Nie jesteś zalogowany.
Po rocznej przerwie Grupa S.W.A.T. wznawia jeden z największych konwentów w Polsce.
Jak zwykle konwent odbędzie sie we Wrocławiu ( chociaż nie ma podanej jeszcze lokalizacji).
Znająć SWAT to możemy się spodziewać mnóstwa atrakcji ( powoli odkrywają rąbka tajemnicy czego się można spodziewać). Ciekawe co tym razem wymyślą ( niezapomiany z BAKA Y2K4 Hentai Night [okej] )
Moze wybiegam w przyszłosc ale kto z ANSI ma zamiar być na tym konwencie???
Ja będę na PEWNO ( chyba że nastąpi koniec świata, lub tym podobne ).
A prosiłem aby jeszcze nie zakładać takiego tematu!!!!
Info jakie mogę podać:
jak na razie hentai night nie ma być
na 90% w tym samym budynku co Y2K4
w środę następne spotkanie organizatorskie dotyczące BAKI
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-16 18:30:15)
cóż, zważywszy na miasto z którego pochodzę raczej będę
Jeśli będę, to pewnie incognito, hehe.
A prosiłem aby jeszcze nie zakładać takiego tematu!!!!
Wybacz, niedawno wróciłem i nieczytałem postów na forum przez ostatnie 3 tygodnie.
A jak zobaczyłem że jest już info na temat konwnetu a na forum nie ma tematu to założyłem.
Rozumiem iż jesteś jednym z organizatorów???
Wybacz, niedawno wróciłem i nieczytałem postów na forum przez ostatnie 3 tygodnie.
A jak zobaczyłem że jest już info na temat konwnetu a na forum nie ma tematu to założyłem.
Dobra ja nie mam za złe
jestem w identycznej sytuacji prócz 3 tygodni - u mnie 2 i wycieńczenie z doji.
Rozumiem iż jesteś jednym z organizatorów???
pobocznym - zaoferowałem pomoc. ale jakis konkurs poprowadze i powalcze o hentai night
Jeszcze rok temu zastanawiałem się ( zaraz po Reanimation 4) czy niezgłosic sie do pomocy, ale nim zdążyłem się namyślić to odwołali.
A w tym roku kompletnie zapomniałem o BACE, bo tak to też pewnie bym zaoferował pomoć.
Ale Hentai Night musi być. Walcz o nią ( jestem z Toba )
ja mam nadzieje, że pojade, jak kieszonkowe cale na negiconie nie wydam
jakby co to ja na 100% jade
Jak mi sie uda to pojade
Stronka pod FF się rozłazi.
A już myślałem, że to tylko u mnie ;-).
Co do konwentu, to strasznie chciałbym na nim być, ale różnie to bywa. Nie jest to aż tak daleko, więc może się uda ;-). Przy okazji - planujecie znowu jakieś spotkanie "użytkowników forum animesub.info" ;-)??
hm mysle iz bedzie to mój 1 konwent
Przy okazji - planujecie znowu jakieś spotkanie "użytkowników forum animesub.info" ;-)??[/quote]
o_0 a było juz jakies???
No było takie małe w łagowie ok. 10 osób.
poprawka bylo 13 osob
a co do hentai night to uderzajcie do mnie mam troszke hentajcow i z mila checia pomoge w organizacji baki (w koncu bede mieszkal we wroclawiu (znowu))).
jakby co to wiadomosci zostawcie na gg albo na pm bo w tej chwili mam ograniczony dostep do inernetu niestety :[
o_0 a było juz jakies???
Chodziło mi o spotkanie na konwencie... Na Doji chyba było.
zobaczę jak się ułożą moje zjazdy, może przyjadę i odbiję sobie za dojicona
jak to ma nie być hentai night?!!?
co wy? nie chcecie miec konwentowiczów, czy co!?!?!
raz byłem na Bace (2 czy 3 lata temu) i z konwentu pamiętam tylko hentai night, gdzie na powierzchni schowka na miotły upchało się z dwustu peodfilów i około pięciu zapolonych fanów anime (w tym ja ). to było niezłe...
Hmmmmm ja bym pojechał bo nie byłem jeszcze ale co kryje się za nazwą(hentai night raczej jakie atrakcje np. multi orgia itp.)
Dobrze, ze już piszecie o tym konwencie. Mam nadzieje, że uda mi się przyjechać. Trzeba jakoś zagospodoarować czas i .. pieniądze
Mam nadzieje, że wkrótce pojawią się nowe informacje co do atrakcji na tym konwencie.