Nie jesteś zalogowany.
Nikt nie wie - i z tym się należy pogodzić. A dopisywanie się bezpośrednio pod własnymi postami nie należy do dobrego tonu (wysłanego już posta można dowolnie edytować).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-15 01:01:37)
wiem i tak specjalnie pisze ale co ja tam wiem nara bo pozno u mnie
Hmm... no chyba najwyższy czas zacząć zwalniać miejsce na Naruto, bo już dawno nie zagościło to anime na monitorze, oby tylko to nie był kolejny psikus:P
P.S.: ~sebastianx ty chyba z mojego miasta jesteś:) ale cię nie znam:P A co do tych postów, skoro wiesz to nie pisz ich jeden pod drugim, bo to źle o tobie świadczy i moderatorom możesz podpaść.
Hmm... no chyba najwyższy czas zacząć zwalniać miejsce na Naruto, bo już dawno nie zagościło to anime na monitorze, oby tylko to nie był kolejny psikus
Nie ma musu, żeby oglądać zaraz po zsubowaniu przez DB. Można poczekac nawet kilka tygodni, aż się sytuacja wyklaruje. Naruto nie zając, nie ucieknie.
Starfox napisał:Hmm... no chyba najwyższy czas zacząć zwalniać miejsce na Naruto, bo już dawno nie zagościło to anime na monitorze, oby tylko to nie był kolejny psikus
Nie ma musu, żeby oglądać zaraz po zsubowaniu przez DB. Można poczekac nawet kilka tygodni, aż się sytuacja wyklaruje. Naruto nie zając, nie ucieknie.
Oj Obi czy ja mówiłem o DB? Jeśli powrócą do mangi, to i tak będę czekał na wersję od AonE:P
Naruto nie zając, nie ucieknie - dlatego czekam, tylko na AonE. Swoją drogą jest tyle innych świetnych anime, że takie Naruto to tylko miły dodatek do takiego np. One Piece'a:D
Eureka seveN się kończy, a i SunaBouzu nie starczy na długo (tylko czekać, aż dobrzy ludzie to zsubują) - Naruto rozjaśnia szary żywot ćpuna promykiem nadziei na przyszłość, w której będzie co oglądać przez czas bliżej nieokreślony.
Obi to zacznij oglądać One Piece, to ci bardziej rozjaśni żywot niż takie Naruto:P
Ĺťeby nie było, że offtop to napiszę... ogólnie naruto jest fajne, ale zapychacze pozostawiły niesmak, który trudno będzie naprawić:P
Obi to zacznij oglądać One Piece, to ci bardziej rozjaśni żywot niż takie Naruto:P
Żeby nie było, że offtop to napiszę... ogólnie naruto jest fajne, ale zapychacze pozostawiły niesmak, który trudno będzie naprawić
Naruto przede wszystkim oznacza dla mnie mangę, którą czytałem zanim zobaczyłem anime. Ta manga trzyma poziom i jakoś tam przeorała mi mózg samą ilością przeczytanych przeze mnie chapterów. A jeśli w One Piece biją się na szpady, to ja dziękuję (próby zrobienia sobie nawzajem przez walczących czymś takim krzywdy nie wyglądają poważnie).
Oj widać, że nie oglądałeś One Piece, bo nie przypominam sobie by ktoś z głównych bohaterów walczył szpadą(jeden nawet walczy 3 katanami na raz):P
Więc najpierw obejrzyj i później oceniaj:P
Starfox napisał:Obi to zacznij oglądać One Piece, to ci bardziej rozjaśni żywot niż takie Naruto:P
Żeby nie było, że offtop to napiszę... ogólnie naruto jest fajne, ale zapychacze pozostawiły niesmak, który trudno będzie naprawić
Naruto przede wszystkim oznacza dla mnie mangę, którą czytałem zanim zobaczyłem anime. Ta manga trzyma poziom i jakoś tam przeorała mi mózg samą ilością przeczytanych przeze mnie chapterów. A jeśli w One Piece biją się na szpady, to ja dziękuję (próby zrobienia sobie nawzajem przez walczących czymś takim krzywdy nie wyglądają poważnie).
Polecam ci poczytać Satan 666 - Manga przypomina Naruto i jest naprawdę świetna. Aż się dziwie że jeszcze niezrobili anime. Pewnie to przez nazwe ehh.
Naruciak wraca Hurra
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-15 08:55:02)
Więc najpierw obejrzyj i później oceniaj
A ty najpierw czytaj ze 2 razy co krótsze posty, zanim na nie odpowiesz.
Nie oceniam One Piece, bo go nie widziałem, ale gdzieś czytałem, że to o piratach (a może nie to), a skoro o piratach, to jestem uprzedzony bo gdzieś w tle majaczy ten genre "płaszcza i szpady" - płaszcz bym jeszcze ścierpiał, ale "za truciznę dziękujemy".
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-15 10:46:15)
Niestety ale chyba raczej nie wraca naruto na tor mangi. Na animenewsnetwork znikneły już odcinki od 200. Czyli raczej to był chyba żart.
No to żart im się udał:D
Niestety ale chyba raczej nie wraca naruto na tor mangi. Na animenewsnetwork znikneły już odcinki od 200. Czyli raczej to był chyba żart.
Za takie żarty do szpitala w gipsie się wysyła Nie no napewno wraca do Mangi nawet nie żartujcie że tak niebędzie.
sebastianx masz tu stronke z mangą tłumaczoną na polski: klik
A masz moze wczesniejsze rozdzialy?? Albo chociaz do rozdzialow ktorych tam brakuje od 180 do 245?? Jakbys znal jakas stronke wdzieczny bym byl Ci bardzo:D[respekt]
A moze ktos moglby mi powiedziec czy sa tam jeszcze jakies rozdzialy po walce Naruto vs Saskue nad ta dolnia(tam gdzie sie anime konczy. Chodzi mi oczywiscie o rozdzialy pomiedzy 180-245.
Angelo: gdzie "tam" ?