy, żadnego ATB). Natomiast grafiką biją inne tego typu dwuwymiarówki na przysłowiową głowę (i tak już chyba zostanie in saecula saeculorum, o ile nie nastąpi renesans 2D).
Wiesz może, czy mając Złotą Edycję da się zagrać z posiadaczem samego AB na przykład? Wyjaśniam, że Złota Edycja to podstawka i obydwa oficjalne dodatki w jednym, czyli również AB. Nie miałem okazji pograć w Hirołsów online, ale z Tobą bym się spróbował.
A czymże są HoM&M 3, jeżeli nie strategią? Disciples II mają bardzo podobną mechanikę, tylko prostszą (to prawie klon Hirołsów - lepszy od oryginału, hehe). System walki raczej w stylu Golden Sun, tudzież innych klasycznych jRPGów (oczywiście w 100% turowy, żadnego ATB). Natomiast grafiką biją inne tego typu dwuwymiarówki na przysłowiową głowę (i tak już chyba zostanie in saecula saeculorum, o ile nie nastąpi renesans 2D).
Wiesz może, czy mając Złotą Edycję da się zagrać z posiadaczem samego AB na przykład? Wyjaśniam, że Złota Edycja to podstawka i obydwa oficjalne dodatki w jednym, czyli również AB. Nie miałem okazji pograć w Hirołsów online, ale z Tobą bym się spróbował.[/cy
tak, ja wiem ze heroesy są stratrgią turową, chodzilo mi natomiast bardziej o to czy siscpiles jest taka strategia strategią typową, ehh.. wiem ze ciężko zrouzmięc kobietę;) mam nadzieje ze przeczytales moje PW, i bedziesz wiedział ze do mnie trza mowic jak do buca komputerowego;) wiec zdradź mi czym jest owe ATB, proszę.
co do twojego zapytania, odpowiedź brzmi: nie wiem.
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-22 10:00:38)
bylby ktoś chętny na partyjke jutro ?
jaka masz wersje?