Nie jesteś zalogowany.
Po prostu nie mogłem uwierzyć że nikt dotąd nie podał namiarów na te stronę.
A sprawdzałem kilka razy.
Kochani ... cudo! ===> JMP3
To sezam ...
A zaczeło się od tego że zafascynowany nowym singlem koncertowym pani YUKI JOY zaczełem szukac innych jej kawałków ... a tu wszędzie skromniutko.
Zdenerwowany nie dałem za wygraną i byłem dociekliwy... i co się okazało...?
Pani nazywa się Yuki Isoya
i jest niezwykle ważną postacia na scenie muzycznej japonii ale bardziej znana jako wokalistka zespołu "Judy and Mary". Jest po prostu odlotowa! Patrząc na jej drogę artystyczną to nic dziwnego skoro przyjazniła się z muzykami z B-52, co niesamowicie czuje sie w utworach i image.
Ale "JaM" swoje lata świetnosci mieli w 2001 a teraz tylko koncertują a YUKI rozpoczeła karierę solową.
W poszukiwaniu gdzie mozna by sciągnąć jej utwory odnalazłem w/w cudo
Sciąga się pojedyńcze utwory ale za to jaki wybór .....[yahoo]
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-08-16 22:04:07)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
hmm ciekawa strona a raczej mistrzostwo swiata naprawde niezle odkrycie dzieki juz skorzystalem hehe (a dopieor wlazlem) i chyba potrwa to dosc dlugo wiec wielkie dzieki
jak to dziala ?xD slaczki slaczki, wszedzie slaczki xD
Krótka instrukcja :
1. klikamy na obrazku albu jaki nas intereuje
2. dostajemy dostep do listu utworów na płytce
3. Jest tam koluman FTP klikamy na wybrany utwór
4. Otwoiera sie okno gdzie po minucie zaczyna sie coś sciagac anulujemy to sciaganie
5. wracamy do poprzedniej strony i mam juz miejsce gdzie przez zapisz jako sciagamy nasz utwór
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Nom, fajna stronka, choć Ayumi Hamasaki, Utady Hikaru, Kody Kumi, Orange Range i paru innych fajnych zaspołów na niej brakuje.
PS. Nie wiem, mi się żadne dodatkowe okno nie otwiera, poprostu ściągam utwór i tyle.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-08-16 22:36:00)
cholera t strona jest chyba po chińsku xD
Nom, fajna stronka, choć Ayumi Hamasaki, Utady Hikaru, Kody Kumi, Orange Range i paru innych fajnych zaspołów na niej brakuje.
tu sie nie zgodze. Sa, tylko trzeba umiec szukac W pierwszym "OKIENKU" trzeba wybrac druga pozycje, co pewnie oznacza 'autor' bo pierwsza to pewnie 'piosenka'
zeby nie byc goloslownym ; Orange Range
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-08-16 22:47:40)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A to sorki, źle patrzałem. To chyba najlepsza stronka jaką w życiu widziałem! Ale Utady Hikaru nie ma, sprawdziłem.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-08-16 23:37:28)
O jezu ile OSTów z anime.....
a tyle się trzeba było naszukać...
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-08-17 00:09:45)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
oooo dżizas, świetna!!!! znalazłem to, czego nie potrafiłem znaleźć, hehe:D
zmineiam zdanie ta strona jest cudowna !!!!!! normalnie 8 cud swiata !!!!!!!
Szkoda tylko, że nie można szukać po tytułach anime (a może można O_o?)
Heh, trochę szkoda że nazw niektórych dość ważnych dla mnie zespołów nie ma napisanych w zrozumiałym dla mnie alfabecie.
A OSTy po tytułach anime idzie szukać, trzeba wybrać w okienku obok szukanego tekstu to trzecie (które oznacza tytuł albumu), i wpisać tytuł anime. Działa jeżeli tytuł anime jest zawarty w nazwie Sound Tracku (a zwykle jest), inna sprawa że może być zawarty w kanji.
PS. zna ktoś może jakąś stronę dzięki której można przetłumaczyć kanji na zrozumiały dla większości Polski alfabet (ale bez tłumaczenia na inny język, bo tłumacz w Google mi nazwiska wykonawców tłumaczy na angielski)?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-08-17 00:49:31)
ok ja jakichwykonawcow polecacie ( moze znacie utworki typu opening bleach nie wiemczy dobrze pisze ale jego nazwa to ichibi no hana czy jakos tam )
Ichirin no Hana, w wykonaniu HIGH and MIGHTY COLOR. Wpisz nazwę zespołu, powinno znaleźć.
Ok to ja zapodam krótką prostą instrukcję obsługi tak żeby każdy widział
Nie wiem czym różnią się te dwa ddzialy z nowościami. Może jeden to nowości na stronie, a drugi nowości wydawnicze?
PS. Świetna strona. Znalazłem tu zespół, którego nigdzie nie umiałem dorwać. Mianowicie WAG. Świetne rokowe kawałki, polecam .
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Działa Wam ta strona
Yep;P wziałbym sobie opening Claymore ale nie znam tytułu ani wykonawcy i niechce mi sie szukać xD
Działa