Nie jesteś zalogowany.
Wiem że kilka tematów na animesub.info już było o sklepach z gadżetami M&A jednak nie znalazłem tam zadowalającego mnie produktu bo poszukuej konkretnie jakiegos plakatu. Tak więc drodzy forumowicze, pomóżcie mi swoim doświadczeniem i podajcie kilka stronek lub firm które mogły by mi coś takiego wyprodukowac jak bym im dał odpowiedniom grafike.
JA też się zastanawiam ale ciekawi mnie też czy u fotografa idzie wydrukować interesujący mnie obrazek w formacie plakatu.
Małe zdjęcia i jaki kolwiek brak podania wymiarów plakatów. Jak dla mnie to oferta jest duża jednak kiepsko zaprezentowana.
Tak BTW wtrącę, że kiedyś chciałem aby mi zrobili plakat z JPG, popytałem, powęszyłem i dowiedziałem się, że kosztuje to koszmarne pieniądze (około 100 zł )
Imperare sibi maximum est imperium
Małe zdjęcia i jaki kolwiek brak podania wymiarów plakatów. Jak dla mnie to oferta jest duża jednak kiepsko zaprezentowana.
Miniaturki rzeczywiście małe, ale wymiary akurat są podane -
kredowe - Format: 38 x 52 cm,
superplakaty - Format: 82 x 110 cm
Ĺťeczywiście moje niedopatrzenie z tymi wymiarami. Ale może podacie jeszcze kilka adresów ??
Na Allegro jest dość ciekawa oferta zajrzyjcie tu: http://allegro.pl/item119831342_plakat_ … _1szt.html
fakt faktem oferta ciekawa, ciekaw jestem tylko w jakier rozdzilczoci musialby byc obrazek przed oddaniem do druku, aby to wygladalo jako tako.
Taaaa też sie zastanawiam... ale dobre i to ważne że taki wielki za niwielką cene... a co do obrazków to można i sporo znaleźć w dużej rozdzielczości albo samemu powiekszyc nie wiem jak nie znam sie ale pewnie sa takie programy...
To już lepiej zamówić namalowanie plakatu przez grafika. Miałem kiedyś taki, narysowany tuszem...
Ile dałeś?
NO żeczywiście ciekawa oferta, trzeba sie bedzie obok tego zakręcić.
jesli chesz plakat:p
wez udzial w konkursie na mojej www:p
jest do wygrania 1 plakat Dragon Ball i wiele innych ciekawostek.
KUrde no to cienko z plakatami w Polsce bo z tego co piszecie to wynika że albo na zamuwienie albo w konkursach tylko można zdobyć. POzostają mi chyba tylko sklepy zagraniczne. Echhhhhhhhhh:(
A dlaczego plakat ma być na papierze? Można przecież zamówić na materiale. Jedyny problem to znaleźć odpowiednią grafikę o dużej rozdzielczości.
Wydaje mi się, że to może wyjść nawet taniej. Skoro firma, dla której pracuję za baner reklamowy wykonany na wzmocnionym materiale kosztował za metr kwadratowy 60 złotych. Co w porównaniu z ceną znacznie mniejszego papierka... daje do myślenia. Pytanie brzmi, skąd pobrać odpowiednią graficzkę na taką powierzchnię?
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-08-15 11:17:11)
do druku wielkoformatowego wystarczy chyba 300 dpi
nom, tylko ze wiekszosc grafik w necie ma 72 dpi, a znalezienie czegos ciekawego powyzej 1024x768 jest wyzwaniem.
To ja wam pokażę stronkę z grafiką anime o większej rozdzielczości
STRONKA - TAPETY
można w prosty sposób zrobić sobie dość duży plakat na zwykłej drukarce tylko trzeba by było drukować poszczególene elementy obrazu (lekka znajomość w programie graficznym) najlepiej na photo papierze i poprostu łączyć kartki a4 taśmą z drugiej strony nawet całkiem nieźle to wygląda tylko trzeba idealnie je połączyą a tu trzeba cierpliwości.[kombinuje] Mam taki plakat tyle ze nie z anime wisi u mnie na siłce
To ja wam pokażę stronkę z grafiką anime o większej rozdzielczości
STRONKA - TAPETY
skany, ale nawet fajne. teraz tylko czekac, az ktos sie skusi pierwszy