Nie jesteś zalogowany.
Oby to sie sprwadzilo.
A już zacząłem się zastanawiać, czy doczekam tego przed trzydziestką ;-). Jednak, jak napisał Psychopata, poczekajmy, bo takie nowiny były już wcześniej i nic z tego...
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! DĹUGO NA TO CZEKALIĹMY 200epek Konoha's Yellow Flash Appears tak byĹ nazywany 4 Hokage
Edit:no wĹaĹnie nie wiadomo czy po Kakashi Gaiden nie dadzÄ
znowu zapychaczy bo tytuĹ 205 epka to begin of Next Generation i nie wiadomo czy to next gen nie oznacza nowej generacjii zapychaczy:(
Ostatnio edytowany przez Piechur (2006-08-14 16:38:48)
W sumie nie oznacza to końca zapychaczy może potem dalej będą je dawać.
Ja bym podszedł do tego z dystansem.Póki co to niepotwierdzona informacja...ale pomarzyć można.
Chyba każdy zauważył, że przy tych tytułach nie ma dat?
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-08-14 17:22:44)
czyli miałem dobre przeczucia co do 200 odcinka
Yeahhh koniec fillerów xD Kakashi Gaiden to napewno nie fillery, a Next Generation to nie jest nazwa odcinka tylko oni tak napisali. Czyli koniec fillerów i kontynuacja fabuły mangi :>
Chyba, że dali Kakashi Gaiden bo ludzie narzekali^^ A potem i tak znów puszczą zapychacze:/
nie ma co spekulowac hehe wystarczy cierpliwie poczekac na ep 200 i sie dowiemy
Prawdopodobnie zapychacze będą, ale na pewno nie odrazu po KG. Co za idiota by wrócił na tor mangi tworząc jedynie 3 odcinki anime? <Choć u tych ludzi od filerów wszystko jest możliwe...> Teraz trzeba wieżyć, bo wiara działa cuda.
PS1. Co do odcinku 205 zgadzam się w 100% z Guardem, ludzie poprostu nie wiedzą jak się będzie zwał 1 epek 2 serii i dlatego obecnie ma taką nazwę...Mam szczere nadzieje, że to nie jest fake...
PS2. Jako ciekawostkę podam, że nowe odcinki Naruto pokrywać się mają z jakimś innym NOWYM projektem <?????>, acz kolwiek jest to info zaczerpnięte z jakiegoś angielskiego forum...więc nie radzę brać tego na poważnie.
Ostatnio edytowany przez Gabriel665 (2006-08-14 18:36:04)
Nie!!! To nie może być prawda[placze]. A ja liczyłem że zapychacze potrwają gdzieś do 230 odcinka. A tu takie coś, jeszcze do tego napisali to na tej stronce. Na której informacją tam zamieszczonym można ufać. Nie, jak to jest prawda to oszaleję[rip][rip][rip].
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-08-14 20:04:05)
Super
To koniec zapychaczy a odcinek 205 i opis Next Generation oznacza prawdopodobnie powrót po 2 czy 3 latach z treningu i kontynuacja przygód z Mangi. Ja w to wierze !!! puki co
Co do tego info wcześniej o tym że mają odejść od mangi i zacząć na własną ręke robić serie dalej to niewierze. Poprostu ktoś sobie kawał zrobił a nie którzy się przejeli i tyle.
No nareszcie
albo czy przypadkiem orbita ziemi się nie przestawiła i jest teraz 1 kwietnia?
czekam na starszą Hinatę
Pwnie żart ze strony twórców - kolejny raz damy nadzieje fanom ( chyba że im się pomysły skończyły jak Naruto jest młody i teraz będą zapychacze z Młodocianym Kakaashim w roli głównej )
AT LAST!!!! No w koncu, do jasnej ciasnej, się to cholerstwo skończy!!! A jeśli to tylko głupi żart, to swój gniew wyładuję na wszystkich w promieniu 100 metrów... Niech nikt wtedy lepiej nie podchodzi! XD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-15 00:17:25)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
To koniec zapychaczy a odcinek 205 i opis Next Generation oznacza prawdopodobnie powrót po 2 czy 3 latach z treningu i kontynuacja przygód z Mangi.
Właśnie wg mangi (jakiej znów "Mangi"?) teraz byłaby kolej na Kakashi Gaiden, czyli retrospekcje z wczesnej młodości Kakashiego. To mi dawać.
O kur.. jeżeli to prawda, to będzie zaj...
no to sie ciesze:) wkoncu cos normalnego bedzie:) nic tylko czekac
Feniks_Ognia napisał:To koniec zapychaczy a odcinek 205 i opis Next Generation oznacza prawdopodobnie powrót po 2 czy 3 latach z treningu i kontynuacja przygód z Mangi.
Właśnie wg mangi (jakiej znów "Mangi"?) teraz byłaby kolej na Kakashi Gaiden, czyli retrospekcje z wczesnej młodości Kakashiego. To mi dawać.
Ja nie czytam Mangi więc nie wiem dokładnie co powinno być dalej. Byle było tak jak jest w mandze a jak ma być młodość Kakashiego to niech będzie.
Już się nie mogę doczekać Hinaty i może Naruciak-ślepota coś zauważy (Taki zemnie romantyk )
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-15 00:40:36)
ludzie łzy szcześcia po prostu buuuuuuu jak sie ciesze niech ktos poda mi chusteczke [ale jestem zły ze te zapychacze sie skończyly B( grr a tak je lubiłem(znaczy lubie nadal bo ten z 196 to całkiem dobry był pierwszy raz widzialem gaia z otwarta 5 brama :O)ale tak z tymi zapychaczami to na pół serio z wami mowie(znaczy pisze:P)]
ja moge powiedziec tylko jedno feniks ze niestety tak nie bedzie :Już się nie mogę doczekać Hinaty i może Naruciak-ślepota coś zauważy i odrazu mowie ja sie tego po prostu domyslam a ma ktos dostep z internetu do mangi naruto to plz niech da linka na moj email ale co ja tam wiem
a własnie czy po 205 ep bedzie losy naruto jak był na trenie czy to pominom to ? czy w mandze to pomineli? czekam na odp ale co ja tam wiem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i jeszcze raz A nie dam rady niech ktos napisze bo bzika dostane Bo jak kiedys człek sie nudził jak nie było anime(fragment z pewnej gazetki o anime )nie podam jakiej
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-08-15 10:57:21)