Nie jesteś zalogowany.
to pochwal się skąd masz tą 3 kinówkę.
BTW: ta 1 tapeta wygląda prawie jak okładka 260 któregoś chaptera mangi;P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-17 17:08:26)
wystarczy wpiać w google :)szukałem gdzieindziej ale tylko tutaj znalazłem movie 3 na tym torrencie
w wersji rmvb jakość dokitu przez co nieoglądałem całości
Ostatnio edytowany przez Arunis (2006-08-17 17:19:10)
W komentarzach tam pisze że to NARUTO MOVIE 2 ale zamota
Ostatnio edytowany przez danio (2006-08-17 17:30:41)
ups pomyłka
to jest ten strój z movie 3 wyglądają podobnie więc się pomyliłem
naruto
a probo tego komenta to tez jestem skołowany ja ściągnołem ten plik obejrzałem 2 urywki (czekam na lepsza jakość więc się nienapalałem zabardzo) i to był nowy movie ogladałem oba pierwsze i mówie wam że to był nowy
no ale oba są fajne mógłby naruto odczasu do czasu ubrac coś wystrzałowego może by sakura na niego poleciała:P
Ostatnio edytowany przez Arunis (2006-08-17 17:40:53)
Jubei i tak wiem że z niecierpliwością czekasz na nową sage naruto wiec przestc z ciemiać że zapychacze ci nie wqrzają!! nie powiem niektóre są ciekawe ale niektóre to dno:( to nie zmienia faktu że naruto to jedne z lepszych anime tego gatunku ;)Juz sie nie moge doczekać jak Shikamaru bedzie wygladał
Wie ktoś gdzie mogę znaleść jaki jest układ chapterów w poszczególnych tomach mangi??? Pościągałem sobie mange w pl i chciałbym poukładać to w katalogach z numerami poszczególnych tomów tylko nie wiem jakie chaptery są w jakich tomach.
nie lepiej kupywać mange w jpf ładnie wygląda na półce !! nie każdy lubić czytać mangi na kompie !
nie lepiej kupywać mange w jpf ładnie wygląda na półce !! nie każdy lubić czytać mangi na kompie !
Nie bardzo cię rozumiem. On przecież nie narzuca innym, żeby czytali mangę na kompie tylko chce się dowiedzieć jak poukładać chaptery. Więc nie rozumiem czemu tak krzyczysz na niego;)
a tak pozatym to tlumaczenie jpf-u mi nie lezy dlatego wole "ja" czytać na kompie, według mnie troche zrąbali np śpiewka juz wole chidori lub rasengan a nie spolszczenie tego, dlatego w mojim przypadku lepiej mi sie czyta mange tlumaczoną przez fanów
Hyuga ja kupuje mangę JPF ale ściągam sobie to co jest po walce Naruto VS Sasuuke, bo mam dojść czakania aż się zapychacze skończą albo JPF wyda te tomy (bo nie wiadomo co będzie szybciej).
fakt technik nie powinny tłumaczyć! poprostu są rzeczy których się nie tłumaczy! ja wole jednak obejżeć Anime a z tego co wiadomo zapychacze sie już kończą (przynajmniej w 99% pozyjemy zobaczymy ale nadzieja jest!) poczekam az sie skończą!
Było ale się zmyło Więc jest nadzieja chyba że panowie z ANN źle sobie przetumaczyli lub zostali wprowadzeni w błąd i dla tego mylnie opisali odcinki.
wiem ze ci sie pomylilo ale to z mangi stroj i powiem ci ze jest fajny ale jedna wada ma jakby za krotkie spodnie
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-08-17 20:27:22)
no to prawda Jubei
o wiele better jest
o juz 41 stronka juz jest
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-08-17 20:38:17)
Ogladaliscie opening 197 odcinka?? Tam juz maja nowe stroje. Oprucz tego Dattebayo pisze na stronce naruto-kun.com takie cos: "Also note that the Naruto fillers are said to come to and end (finally) with Episode 199. So look forward to that! *edit* There is already been news that it's fake, so we don't know if it's 100% correct. We'll found out soon enough*edit* Enjoy!" w 100% to nie jest pewne ale robi to mala nadzieje
T stroje które mają w openingu to są stroje które naruto i inni będą mieli tylko w Movie 3 bo w narmalnych odcinkach takich nie bvędzie, co do tego co pisze na DB to już było wałkowane, i raczej na 100% nie powruczą do mangi.