#81 2006-08-15 14:11:05

AceMan
Użytkownik

Odp: Konwent DOJIcon 6 (12-13 sierpnia 2006)

Starfox napisał:

AceMan przecież ja też z tobą gadałem xD ale pewnie nie spojrzałeś na nick'a:P

Tak? smile_big

A kiedy i o czym? Bo rozmawiałem z dużą liczbą osób oczkod

A sam kon był jednym z najbardziej udanych na których miałem okazję być.
No to teraz kierunek Ecchikon :]

#82 2006-08-15 14:19:51

Starfox
Użytkownik

To ja cię pochwaliłem za nie wstawienie "czasów końcowych" w Mai Hime i Otome:P
Lepiej się pod subedit'a ogląda:)

#83 2006-08-15 14:33:20

AceMan
Użytkownik

Aaaa, to byłeś ty.. no tak, hehe smile_big

A wybiera się ktoś na Ecchicon w następny piątek? smile

#84 2006-08-15 16:07:52

Logan
Użytkownik

Kisiel napisał:
Logan napisał:

Nie ma czego żałować, normalnie umarłem z nudów... nie bawią już mnie takie spędowiska kupa gdybym chcioał się wynudzić to zostąłbym w domu a nie tłukł się pare godzin w pociągu.[shithappens]

Kisiel napisał:

No comments. Tylko buraki uważają to bez sensu.

Kisiel, takie pytanie na ilu konach byłeś?? Ja na ponad 40 więc nazywanie kogoś burakiem, tylko z powodu tego, że mówi że na każdym konie nic nowego nie ma jest ciosem poniżej pasa.

To są tylko moje odczucia, nie musisz sie z nimi zgodzić, ale nie musizsz obrażać mnie za to, że mówię co myśle.

Ja nie mówie, że na takich konach jest mnóstwo dzieci... takich jak ty. Tak dla mnie jesteś dzieckiem.

#85 2006-08-15 16:13:40

Wanderer
Użytkownik

Sorka, Logan, ale to tak samo jak mówić, że już nie chodzisz na imprezy bo zawsze jest tylko picie, czyli zawsze to samo. Po 40 razach ci się znudzi? XD Mnie nie... lol. Wiesz, byłem tam 1 raz, więc możesz mi zarzucić, ze nie wiem, o czym mówię. Tylko że ja tam jadę, by się spotkać z ludźmi i z nimi się dobrze bawić. Czy to konwent anime, czy impreza w klubie, jeśli jesteś w dobrym towarzystwie, to nigdy się nie znudzi. Może po prostu nudziłeś się w swojej paczce...?

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-15 16:18:54)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#86 2006-08-15 17:03:35

Logan
Użytkownik

Wanderer napisał:

Sorka, Logan, ale to tak samo jak mówić, że już nie chodzisz na imprezy bo zawsze jest tylko picie, czyli zawsze to samo. Po 40 razach ci się znudzi? XD Mnie nie... lol. Wiesz, byłem tam 1 raz, więc możesz mi zarzucić, ze nie wiem, o czym mówię. Tylko że ja tam jadę, by się spotkać z ludźmi i z nimi się dobrze bawić. Czy to konwent anime, czy impreza w klubie, jeśli jesteś w dobrym towarzystwie, to nigdy się nie znudzi. Może po prostu nudziłeś się w swojej paczce...?

oceniajać konwent oceniam organizacje, klimat konu nie spotkanie ze znajomymi, bo ze znajomymi to się moge zgadać na jakąś kameralną imprezkę, prawda gracol[szpan]
ocena 5/5 za spotkanie ze znajomymi.
ocena 1/5 za organizacje i klimat.

oceniając kon pod względem spotkania ze znajomymi mylicie pojęcia[cholera]

Ostatnio edytowany przez Logan (2006-08-15 17:05:28)

#87 2006-08-15 17:28:48

gracol
Użytkownik

Logan napisał:

oceniajać konwent oceniam organizacje, klimat konu nie spotkanie ze znajomymi, bo ze znajomymi to się moge zgadać na jakąś kameralną imprezkę, prawda gracol[szpan]

Prawda, prawda! szpan

#88 2006-08-15 17:38:28

Mavet
Użytkownik

a ja nikogo z ansi oprocz ace i Kretona nie widziol ;3 ciekawe czemu XD bo bylem o 14 w bufecie ;p jezor

#89 2006-08-15 18:14:55

Kisiel
Użytkownik

Mavet napisał:

a ja nikogo z ansi oprocz ace i Kretona nie widziol ;3 ciekawe czemu XD bo bylem o 14 w bufecie ;p jezor

W niedzielę? jezor Chodziło mi o sobotę
przyjedzcie na bakę

Logan - byles kiedys orgiem? umiesz chyba tylko narzekać. i czym poprzesz te swoje 40 conow? To byl moj 6 i się cieszę. A c oty byś chciał nowego? rewolucję? qrde... n/c dzieki nam fandom jeszcze żyje. trzeba wspierać każde przejawy wniesienia go na wyższy poziom.
Jak dla ciebie 6 lat roznicy to dziecko - naprawdę wspolczuję
jestes w tej neiznacznej mniejszosci na szczescie. klimat jest jak w anime - nei każdemu się podoba dane anime itd itp. Ty tylko widzisz minusy..
konwent ocenia sie za caloksztalt.

10721827ve.gif

#90 2006-08-15 18:22:59

Logan
Użytkownik

Kisiel napisał:
Mavet napisał:

W niedzielę? jezor Chodziło mi o sobotę
przyjedzcie na bakę

Logan - byles kiedys orgiem? umiesz chyba tylko narzekać. i czym poprzesz te swoje 40 conow? To byl moj 6 i się cieszę. A c oty byś chciał nowego? rewolucję? qrde... n/c dzieki nam fandom jeszcze żyje. trzeba wspierać każde przejawy wniesienia go na wyższy poziom.
Jak dla ciebie 6 lat roznicy to dziecko - naprawdę wspolczuję
jestes w tej neiznacznej mniejszosci na szczescie. klimat jest jak w anime - nei każdemu się podoba dane anime itd itp. Ty tylko widzisz minusy..
konwent ocenia sie za caloksztalt.

Czy byłem kiedyś orgiem?? otóż może cie to zdziwi, ale tak. chcesz szczegóły?? Asucon 1-2, Manga Natsu 2000, Nanashi no Con 1-2 ( to tylko wierzchołek góry lodowej) bo byłem orgiem na ponad 10 konach więc wiem coś o organizacji konu, i właśnie pod tym względem oceniam konwent.

Jeśli fandom to banda popaprańców opierających się wiedzą na temat pokamona czy dragon bala to żałuje, że jeszcze nie umarł.

rocznikowo patrząc to nie 6 a 7 lat, a to sporo. Zajmowałem sie anime na długo przed twoją fascynacją japońską animacją.

#91 2006-08-15 18:56:22

ronaldo23
Użytkownik

I po co te kłótnie tylko to potraficie robić powinniście sobie pomagać Logan ty powinieneś mu wytłumaczyć dlaczego ci nie podobało jakie elementy ci nie pasowały powinieneś podzielić się wrażeniami.To jakie każdy miał wrażenia to jego osobista sprawa.A ty Kisiel nie powinieneś pisać mu że się mylił to jego osobiste zdanie nie podobało mu się to nie nikt nie kazał mu jechać i tracić pieniędzy.Może napisać post że con był do bani przeczytają to może 8 osób i tyle i koniec nikt nie będzie dawał mu pretekstu do dalszej kłótni i popisywania się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem.Więc zakończcie tą niepotrzebną wymianę zdań i wyzwisk nic na tym nie zyskacie.

Sorry za błędy i za to że mogłem kogoś urazić tym postem.Uwagi do wiadoości kierować na PW. lub gg

Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-08-15 18:57:56)

#92 2006-08-15 19:58:10

Mavet
Użytkownik

Kisiel a ino bedziesz na baka ? ale tym razem daj sie spotkac XD btw bylem w sobote o 14 ino byla tam 2 grupki chyba ale nei widzialem nicka Kisiel XD czy kogos z anime sub xD a zapiekanke kupilem XD hyhyhyhy ale i tak mi nei smakowala cos... na 2 raz pujde cos na miescie wszperac ;]

#93 2006-08-15 20:10:18

gacek21
Użytkownik

Kisiela (Kisla?) mozna bylo poznac po tym ze jadl... kisiel smile_big Na pewno widziales. Bylismy na kanapie zaraz kolo wejscia jezor

#94 2006-08-15 20:17:33

Wanderer
Użytkownik

Taa... siedzieliśmy chyba w 5 na kanapie po prawej od wejścia. Była Inuś przebrana za Jirayę (piła Pysia jezor), Kisiel co jadł kisiel jezor, Gacek co... chyba nic nie pił ani nie jadł... jezor ja byłem z herbatką i kolega Kiśla (sorry nie pamiętam nicka baka). Potem wpadli jeszcze Strusic i Fisher, a że nie było miejsca to poszliśmy na dwór. Jeśli byłeś tam dokłądnie o 14, to nie mogłeś nas nie zastać oczkod

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#95 2006-08-15 20:50:22

gacek21
Użytkownik

Ja nic nie jadlem i nie pilem. Najpierw siedzialem na oparciu a potem jakos sie wcisnalem na ta kanape smile_big Kolega Kisla mial nick lenin1905 jezor Musiales nas widziec

#96 2006-08-15 21:58:42

Yaku
Użytkownik

Kisiel napisał:

Logan - byles kiedys orgiem? umiesz chyba tylko narzekać. i czym poprzesz te swoje 40 conow? To byl moj 6 i się cieszę. A c oty byś chciał nowego? rewolucję?(..)

Cieszyłbym sie widzac konwent przygotowany przez Logana. Jesli tak nie podobał mu sie obecny  napewno ma jakis niesamowity pomysł na przeprowadzenie lepszego zjazdu otaku.
Zamiast narzekac mozna cos zrobic ^^
Z drugiej strony jesli mu sie nie podobał - coz. I mnie wiele rzeczy sie nie podoba choc inni za nimi szaleją. Według mnie DOJI jest najlepszym konem odbywajacym sie w Polsce. Na zadnym innym niebawiłem sie tak dobrze jak tutaj.

center

#97 2006-08-15 22:24:05

Inuś
Użytkownik

Na Bake pojade, jak mi troche kasy zostanie po Negiconie, ale raczej tak ^^

#98 2006-08-15 23:43:07

Mavet
Użytkownik

nyo jakies typki tam obok mnei siedzialy bo ja tam siedzialem tam na tej samotnEJ SOFie ;p bo bylo tak ze 3 kanapy byly 1 zajeta ( moze wy) 2 pusta  i 3 pelna (moze wy..) XD wiec moze pewnei widzialem XD ale jakos nie widzialem plakietek jezor

#99 2006-08-16 00:02:11

_KiRA
Użytkownik

gacek21 napisał:

Kolega Kisla mial nick lenin1905 jezor

Jeśli chodzi o mnie to sobie z nim troche pogadałem nad ranem, bardzo w porządku:), fajnie się z nim gadało:). Reszty nie widziałem, nawet 2 moich znajomych straciłem z mojego pola widzenia.

#100 2006-08-16 18:46:05

Kisiel
Użytkownik

ronaldo23 napisał:

I po co te kłótnie tylko to potraficie robić powinniście sobie pomagać Logan ty powinieneś mu wytłumaczyć dlaczego ci nie podobało jakie elementy ci nie pasowały powinieneś podzielić się wrażeniami.To jakie każdy miał wrażenia to jego osobista sprawa.A ty Kisiel nie powinieneś pisać mu że się mylił to jego osobiste zdanie nie podobało mu się to nie nikt nie kazał mu jechać i tracić pieniędzy.Może napisać post że con był do bani przeczytają to może 8 osób i tyle i koniec nikt nie będzie dawał mu pretekstu do dalszej kłótni i popisywania się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem.Więc zakończcie tą niepotrzebną wymianę zdań i wyzwisk nic na tym nie zyskacie.

Od tego są takie fora aby właśnie wyrazić swoje odczycia i podyskutować.

Logan napisał:

Czy byłem kiedyś orgiem?? otóż może cie to zdziwi, ale tak. chcesz szczegóły?? Asucon 1-2, Manga Natsu 2000, Nanashi no Con 1-2 ( to tylko wierzchołek góry lodowej) bo byłem orgiem na ponad 10 konach więc wiem coś o organizacji konu, i właśnie pod tym względem oceniam konwent.

Jeśli fandom to banda popaprańców opierających się wiedzą na temat pokamona czy dragon bala to żałuje, że jeszcze nie umarł.

rocznikowo patrząc to nie 6 a 7 lat, a to sporo. Zajmowałem sie anime na długo przed twoją fascynacją japońską animacją.

Gratuluję... więc wiesz jak ciężko jest zorganizować coś takiego. Nie podobało ci się, ok. Moze sam bys to lepiej zrobil? DojiCON był dobrym (jeśli nei bardzo dobrym) konwentem. Jak każdy miał wady - od tego eni da się ustrzec.
Są ludzie którym się o podoba i którzy pojadą na następną edycję - dla nich właśnei organizuje się takie imprezy. Tacy jak ty motywują ich do coraz cieższej pracy aby nie popełniać znanych błędów
Do sprawy fandomy poruszonej przez ciebie - w taki sposob witasz wielu nowych co dopiero zaczelo swoją przygodę z m&a. Miej do nich pretensjie, że od tego się dowiedzialie, od tego zaczynali. Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadal i był ponad nami.
Co do tego od kiedy sieinteresowałeś m&a to zarazem jest pozazdrościc i nie ma.
Kiedyś bło trudno o wszystko...

Mavet napisał:

nyo jakies typki tam obok mnei siedzialy bo ja tam siedzialem tam na tej samotnEJ SOFie ;p bo bylo tak ze 3 kanapy byly 1 zajeta ( moze wy) 2 pusta  i 3 pelna (moze wy..) XD wiec moze pewnei widzialem XD ale jakos nie widzialem plakietek jezor

My byliśmy na tej najbliżej drzwi smile i cspecjalnei kupiłem sobie kisiel na te okazje.. n/c XD

Virus napisał:
gacek21 napisał:

Kolega Kisla mial nick lenin1905 jezor

Jeśli chodzi o mnie to sobie z nim troche pogadałem nad ranem, bardzo w porządku:), fajnie się z nim gadało:).

I nawzajem smile

Dla wieli z was i nie tylko był to "dziewiczy rejs"
Poznałem na tym konie osoby co znam z netu od paru lat a dopiero odwarzyli się wyjechac i spotkać. Starzy znajomi też nie zawiedli. Praktycznie jak się od jednej osoby odczepilem to trafialem na następną smile_big Czasem to męczy... ale juz mi was brakuje

Co do next:
Diś pogadam na spotkaniu bakowym o oficjalnym spotkaniu na konie. Cos w stylu: "Osoby co interesują sie fansubingiem anime. Zjazd forumowiczów hardsubowych (ANFO) i softsubowych (ANSI)."

10721827ve.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024